Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 3 часа , meleto каза:

Това е абсолютно вярно и е нарушение и трябва да се наказва. Но аз не съм модератор. Не следя изкъсо страниците. Направи ми впечатление последната страница и свърших работата на модераторите, за да видят, че са скрити коментарите. Не се трие нищо.

Наскоро сложих еднодневен бан на потребител, заради системно нарушение. Надявах се, че ще има ефект и всички ще обърнете внимание, но това не се случи. Даже и самият потребител продължава макар и с по-мек език. Затова оттук-насетне ще е така. Ще се раздават по няколкодневни почивки. А ако броя на използваните нецензурни думи са 10 - ще е 10 дни. Тогава може би ще преосмислите.

На база на това, че модераторите не реагират по никакъв начин.

Изопачаваш. Когато конкретно има вулгаризъм - няма какво да се обсъжда. Нарушението е налице. Няма как да има второ мнение.

Оттук-насетне криете подобни коментари и слагате еднодневна почивка. 

1. Нецензурни думи, които не са цензурирани с поне две звездички. Това включва всички опити: постване на снимки с простотии, нацепване на вулгаризми на срички и тем подобни.

2. Коментари, които НЕ са по темата и не съдържат никакъв близък контекст до МУЗИКА. Има чат тема!

3. Коментари, които съдържат повече от допустимите клипове и тн. в един пост. Вече много пъти ми се жалвате, че не се зареждат страниците като един потребител поства по 60 клипа в публикация.

Явно трябва затягане, не става само с предупреждения.

Ама приложи и списък с думи, които намираш за нецензурни и желаеш да поставяме звездички, като си почнал. Ква е тая половинчата история? 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза:

Каква е драмата между тези двамата?

Няква махленска история, сигурно се е натресла на кьошето от магистралата на другата, за какво може да се карат никому неизвестни труженички от народа? 

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Каква е драмата между тези двамата?

Саш и дружката му Пит бяха писали текст/ове за нея, после се бяха скарали за нещо дето тя не си била платила или нз точно кво и я пооплюха със сторита. Сега я хапят без да й споменават името. Абе смешна работа.

PS

Бях писала s4epkali и ми даде че не е по правилата 🙄 всяка подобна дума на нецензурните е засечена като нарушение..

• Haha 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Just_Me каза:

Саш и дружката му Пит бяха писали текст/ове за нея, после се бяха скарали за нещо дето тя не си била платила или нз точно кво и я пооплюха със сторита. Сега я хапят без да й споменават името. Абе смешна работа.

PS

Бях писала s4epkali и ми даде че не е по правата 🙄 всяка подобна дума на нецензурните е засечена като нарушение..

ūeee, Bcu4ku 6a no4Ham ga nu6am kamo MeH 😍 HqMa kamo MeH 

• Like 1
  • Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Тоя няма ли да му намерят някакви участия? Денонощно проси пари в Тиктока

IMG-5159.jpg

Не е интересен. Да смени прическата!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

1,893 likes, 15 comments - malena_official_music on June 10, 2024: "Готови ли сте за едно ЛУДО и СКАНДАЛНО парче за “КРАВАТА ЛОЛА”????? 13.06...

💀💀💀

• Haha 3
  • disgusting 1

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , meleto каза:

Сега се върни към първия пост в тази тема и ще видиш, че ПРАВИЛО за постване на клипове ИМА!  Още в първа точка. Но модераторите спите.

Нецензурният език винаги не е бил позволен. Прочети общите правила на форума. Преди поне се слагаха автоцензури от сорта к*чка, макар че за мен трябва да е к*ч*а. Ако нещо е позволено е по една причина - модераторите си затварят очите и също нарушават въпросните правила. А потребителите - бивайки несанкционирани - се отпускат до неузнаваемост. Темите приличат на кенеф. Някакви фекални коментари се изливат, които поне да имаше логика или контекст, а то е опит за "оригиналност", а може би "чувство за хумор". Нали затова има теми без модерация и тн. Просто това не е ок. Тия номера с накъсването на дума на сричка, уж да не напишеш псувнята, също не е ок.

Искам правата ми да бъдат свалени. Аз съм просто една бедна жена от народа, като всички други сестри тук! 😇

• Haha 2
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Willy каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

1,893 likes, 15 comments - malena_official_music on June 10, 2024: "Готови ли сте за едно ЛУДО и СКАНДАЛНО парче за “КРАВАТА ЛОЛА”????? 13.06...

💀💀💀

Тъкмо ми излезе в Тикток - окрала е клипа на Еуфория за тая простотия

• Haha 2
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Какво стана с Тита и Яката дупара? Отказаха ли се да се въобразяват на чалгарки?

Тита пусна песен февруари и никой не забеляза

Жорж Сопол го дъни MMA-ец и 360 дни от годината е в Дубай

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Тита пусна песен февруари и никой не забеляза

Жорж Сопол го дъни MMA-ец и 360 дни от годината е в Дубай

Сега се сетих че Георги Никол беше пуснала сторита че снима клип с Люси преди около месец.💀 Не е истина колко е свалила нивото,но явно ще се отчете по някое време.

Тита да се моли на Дора за дует. Омръзна ми да ги чакам.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

Тъкмо ми излезе в Тикток - окрала е клипа на Еуфория за тая простотия

Няма ли да се откаже най-накрая? Беше ясно, че е фенка на Галена, а следващата ще е Малина.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Willy каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

💀💀💀

Всички искат да са Дожа:

Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...