Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Фики с ЧЕТВОРЕН албум :D 
DIAPASON RECORDS

1 дни  · 

💿🎙🎶 Fiki Storaro подготвя четворен албум, за да отбележи своите 12 години професионална изява на сцена. Звездата на Diapason Records работи по много нови песни, които също ще намерят място в предстоящия му проект. Албумът ще съдържа 4 отделни диска, като всеки ще е в различен жанр – фолклор, поп, попфолк и турбо кючеци.
  • Love 1
  • disgusting 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Denis каза:

Евала на Галена. 
Много добър албум, супер клипове и яки песни. Личи си, че се е постарала. 
Най-много ми харесват "Жалко", "Неговата жена" и "Делта".

Надявам се да стане практика при повечето изпълнители този начин на работа. Така е навсякъде, крайно време е и тук. 

Галена е кралица! Върна във форума хора, които отдавна не са писали. Еуфорията е пълна. 😊

• Like 2
  • Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , xroflx9 каза:

Къде е @meleto който тролеше че албума ще е слаб? Буквално форума беше крашнал от интерес.

Такова чудо не е било от Пайнерските концерти. 

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Balkandji1 каза:

И заклетите й фенове се пънат да имитират еуфория и задоволство, а до Пловдив звучи прикритото им разочарование. Модераторката пък тръгнала да благодари на феновете на Преслава, че чакали с нетърпние новия албум на Галена. Дисфоричният цикр е пълен. 😂

Какъв цирк? Вижда се, че са написали искрени и обективни коментари. Защо да не го отразим при положение, че сме виждали и излишни негативни коментари през годините. Това са изявени фенове на Преслава и е похвално, че могат да изразят, че албума на Галена им харесва. Иначе негативното е най-лесно да се напише. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

омг, вземам пуканки, за да гледам последващите скандали между мелето и галенови.

Кефа ми е твърде голям за да се карам с когото и да било. Пък и той ги слуша тайно, сигурна съм. 😁

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза:

това е най-големият хит в канала на Планета за тази година - песен от 2008-ма, която след 2010-та не е пята абсолютно никъде и вместо да е тотално забравена - за около 5 месеца гони 800 000.

Не е ли песента на Малинажа?

• Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, pechenko каза:

Слушаме ли хитове?

И такива, които излизат скоро:

WWW.INSTAGRAM.COM

4,701 likes, 94 comments - irkenc.hyka on June 19, 2024: "#comingsoon “ Syni “ 🔥 Te shtunen".

Този път е една идея по-добре:naked:

Сподели в други сайтове

преди 58 минути, DevilWish каза:

За мен най-любимата песен в албума си остава ТИ НЕ СИ ЗА МЕН ❤️ След нея "Феноменален", "Еуфория", "Сто живота" и "Горчиво" ❤️ Трябва ми още време да свикна с новите.

Изборът ми от тях ще е между "Запалката", "Зиг-заг", "Убий ме" и "Играй". "Жалко" също е добра, но не съм толкова по меланхоличните песни. Дуета и в оригинал не ми е любим, на "Ток по тялото" от едно време не съм фен, "Неговата жена" също не е от типът песни които слушам, "Докторе" не е лоша но за нея ми трябват повече слушания.

ТНСЗМ и за мен е феномен и любимата песен. Все си мисля, че остана недооценена макар и според статистиката да не е 

песента я има на 4 езика общо 😂 и това е ако не броим песните, които са гепнали аранжимента ѝ без кредит

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, fengergana каза:

Здравей,Адам!

Ние двамата затворени в клетка,кво те правя няма по-красива гледка 😘

Така е кака. Колко народ сме си открили сексуалните фантазии под звуците на тези хитове…

• Like 1
  • Wow 1
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, lucellent каза:

ТНСЗМ и за мен е феномен и любимата песен. Все си мисля, че остана недооценена макар и според статистиката да не е 

песента я има на 4 езика общо 😂 и това е ако не броим песните, които са гепнали аранжимента ѝ без кредит

Според мен тази песен заслужава много повече също . Най-любима ми е и като видео и както очаквах в албума. Заслужава даже двойно повече като успех. Обожавам я ❤️

• Love 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Emanuela.Carey каза:

Повече няма да видим голямо име с песен от Оцко. И тия в Хит Микс дори не работят с него.

Мисля че до края на годината ще затвори лейбъла и ще изчезне.

Гергана го е проклела 20-годишнината й да му е последната година като композитор.:D

Винаги са ми били странни тия, които са във фирмата на Оцко и вероятно имат промоция за Оцкови комерси, а вадят бози от други композитори. Ако са бози, поне да са Оцкови! :D Дано не изчезне съвсем - без бъзик, ще ми липсват какафоничните му зарибявки. :(

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 1 час, pechenko каза:

Слушаме ли хитове?

И такива, които излизат скоро:

WWW.INSTAGRAM.COM

4,701 likes, 94 comments - irkenc.hyka on June 19, 2024: "#comingsoon “ Syni “ 🔥 Te shtunen".

"Хубавец хубавец със тяло на боец" ли е това

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

Сега видях сторито на Адам,заприличал е на маймуна. Какви са тези устни и защо е толкова кафяв? Галин иска да го прави бразилец ли? Отивам в махлата при Антонио и Емрах

• Haha 4
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...