Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2024)

Препоръчани коментари

преди 3 минути, fengergana каза:

Определено бих искала да ми блъска главата в таблата на леглото 

Screenshot_20240622_162947_Facebook.jpg

Роксана ли?

• Haha 5
  • Love 1
  • Angry 1
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час, Stela каза:

Много драстичен спад има при нея. Тя не може да направи 100к за 2 дни на новата си песен. Жалко е, защото песента не е лоша и Анелия наистина преди правеше големи хитове. Тогава обаче в нея имаше повече индивидуалност. Отдавна се сля с масовката и тя и ето го резултата. Групавото й решение да я пусне точно сега също оказва влияние. 

2023 cu uMa6e xum c KokauH. ga He q omnucBaMe c1BceM

преди 11 минути, fengergana каза:

Pokca /\u? 😳

• Haha 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час , stereoto_ каза:

Бягай с този краден евтинджос.. 

Това се отнася и за рециклажа на Галош.

Сега като се замисля, миналия път, когато изкара албум наведнъж, нито една песен не стана голям хит или да остане във времето. И сега същото ще стане.

• Like 3
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Масово тиктоци под тези две песни с текст “Галена изкара цял албум и нито една не е по-добра от Окадар/Мой си мерак”

Честно, по-силни от тези двете наистина няма. Силен е албума, всичко ме кефи, ще слушам, но еуфорията, хайпа и всичко останало по двете песни по-горе не е същият, просто Галена няма да държи хита на годината и това го казвам категорично!

• Like 2
  • Haha 4
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , fengergana каза:

мъжа изглежда готин, но само от мисълта, че е човъркал роксанишката пyтка 🤢🤮
Иначе поне са спестили от Первол, защото чаршафът от първата брачна нощ със сигурност няма да е изцапан с кръв, освен, ако Рокси не си е правила вагинопластика за възстановяване на химена. Или ако не е дефлорирала тя мъжа посредством страп он.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, DanielPiliov каза:

Масово тиктоци под тези две песни с текст “Галена изкара цял албум и нито една не е по-добра от Окадар/Мой си мерак”

Честно, по-силни от тези двете наистина няма. Силен е албума, всичко ме кефи, ще слушам, но еуфорията, хайпа и всичко останало по двете песни по-горе не е същият, просто Галена няма да държи хита на годината и това го казвам категорично!

дион will be proud.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час , fengergana каза:

Тя ще е след него като ни хване,за да ù уредя 4-та сватба

ти, звънейки на мъжа на Рексониш:

• Like 1
  • Haha 1
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, DanielPiliov каза:

image.png.9e98bb862cd50ceab27b29f4dfba6d

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, DanielPiliov каза:

Честно, по-силни от тези двете наистина няма.

И това как го определи още на вторият ден? 

• Like 4
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DanielPiliov каза:

Добре, няма да влизаме в обяснения, нека мине малко време и ще видите😁

Просто те питам, доста ограничено виждане имаш. Къде видя еуфория по Окадар? Нормален летен хит е, краденият дует на алфите също е голям летен хит, но не можем да гадаем с колко реални гледания е.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Stela каза:

Бъди честен и признай, че прогнозите ти, че няма да има интерес към песните пропаднаха. 😁

Да мине първоначалният хайп  и да видим. Не забелязвам някаква истерия освен във форума. Лелите във фб я правят на 2 стотинки :D 

• Like 1
  • Haha 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Току що, Danger. каза:

Просто те питам, доста ограничено виждане имаш. Къде видя еуфория по Окадар? Нормален летен хит е, краденият дует на алфите също е голям летен хит, но не можем да гадаем с колко реални гледания е.

Не е ограничено, а реално. Пак казвам силни са песните, големи хитове ще са, но колкото тези двете, НЕ!

Къде видя еуфория по Окадар - Сериозно ли ме питаш такъв въпрос😂😂😂

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DanielPiliov каза:

Не е ограничено, а реално. Пак казвам силни са песните, големи хитове ще са, но колкото тези двете, НЕ!

Къде видя еуфория по Окадар - Сериозно ли ме питаш такъв въпрос😂😂😂

Да, сериозно те питам. Ще отговориш ли?

• Like 1
Сподели в други сайтове

Галенови ги стяга под лъжичката, че има вероятност Симона и Мирела да са с по-голям хит от Галош.

Кои са най-големите хитове на 2020, 2021, 2022, 2023? Я ги посочете да видим Галена какво държи.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...