Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 15 минути, Just_Me каза:

Супер Саш и Теодора още се следват..айде той управител в Илюжън, тя пее там от време на време. Теодора следва Мара, а Мара нея не 🤣 Все си мислех че Мара има зъб само на Касъмов, но явно не 😂

Тих е като тревата този път, а иначе е първи на скандалите. Знае че с Мара са сгафили. Тя даже го тагна в няколко сторита където хапе Диапазон, но той не ги качи.

преди 20 минути, asylum каза:
WWW.IWOMAN.BG

Поп-фолк певицата Бони не само, че не успя да спечели звездния финал на Hell's Kitchen, ами си навлече и гнева...

Това на снимката е всичко, но не и Тони Димитрова.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Това на снимката е всичко, но не и Тони Димитрова.

да, това е Тони Дачева

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

"Факт е, че Цветелина добре тръгна със "100 мерцедеса", "Здраве да е", "Няма 6-5", продаваше се добре, но много бързо си повярва, когато реши да тропне с крак и да се сърди, щом Глория я покани да я подгрява на нейно турне. Еми ще я подгрява, била е звезди преди Цвета. В същото време току-що прясното изгрялата Камелия се консултира с Цветин и майка си и решава, че няма нищо лошо в това да подгрява Глория, тъкмо това ще я изстреля и ще натрупа концертен опит. Още тогава е разсъждавала прагматично и далновидно. Вторият път, когато Цветелина се сърди, е нещо покрай раждането на детето - но тогава, доколкото знам, тя е скрила на Пайнера и той научава впоследствие, за което е прав да се сърди. И 2001 вече е аут. В началото сама имаше добри песнички - "Син си имам", "Чалга до дупка", "Обичана бях", "След дъжд качулка" и т.н., но вече беше в Б група. Иначе правеше все авторска музика, за което евала. Но за мен нейният проблем е, че се прави на светица и на духовно извисена, а реално си е чистка материалистка и селянка. Имал съм случай с нея в склада на Пайнер в Пловдив, когато дойдоха с мъжа ѝ да се видим и да видят и собственика на склада, който им беше приятел. Мисля, че имах нейни неща и ги донесох да ми ги разписва. Тя ми носеше нейната първа книга, купих си я и тя накрая каза на мъжа си някаква тъпотия: "Айде, изкарахме 20 лева за едно кафе и днес". И ми стана супер жалко да чувам такива думи от човек, който следва психология в ПУ и се прави на елитарен и ерудиран. В душата са си едни провинциалистки."

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DarkChild каза:

Какво, какво?

преди 3 часа , DevilWish каза:

За Цветелина ли говориш? :D Я обясни по-подробно, че ме заинтригува. :D 20 лева за кафе ? :D 

За първи път чета такова нещо :D Резил!

Потребител от форума в ранните 00' отива до магазина на Пайнер да се види с Цветелина, явно й е бил познат фен. Там той си закупува нейн албум или някакви нейни плакати (не помня точно какво) и тя на тръгване иронично подметнала на мъжа си, че и днес били изкарали 20 лв. за кафе, имайки предвид покупката на нашия потребител.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , DevilWish каза:

Това да не е в новото предаване на Геро? Трябва да пусна да видя за какво става въпрос :D Нали не е прекалено дълго :D 

Някъде около 45 минути без рекламите.

• Thanks 1

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 1 час, pacho каза:

Силвия Кацарова осъдила онзи палячо!

Този отвратителен пе дал защо е тръгнал да прави мръсно на певците? Пълен боклук. Радвам се, че го е осъдила.

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза:

"Факт е, че Цветелина добре тръгна със "100 мерцедеса", "Здраве да е", "Няма 6-5", продаваше се добре, но много бързо си повярва, когато реши да тропне с крак и да се сърди, щом Глория я покани да я подгрява на нейно турне. Еми ще я подгрява, била е звезди преди Цвета. В същото време току-що прясното изгрялата Камелия се консултира с Цветин и майка си и решава, че няма нищо лошо в това да подгрява Глория, тъкмо това ще я изстреля и ще натрупа концертен опит. Още тогава е разсъждавала прагматично и далновидно. Вторият път, когато Цветелина се сърди, е нещо покрай раждането на детето - но тогава, доколкото знам, тя е скрила на Пайнера и той научава впоследствие, за което е прав да се сърди. И 2001 вече е аут. В началото сама имаше добри песнички - "Син си имам", "Чалга до дупка", "Обичана бях", "След дъжд качулка" и т.н., но вече беше в Б група. Иначе правеше все авторска музика, за което евала. Но за мен нейният проблем е, че се прави на светица и на духовно извисена, а реално си е чистка материалистка и селянка. Имал съм случай с нея в склада на Пайнер в Пловдив, когато дойдоха с мъжа ѝ да се видим и да видят и собственика на склада, който им беше приятел. Мисля, че имах нейни неща и ги донесох да ми ги разписва. Тя ми носеше нейната първа книга, купих си я и тя накрая каза на мъжа си някаква тъпотия: "Айде, изкарахме 20 лева за едно кафе и днес". И ми стана супер жалко да чувам такива думи от човек, който следва психология в ПУ и се прави на елитарен и ерудиран. В душата са си едни провинциалистки."

