Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2024)

Препоръчани коментари

преди 16 минути, meleto каза:

Сега разбрахме защо рева на умрЕло за тая песен. Просто това щеше да й е единственият патрон в албума. 

Наистина съжалявам, че 20тата годишнина на Жалка се разви толкова тъжно. Нито хит, нито авторитет. Само гаври в нета.

Смятай щом ти изсипа 10 песни и ти още питаш за 11та хахах

Според мен в албума има няколко по-добри песни, не е загубила много...

преди 13 минути, asylum каза:

ga, He Hu mpqbBa. 3aemu cMe ga c/\y6aMe 10 no-qku necHu. Ha/\u peBe6e cpe6my koMepcume? Om mo3 nó HeMa 😉

Не че много бих я слушал нейната версия ако излезе, но ми е интересно да видя как би се напаснал цялостният проект с останалите в албума. Иначе аз и на Симона и Мирела не съм я слушал цялата, дето съм Алфа защитник, не е за мен.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

най-добрата песен на кости в последно време.

Само аранжиментът е негов, композиторът е друг. Не се брои за негова 😄

Току що, BaGaBoNtIn каза:

A къде е дуета с Преслава?

Явно няма такъв, не знам кой пусна този слух..

• Like 2
Сподели в други сайтове

Сърбите, заради шовинизъма си и крайния национализъм, имат влошени отношения с всички съседи. Убивали са хървати, босненнци, грабили са земи от албанци, унгарци, българи. Само с Гърция се разбират и то най-вече заради втората балканска и подялбата на областта Македония, която е била заселена предимно с българи.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, xroflx9 каза:

На Гаярди пеенето май й е хоби и не й се занимава да гради кариера. Предполагам че мъжа й може да й уреди дуети с топ имена и песни от по скъпи автори.

От една страна тръгва напълно сама - от както е влязла в чалгата не е пуснала нито един дует с име, което да я популяризира. 
Неизвестна е за масовия слушател. Няма участия в големи клубове.

В Алфа Мюзик или Мегастар щеше да гръмне, но пък щом може да си позволи да е самостоятелна това е по-добрия вариант, от колкото да лиже задника на Галин и Меди.

От друга страна пък не си и дава много зор. И тя като Гери Никол (и Андреа до скоро) виси по почивки 300 дни в годината. 
От 5 години насам Лидия и Десита всеки месец под 20 участия не са падали. Трябва и Ина да се опита по някакъв начин да се наложи на публиката. Сезонните хитове не са достатъчни по самосебе си.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, FikLena каза:

Сърбите, заради шовинизъма си и крайния национализъм, имат влошени отношения с всички съседи. Убивали са хървати, босненнци, грабили са земи от албанци, унгарци, българи. Само с Гърция се разбират и то най-вече заради втората балканска и подялбата на областта Македония, която е била заселена предимно с българи.

това какво общо има с темата - "поп-фолк сандали"?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, DevilWish каза:
АНЕЛИЯ, представя "СЪЖАЛЯВАМ" 🔥❤️😎 много, много скоро! 🔥
image.png.4fd00d589f78ab6c17beb28c09bf1fe7.png

Чух откъс по Вероника - кавър е на топ хит на Василис Карас, който и в България е много известен. Направо да не пуска нищо 😂

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

Току що, Just_Me каза:

Чух откъс по Вероника - кавър е на топ хит на Василис Карас, който и в България е много известен. Направо да не пуска нищо 😂

И я пуска в един ден с албума на Галена :D :D :D 

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

От една страна тръгва напълно сама - от както е влязла в чалгата не е пуснала нито един дует с име, което да я популяризира. 
Неизвестна е за масовия слушател. Няма участия в големи клубове.

В Алфа Мюзик или Мегастар щеше да гръмне, но пък щом може да си позволи да е самостоятелна това е по-добрия вариант, от колкото да лиже задника на Галин и Меди.

От друга страна пък не си и дава много зор. И тя като Гери Никол (и Андреа до скоро) виси по почивки 300 дни в годината. 
От 5 години насам Лидия и Десита всеки месец под 20 участия не са падали. Трябва и Ина да се опита по някакъв начин да се наложи на публиката. Сезонните хитове не са достатъчни по самосебе си.

Тя докато беше в попа се опита да се наложи-фт с Криско и трио с Торино и Пашата,но не стана.Затова и мисля че е изгубила желание за сериозна кариера и си прави песни за кеф и тук таме някое участие като си е в България.

Отделно се опитва да си изгради някакъв стил с гръцки привкус,но съм на мнение че гръцкото вече не е особено вървежно в чалгата.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Fast каза:

Страхотен хитов хит! Най-после да видим Галена пак с руса коса, уникална е! Напомня на "Да ти го дам ли". Стана ми от фаворитите макар, че е трудно още да ги подредя по любимост. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Сега разбрах защо Галин сподели единствено тази песен от албума на Теа, отново да прецака и саботира Галена…. Явно е имал информация и за тази песен, баси лайното е тоя…. 

https://youtu.be/OkVg2IvnAuw?si=x1cMvGvoRftsR2RI

• Like 5
20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Wild_Style каза:

Буквално има за всеки вкус по нещо B)

Именно това беше целта. Всеки да си хареса нещо и да му се радва. Много разнообразен албум като идеи, песни и клипове. Галена е хамелеон и го доказа за пореден път. 

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Stela каза:

Страхотен хитов хит! Най-после да видим Галена пак с руса коса, уникална е! Напомня на "Да ти го дам ли". Стана ми от фаворитите макар, че е трудно още да ги подредя по любимост. 

За мен най-любимата песен в албума си остава ТИ НЕ СИ ЗА МЕН ❤️ След нея "Феноменален", "Еуфория", "Сто живота" и "Горчиво" ❤️ Трябва ми още време да свикна с новите.

Изборът ми от тях ще е между "Запалката", "Зиг-заг", "Убий ме" и "Играй". "Жалко" също е добра, но не съм толкова по меланхоличните песни. Дуета и в оригинал не ми е любим, на "Ток по тялото" от едно време не съм фен, "Неговата жена" също не е от типът песни които слушам, "Докторе" не е лоша но за нея ми трябват повече слушания.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ANGEL каза:

Сега разбрах защо Галин сподели единствено тази песен от албума на Теа, отново да прецака и саботира Галена…. Явно е имал информация и за тази песен, баси лайното е тоя…. 

https://youtu.be/OkVg2IvnAuw?si=x1cMvGvoRftsR2RI

Буквално всички са ви виновни :D 

• Dislike 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

това е най-големият хит в канала на Планета за тази година - песен от 2008-ма, която след 2010-та не е пята абсолютно никъде и вместо да е тотално забравена - за около 5 месеца гони 800 000.

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

това е най-големият хит в канала на Планета за тази година - песен от 2008-ма, която след 2010-та не е пята абсолютно никъде и вместо да е тотално забравена - за около 5 месеца гони 800 000.

Скоро в изпълнение на Биляниш.

• Love 1
  • Confused 1
  • disgusting 2

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Сашо каза:

Галена ги уби !!!! Абсолютен MASTERPIECE е албума!!

Няма слаба песен. Само Зиг заг не ми допада толкова. От останалите всичко ми харесва, но ми трябва време да си ти подредя. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...