Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Ама какви са тея постове, тук да не сме научен 🤮 фором , че се постват такива статии сега???? Разбира се, МЕН НЯМА ДА МЕ ОБЛЪЧИТЕ СЪС СОРОСОИДНАТА ПРОПАГАНДА, че ФОЛКЪТ СЕГА Е ПО- КАЧЕСТВЕН! Веднага слагам шапката от станьол, за да ви спра 5Г-то и неговото въздействие.

Тея мисирки, писали научната 🤮 статия изобщо не са фактор! Аз избирам да вярвам на доказаните чалга експерти, а именно @foxy_vd, @Sunlight, @Kitty, @SG & @meleto

По времето на Бай ТОШО беше истината! 

Какво време на Бай Тошо, какви 5 евраци? Кога чалгата е била по-интересно от днес, ерата на Ванчето разбирасе Великова? 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Emanuela.Carey каза:

наа тоя клип деса изглежда като стринката на Иваня. Тъжно. Дано се оправи!

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, HIStory каза:

И двете изглеждат толкова отегчени, че няма накъде повече. 

Явно не са осигурили достатъчно кетъринг за да остане и за Ванча, но явно бюджета е отишъл за сцена, която да издържи Деса и още някой отгоре. 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

наа тоя клип деса изглежда като стринката на Иваня. Тъжно. Дано се оправи!

Деса си изглежда супер. Ванча прилича на прясно балсамирана, готова да поеме щафетата и заместия Ленин в мавзолея. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Lelqtian каза:

Какво време на Бай Тошо, какви 5 евраци? Кога чалгата е била по-интересно от днес, ерата на Ванчето разбирасе Великова? 

още съм на вълна ти си барби, аз съм кен, хайде да...

• Love 2
Сподели в други сайтове

КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА, ПИТАМ????? Значи може да бъде повдигнато обвинение срещу Мила Роберт, че е облякла рокля с цветовете "бяло, зелено, червено", а срещу феновете на Гюра, че са написали името на една проста селянка върху националния флаг и по тоя начин са се изгаврили с цялата държава, не?! Затвор!

449134727_8471049979576370_4532169260043904206_n.jpg

• Haha 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА, ПИТАМ????? Значи може да бъде повдигнато обвинение срещу Мила Роберт, че е облякла рокля с цветовете "бяло, зелено, червено", а срещу феновете на Гюра, че са написали името на една проста селянка върху националния флаг и по тоя начин са се изгаврили с цялата държава, не?! Затвор!

B4epa 6mqx ga u3munocaM ma3 cHuMka 🤣🤣

• Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза:

Нарочно са го подготвили да увият катафалката на Гюрулту, но уви, криво са разбрали и концерта не е бил за това последно :( Дано поне са поне са получили по един шЪмар, дееб** и к**рвите смотани. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Нарочно са го подготвили да увият катафалката на Гюрулту, но уви, криво са разбрали и концерта не е бил за това последно :( Дано поне са поне са получили по един шЪмар, дееб** и к**рвите смотани. 

:roll1:

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Grinch каза:

Никога не съм вярвал, че Ивана ще изглежда по-класна, по-свежа и по-адекватна от ДесиСлава, която е като уморена кръчмарска певица ... Липсва ми тази жена ... 😭❤️

Тогава я жулеше Зарко, затова беше толкова жива. Сега я жули единия баджак като се търка в другия.

• Haha 4
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

А ти да зЪбия един шЪмар? един шЪ-мар? шЪ-мар? мар 

Ако й забиеш един шЪмар, така няма да ти мине остеопорозата. Най-много и тя да ти забие един и да ти избие порцелановите .... ? Какво? 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

В чалгата непрекъснато говорим за тройници, но никой не може да ме убеди, че тези две попаджийки са различни хора:
image.png.480d67c670c9d269d8febaa213969edd.pngimage.png.2f893e8649b0e80a47da69946e93b090.png

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

В чалгата непрекъснато говорим за тройници, но никой не може да ме убеди, че тези две попаджийки са различни хора:
image.png.480d67c670c9d269d8febaa213969edd.pngimage.png.2f893e8649b0e80a47da69946e93b090.png

266758064_319909429798392_9130120356670380485_n.jpg.20d12c5083b52d305b3a4cca327289a7.jpg

• Haha 2

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Olay каза:

Мегазвездата на България поп-фолк до къде го докара

"мега" само по габарити. Иначе още 2007-ма кариерката й приключи.

Сподели в други сайтове

Ок, танцуващите в клипа са дори по-голям криндж :roll1:

преди 6 минути, Olay каза:

Мегазвездата на България поп-фолк до къде го докара

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза:

Клиповете са с рекламна цел и не виждам смисъл разходите по тях да се включват в крайната цена на албума след като феновете не получават нищо материално от тях срещу закупуването на албума.

Ако го продаваше по 400лв - нямаше и самата тя да си го купи.

Рекламата би трябвало да влиза в пълната себестойност.

Иначе всеки да се припознае в танцьорите на Ивана, мен фаворити са ми момчето със синята тениска и русата лелка.

• Haha 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Olay каза:

Рекламата би трябвало да влиза в пълната себестойност.

Иначе всеки да се припознае в танцьорите на Ивана, мен фаворити са ми момчето със синята тениска и русата лелка.

и на мен. :roll1:

• Love 2
Сподели в други сайтове

От 29.06.2024 г. от 2:35, meleto каза:

И 900 милиарда да направи, приемите по участията й няма да са по-различни. Нулев интерес и нищо общо с големите й тупалки. Няма летен хит.

В петък бях на участието й в The One, изпя всички нови песни, а приемите бяха топ. Хората си искаха новите песни, знаят ги, поръчват си ги, пеят ги. Вижда се, че са харесвани и интерес има. Останалото са опити да дразниш както сам си го признаваш за пореден път. 😃

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Stela каза:

В петък бях на участието й в The One, изпя всички нови песни, а приемите бяха топ. Хората си искаха новите песни, знаят ги, поръчват си ги, пеят ги. Вижда се, че са харесвани и интерес има. Останалото са опити да дразниш както сам си го признаваш за пореден път. 😃

Клипове от приеми? Да видим как си ги искат, пеят и поръчват. Щото каквото намирам в нета е пълна скръб!

Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...