Ma ako He ce e ckpu/\a, ka3Baūku Go, Moje ga ce c4uma 3a He/\eno 4yBcmBo 3a xyMop 🤣

преди 27 минути, Balkandji1 каза:

Потребител от форума в ранните 00' отива до магазина на Пайнер да се види с Цветелина, явно й е бил познат фен. Там той си закупува нейн албум или някакви нейни плакати (не помня точно какво) и тя на тръгване иронично подметнала на мъжа си, че и днес били изкарали 20 лв. за кафе, имайки предвид покупката на нашия потребител.

Hackopo ga e bu/\o - Tq npegu Hqko/\ko /\ema nponuca 📚

• Like 2
  • Thanks 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Balkandji1 каза:

Купува си нейната книга, беб. Най-вероятно първата.

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Balkandji1 каза:

Този отвратителен пе дал защо е тръгнал да прави мръсно на певците? Пълен боклук. Радвам се, че го е осъдила.

той е мултифункционален пе дал - певец, водещ, продуцент, организатор, писател, тик токър, инфлуенсър... и навсякъде е кръгло зеро.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Ma ako He ce e ckpu/\a, ka3Baūku Go, Moje ga ce c4uma 3a He/\eno 4yBcmBo 3a xyMop 🤣

Hackopo ga e bu/\o - Tq npegu Hqko/\ko /\ema nponuca 📚

Идиотка. Дъртачка. Пишман-интелектуалка. Пишман - писателка.

Кви книги пише тая?

"Как да се преборим с депресията от факта, че сме задръстеняци"?

Магазин на Пайнер има ли още в Пловдив?

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Идиотка. Дъртачка. Пишман-интелектуалка. Пишман - писателка.

Кви книги пише тая?

"Как да се преборим с депресията от факта, че сме задръстеняци"?

Магазин на Пайнер има ли още в Пловдив?

Някакви стихосбирки от сорта на:
аз съм птичка,
ти си пчеличка,
погали разгонената ми дърта пи чка
с косматата си ръчичка.

TRAFFICNEWS.BG

Сестрата на Екстра Нина изненада своите почитатели със стихове за щастието и любовта

• Thanks 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Книгите на Цуцолина стават само за тоалетна папирка!

- АЗ

Представям си верно да ги сложат на щандовете за тоалетна хартия на нейната цена и по телевизията да направят репортаж. Трябвай някой супермаркет да се изгаври с нея. 😂

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

БАЛКАНДЖИ, искам да коментираш аутфита и това музикално произведение!

Много гадно квазимодо. И това интригантче купува правата на хитове на естрадни певци и после ги изнудва, ако искат да пеят собствените си песни. В затвора!

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Представям си верно да ги сложат на щандовете за тоалетна хартия на нейната цена и по телевизията да направят репортаж. Трябвай някой супермаркет да се изгаври с нея. 😂

Emo mo3u cunepMapkem, HanpuMep 🤣

Ekcmpama e HanpaBu/\a npopo4ecku k/\un!

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Много гадно квазимодо. И това интригантче купува правата на хитове на естрадни певци и после ги изнудва, ако искат да пеят собствените си песни. В затвора!

BpeMe My e 3a gyem c Mapa!

• Like 1
  • Haha 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

там ще му хареса! Ще има по-регулярен сексуален живот, отколкото навън. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Ако купи правата и свали версията на Галена и Азо, Балканджи собственоръчно ще го пречука... така ми се дава....

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Добре, че се появи въпросният Славов, за да оцените, че Азо и Галин не са чак толкоз гнус и отблъскващи, особено азо е супер татенце, а гальо - гадженце!

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Ако купи правата и свали версията на Галена и Азо, Балканджи собственоръчно ще го пречука... така ми се дава....

A mu 6me My cmaHe6 FeH, npu3Haū!

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...