Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2024)

Препоръчани коментари

преди 5 минути, meleto каза:
WWW.FACEBOOK.COM

Галена Докторе

Да, разпаткали са се. Видимо.

Боже, тя дори едно "а-па-па" не може да изпее да е приятно за ухото, тръгнала концерт в Арена София да ми прави. Галош, я по-добре си остани с напомпаните гледания в тубата.

Не знам как може да си фен на певица, която ПЕЕ по този начин. Галенините консумират само визия и мелодии.

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

Боже, тя дори едно "а-па-па" не може да изпее да е приятно за ухото, тръгнала концерт в Арена София да ми прави. Галош, я по-добре си остани с напомпаните гледания в тубата.

Не знам как може да си фен на певица, която ПЕЕ по този начин. Галенините консумират само визия и мелодии.

Кати имаше супер много фенове, а дори и на запис беше ултра ффалшива.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Кати имаше супер много фенове, а дори и на запис беше ултра ффалшива.

Нямам търпение за концерта й догодина. Ще им възпали ушите на присъстващите. Клипчетата от залата ще бъдат пълен цирк, ще бъде скъсана от подигравки.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

@meleto разбирам, че си вадиш хляб от този форум чрез активността му, но взима да става досадно. Стотиците реклами не са ли ти достатъчни, че трябва да се занимават потребителите да ти отговарят със страници на смешните провокации, на които ти самия дори не си вярваш?

А тези, които висят от години във форума и пишат един и същи хейт без нищо в замяна, са си баш за съжаление :)

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Danger. каза:

@meleto разбирам, че си вадиш хляб от този форум чрез активността му, но взима да става досадно. Стотиците реклами не са ли ти достатъчни, че трябва да се занимават потребителите да ти отговарят със страници на смешните провокации, на които ти самия дори не си вярваш?

А тези, които висят от години във форума и пишат един и същи хейт без нищо в замяна, са си баш за съжаление :)

Рекламите в сайта са, за да се самоиздържа форумът. Всички сме тук доброволно, но май не ти понася хейтът към Жалка.

Вярно, че съм терорист и съм опрял хладно оръжие до всеки един, за да ми отговаря на смешните провокации, но на теб генералната логика ти липсва.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Danger. каза:

Ми съжалявай ни тогава, много ни пука. Харесващ грачещи травестити. Ще идеш на концерта й догодина и ще получаваш ортикарии как ти врещи този порцеланов манекен. Ти уши нямаш ли? Малоу**ик.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Мило, радвай се, че Галин не те е налазил, щото дори когато го пляснат през лицето не спира да смуче, заралика от комарите:
sucking-dick-hamster.gif

Галин ли? Искаш да кажеш @fengergana 😘

• Haha 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, meleto каза:

Рекламите в сайта са, за да се самоиздържа форумът. Всички сме тук доброволно, но май не ти понася хейтът към Жалка.

Вярно, че съм терорист и съм опрял хладно оръжие до всеки един, за да ми отговаря на смешните провокации, но на теб генералната логика ти липсва.

Не, ти самия си елементарен. Тъжното е, че си на възраст и още не си го осъзнал. 99% от коментарите ти във форума са само за нея по мое наблюдение. Мен ми е все тая кой какво пише, но еднообразието от дадени потребители просто ме напряга. ;)

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Danger. каза:

Не, ти самия си елементарен. Тъжното е, че си на възраст и още не си го осъзнал. 99% от коментарите ти във форума са само за нея по мое наблюдение. Мен ми е все тая кой какво пише, но еднообразието от дадени потребители просто ме напряга. ;)

Значи ти е все едно кой какво пише, но те напряга? Какво правиш тук изобщо? Беше си бил шута. Като прописах пак, се завърна. Изчезвай, щом се напрягаш.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Danger. каза:

Ох, добре! :D Нали знаеш, че който се има за много голям интелектуалец е най-голямата плява. 

И? Какъв ти е проблемът, че коментарите ми са за Жалка? Иначе ти е все тая кой какво пише, мхм. Противоречиш си. Както вече казах - логиката ти е отсъстващо звено. Поработи върху него. Като гледам как подивя, много даже ти пука.

• Like 1
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Balkandji1 каза:

Нямам търпение за концерта й догодина. Ще им възпали ушите на присъстващите. Клипчетата от залата ще бъдат пълен цирк, ще бъде скъсана от подигравки.

Аз бих отишъл на концерт на Галя, коментирай.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Balkandji1 каза:

Колко са жалки Галеновите. Ако не харесваш обезобразената им гарга и имаш слух, си за съжаление. Жалкари.

Всички сме ползвали тоя довод като някой плюе нашата любимка. И всички сме егоцентрици и си го изкарваме чрез успехите на любимката си. Така си го мерим. Всички тук сме за терапия :) 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Давай да го изгоним тоя. Много се напряга, ще вземе нещо да му стане. После ще ни е гузно. :3fdb8960598fa63e:

Аз не гоня никого. В най-лошия случай водя до нервни кризи, както вече се вижда. Мили, жаленценца, колкото и да ми се иска да кажа друго: новите песни на вашата медийна звездица са слаби. Хит няма да видите това лято, както и самостоятелен концерт в Арена през 2024. Наистина ще бъде травматично за слуха, когато такъв има през 2025. Дано поне дотогава да нацели на хит, за да халюцинирате, че е смачкала някого. 

Не забравяйте, че Дара Екимова има песен с под 2 милиона и е тотален хит, а Жалчето е заредила по 5 милиона и пак ще се чудим как така никой не ги пее. А когато и тя спре да ги изпълнява по участия - вие ще си трайкате и ще се надявате на нов хит. Лидия ни показа как многомилионни песни се знаят от шепа хора от 500 души публика. Прекрасен пример е дуетът й с Азис.

• Like 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Естествено, как би изпуснал такъв цирк.

image.png.9e98bb862cd50ceab27b29f4dfba6d

буквално се изсмях, но, дам, много добре ме познаваш. 💋

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Всички сме ползвали тоя довод като някой плюе нашата любимка. И всички сме егоцентрици и си го изкарваме чрез успехите на любимката си. Така си го мерим. Всички тук сме за терапия :) 

Глупости. Ти чу ли как грачи тая на "а-па-па"? Посочваш го и според тоя си бил за съжаление. Това е диагноза тяхното. И не е нужно да защитаваш посредствеността, само и само да си на контра. Не те прави по-интересен.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Аз бих отишъл на концерт на Галя, коментирай.

Ти обичаш мазохизма и сеира. Колко повече от това да се присмиваш на пресипнали гласчета, които мяцат ПАПАПА... чупката, бе й са снимаш...

• Haha 1
Сподели в други сайтове

@Balkandji1 теб най-малко бих те взел като някакъв фактор за каквото и да е било. Просто поради факта, че преди няколко години пишеше съвсем други неща и имаше съвсем други мнения. Отдавна се доказа като най-голямата фурнаджийска лопата на форума. :D 

Или може би с напредването на възрастта, мнението на хората се променя, знам ли :clap:

Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...