Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2024)

Препоръчани коментари

преди 24 минути, GSA каза:

Гледам Глория и Сима пак репетират дуети и отделно щерката ще пее и самостоятелна. Малката Галина и тя ще се изяви предполагам? Ами мама Стефи? Като добавим, народната китка, дуетите с Кеба, Тони Дачева, Николай Славеев, ми то ще е 1 час или по-малко това, заради което хората са отишли в залата - ГЛОРИЯ. Аман от пълнежи и програма, която е супер неадекватна. Живот в собствен свят, никаква реална преценка за нещата. Щях да ходя в Пловдив, но абсурд да слушам 2 часа пълнеж. 

И пак ще пропусне супер брутални хитове като "Присъда", "Сбогом, адиос" и "Откраднат миг". Но пък ще изпее "Най-добрите" и "Кралиц".

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Мисля, че трябва да се възползваме от раздвижването на форума и да направим още една тема за бурни дискусии тип Камелия vs Десислава (но не конкретно за тях), която да върви паралелно със Скандалите. Имам вече идея, треперете в очакване!:Jumpy:

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

Мисля, че трябва да се възползваме от раздвижването на форума и да направим още една тема за бурни дискусии тип Камелия vs Десислава (но не конкретно за тях), която да върви паралелно със Скандалите. Имам вече идея, треперете в очакване!:Jumpy:

Сима Заглор вс Теди Кацарска
Дончо вс Лорийн
Палома вс Паола

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Balkandji1 каза:

Мило, радвай се, че Галин не те е налазил, щото дори когато го пляснат през лицето не спира да смуче, заралика от комарите:
sucking-dick-hamster.gif

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

Да се придържаме към по-малко интересните от тях:

Очаквах някакво творческо разнообразие от теб, а то все същото, мляно 765456789 пъти досега. :( 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, swiftiebe каза:

Извънземните слушат чалга ? Кралици

Имам приятелски изънземни индивиди, вълнуват се от това, което и аз. Познаха, че "Шмекерия" ще е тъпа песен още преди да излезе, бяха я чули.

• Like 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Имам приятелски изънземни индивиди, вълнуват се от това, което и аз. Познаха, че "Шмекерия" ще е тъпа песен още преди да излезе, бяха я чули.

Омг мн яко , буквално си една крачка пред всички значи 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

@meleto Току-що получих потвърждение свише, че Галена има купени гледания на песните си от новия албум. :D

Частично - само на някои песни? Или е пазарила за всички?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Частично - само на някои песни? Или е пазарила за всички?

Само на някои песни. Индивидите казват да обърнете внимание на гледанията на "Запалката". Те били показател.

• Like 1
  • Haha 2
  • Wow 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Само на някои песни. Индивидите казват да обърнете внимание на гледанията на "Запалката". Те били показател.

Да беше напазарила и на "Мъко моя", а не да забие на 5 милиона. Глупачка!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Аз също не съм чувал версията на Кристали, нищо, че слушам чалга от 200 години. Никой не е длъжен да знае творчеството на манго оркестрите.
Версията на Галош>>>> 
въпреки че Ричи е по-технична в изпълнението, звукоизвличането и извивките.

Някой да те е питал?

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

Очаквах някакво творческо разнообразие от теб, а то все същото, мляно 765456789 пъти досега. :( 

Творческо разнообразие в чалга форум през 2024? :D

Сподели в други сайтове

Днес съм се заслушала в песните на Галена и стигнах до извода, че всяка от топ 3 дивите си има специалитет:

- Галена: бенгъри с бясно звучене и запеваеми фрази - примери: Феноменален, Еуфория, Ти не си за мен

- Преслава: песни, на които да си разкъсаш вените и да се напиеш от мъка (неслучайно изпя точно Водка с утеха) - примери: ми то тя няма друг тип песни освен "Скоро" отпреди 15 години.

- Емилия:

преди 14 минути, Blueberry каза:

Емилия! Ти си родена да правиш песни, които като слушаме да си представим, че се возим на скъпа яхта и късаме перленото си колие, когато разберем, че съпругът ни ще прекара Тенксгивинг с любовницата, а не които ни карат да се чувстваме все едно с останалите емигранти от крайния квартал на Дуисбург сме се събрали на курбан и сме се напили с ракията на бай Райчо! 😡

Примери: Турбуленция (с черното ферари идвам, не разбра ли); дуетите с Теофиков, Калифорния (Рим, Дубай, Париж) 

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Blueberry каза:

Днес съм се заслушала в песните на Галена и стигнах до извода, че всяка от топ 3 дивите си има специалитет:

- Галена: бенгъри с бясно звучене и запеваеми фрази - примери: Феноменален, Еуфория, Ти не си за мен

- Преслава: песни, на които да си разкъсаш вените и да се напиеш от мъка (неслучайно изпя точно Водка с утеха) - примери: ми то тя няма друг тип песни освен "Скоро" отпреди 15 години.

- Емилия:

Примери: Турбуленция (с черното ферари идвам, не разбра ли); дуетите с Теофиков, Калифорния (Рим, Дубай, Париж) 

А кой е специалитета на Марио?

• Haha 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , meleto каза:

Колко бързо се афектира, това показва колко несъстоятелни и плоски са позициите на жаленченцата. Харесва ми. Извинявай, но въпросните песни са гледани отт 5 милиона души,  по статистиките на Уили.  Да не говорим, че се постарах да постна само песни дето са в топ 5 и правят по 200к на ден :D 

До месец Жалка дори няма да си ги пее по участията, а вие халюцинирайте хитове.

Па па па е точно диско хит.цяла черноморие ще гърми

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, FikLena каза:

Па па па е точно диско хит.цяла черноморие ще гърми

WWW.FACEBOOK.COM

Галена Докторе

Да, разпаткали са се. Видимо.

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...