Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Добре, че се появи въпросният Славов, за да оцените, че Азо и Галин не са чак толкоз гнус и отблъскващи, особено азо е супер татенце, а гальо - гадженце!

MapuqH e Haū!

• Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Balkandji1 каза:

Потребител от форума в ранните 00' отива до магазина на Пайнер да се види с Цветелина, явно й е бил познат фен. Там той си закупува нейн албум или някакви нейни плакати (не помня точно какво) и тя на тръгване иронично подметнала на мъжа си, че и днес били изкарали 20 лв. за кафе, имайки предвид покупката на нашия потребител.

И с тия 30лв си остана, треторазредката.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

"Факт е, че Цветелина добре тръгна със "100 мерцедеса", "Здраве да е", "Няма 6-5", продаваше се добре, но много бързо си повярва, когато реши да тропне с крак и да се сърди, щом Глория я покани да я подгрява на нейно турне. Еми ще я подгрява, била е звезди преди Цвета. В същото време току-що прясното изгрялата Камелия се консултира с Цветин и майка си и решава, че няма нищо лошо в това да подгрява Глория, тъкмо това ще я изстреля и ще натрупа концертен опит. Още тогава е разсъждавала прагматично и далновидно. Вторият път, когато Цветелина се сърди, е нещо покрай раждането на детето - но тогава, доколкото знам, тя е скрила на Пайнера и той научава впоследствие, за което е прав да се сърди. И 2001 вече е аут. В началото сама имаше добри песнички - "Син си имам", "Чалга до дупка", "Обичана бях", "След дъжд качулка" и т.н., но вече беше в Б група. Иначе правеше все авторска музика, за което евала. Но за мен нейният проблем е, че се прави на светица и на духовно извисена, а реално си е чистка материалистка и селянка. Имал съм случай с нея в склада на Пайнер в Пловдив, когато дойдоха с мъжа ѝ да се видим и да видят и собственика на склада, който им беше приятел. Мисля, че имах нейни неща и ги донесох да ми ги разписва. Тя ми носеше нейната първа книга, купих си я и тя накрая каза на мъжа си някаква тъпотия: "Айде, изкарахме 20 лева за едно кафе и днес". И ми стана супер жалко да чувам такива думи от човек, който следва психология в ПУ и се прави на елитарен и ерудиран. В душата са си едни провинциалистки."

Мисля, че нещо се беше разпискала на някакви награди - Нов фолк или Златния мустанг, че трябвало тя да вземе награда, а не Деса. Не помня точно. Парцалана си е. Те с Нина май не са от един баща.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Аз за себе си какво да ви говоря?
Аз съм си добре, но хората…

thisalecx-zachary-campbell.gif

Вчера виждам се с приятелка
и се почва, разговора край няма.

hey-how-you-doing.gif

Докато говори, капят сълзи.
Познай кой е пак виновен - нейният.
trisha-paytas.gif

Можеш да добавиш и твоя анализ към този литературен шедьовър тук:

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , meleto каза:

Видях само тулуп хахах

Емилия пак ли е бременна? 4то? 5то? Кое поред стана 😮

Емилия релийзва повече деца, отколкото хитове. ☠️

Ако наистина е бременна, индиректно потвърждава слуховете, че бракът с Башур не върви. Тя и този с Коко се опита да го спаси релийзвайки Мира, уви...

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Andrew Cunanan. каза:

Кой да повярва, че тази песен, с клизма направила милион и 600К за месец, е вече на над 5 милиона?!

Отговорът е лесен, Преслава каквото и да и пусне, най-големите и верни фенове са при нея и интереса е дълготраен, за разлика от други🙂

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Balkandji1 каза:

Потребител от форума в ранните 00' отива до магазина на Пайнер да се види с Цветелина, явно й е бил познат фен. Там той си закупува нейн албум или някакви нейни плакати (не помня точно какво) и тя на тръгване иронично подметнала на мъжа си, че и днес били изкарали 20 лв. за кафе, имайки предвид покупката на нашия потребител.

Ахахахаххахахахахахаааха и тогава не я е слушала главата! Май тя имаше песен "Ветрове в главата"? Да, определено добре го е изпяла! Резил! Пълен резил! Срам! :D 

• Like 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , FolkEmpire каза:

Някъде около 45 минути без рекламите.

Изгледах го снощи и от скука заспах на дивана :D Мисля, че и днес ако не ми хареса - няма да им правя рейтинга повече :D Достатъчно е, че гледам Игри на волята, Един за друг и Хелс китчън - единствено те са ми интересни. Лесно се отегчавам :D 

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Емилия релийзва повече деца, отколкото хитове. ☠️

Ако наистина е бременна, индиректно потвърждава слуховете, че бракът с Башур не върви. Тя и този с Коко се опита да го спаси релийзвайки Мира, уви...

Тая пък не спря да се е*е, то повече еба** от хитове! Цяла детска градина навъди тая Счетоводителка.
Айде, пенсионирай се вече. Шмекерия и след Шмекерия май официално отиде кариерата на певица , но й прощаваме, защото след 3 години може да се върне като Счетоводителка или да й се осигури Хоум офис, че ще разпери още по-дебел задник!

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Balkandji1 каза:

Този отвратителен пе дал защо е тръгнал да прави мръсно на певците? Пълен боклук. Радвам се, че го е осъдила.

Има нещо фамозно в това да печелиш награда за Дебют на модни награди, без да имаш марка. 

Андреа като си купуваше награди за песен, поне имаше наистина издадени песни... 

• Like 4
Сподели в други сайтове

Има обаче един тотален хегемон при певците с биполярно разстройство и мания за величие и това е Росен Антонов. 

Човекът направи самостоятелен концерт на площад Батенберг преди Тони и Софка да се осмелят за Арена София. 

https://youtu.be/firk1ne1EdI?si=nyqFBRDUi-4ojpDU

• Like 1
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , DrAkO каза:

Бебе на борда 🤔

VM.TIKTOK.COM

Нали след Жоржина се кълнеше, че повече деца - не, тъй като било доста работа да го възпиташ и превърнеш в човек. Ето, че пак е издула корема.💀

Мутреса - каквото й нареди прасенцето-касичка, това прави. Ако трябва и на 60 ще снася.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Неща които пречат да е инстант сензация турбо хит, който стартира с 500к и прави по 200-300к на ден цял месец:
- Прекалено дълго интро
- Виенето на Дамян в бриджа, на куплетите е супер.
- Най вече грубите цигански вокали. Никога не бих си пуснал това парче пред други хора само заради тази част. Само инструментал като на 3;26 е в пъти по-добре.

Ганев си е свършил перфектно работата тук. Емануела също е топ и припева прави песента.

• Like 3

Сподели в други сайтове

Посерчица!

SIGNAL.BG

Родната попфолк звезда Татяна получи короната в Международния конкурс “Най-вдъхновяваща жена”, който се проведе пред уикенда във Варна и бе под наслов

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Casper 1

Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...