Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2024)

Препоръчани коментари

преди 18 минути, xroflx9 каза:

Стига с тези бройки-преброй ме после

andrea-bulgaria.gif

Аз, пеейки химна в час по музика в 7-ми клас.

• Haha 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

навън е 40 градуса и може да останете по ненки и парфюм, но прибягвайте към сапуна и водицата по-честичко, че парфюмът не закрива смрадта!

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, AysheYaneva каза:

Гнидия промотира безотоговорно поведение зад волана. Някой ако му се занимава да пише на бТВ И Нова. Ще я направят на по-голяма гъба и от продуцента ѝ.

DC912C71-BF93-4DA7-9DCF-82A1DD034C77.jpeg

E, egHama ú kyHka e Ha Bo/\aHa, He e kamo ga e xBaHa/\a xeM noHu4ka, eM me/\eFoH u ko/\ama Ha caMomek ga ce Hocu

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

E, egHama ú kyHka e Ha Bo/\aHa, He e kamo ga e xBaHa/\a xeM noHu4ka, eM me/\eFoH u ko/\ama Ha caMomek ga ce Hocu

А ако трябва рязко да натисне газ или спирачка? Отиде манджата у миндж**а!

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 1 час, AysheYaneva каза:

Гнидия промотира безотоговорно поведение зад волана. Някой ако му се занимава да пише на бТВ И Нова. Ще я направят на по-голяма гъба и от продуцента ѝ.

Тя скоро не се ли оплакваше, че се ударила с колата в час пик

Edit: Вече е изтрила сторито

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , AysheYaneva каза:

А хората без ръце как управляват превозно средство според теб? Каква е тази дискриминация спрямо инвалидите???
Моли се @Kitty да не те набара в нощта!

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , AysheYaneva каза:

А ако трябва рязко да натисне газ или спирачка? Отиде манджата у миндж**а!

За допълнителен флейвър на пот, урина и риба!
lynn-spirit-the-flavor.gif

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DanielPiliov каза:

Това се превърна в ТОТАЛЕН ХИТ, винаги съм го казвал тя САМА е силна и самодостатъчна, заслужава го❤️

Десита дори на запис звучи фалшиво, представям си на живо за какви мъки става въпрос. Още помня как съсипа "Първият" с кудкудякането си, като улична безпризорна кокошка. А за тоя клип се е направила на Габриела от Мегафлоп Мюзик. Пача!

• Like 2
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , fengergana каза:

мами скача от 40к на 100к за ден

новият химн на Индия ХИТ РАЙНА

Първите 2 дни имаше общо 20К, как така стигна до 40К???
Иначе за 5 дни има общо 95К гледания - пълен потрес.

Сподели в други сайтове

С какво свързваш Галена - "с вана" :D 

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Първите 2 дни имаше общо 20К, как така стигна до 40К???
Иначе за 5 дни има общо 95К гледания - пълен потрес.

Казах ви, че е боза.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, meleto каза:

С какво свързваш Галена - "с вана" :D 

Казах ви, че е боза.

Песента е некомерсиално, не чалга Денс парче. Вие милиони ли сте очаквали? Да не говорим, че е в канала на планета, липсва каквато и да е маркетингова стратегия от страна на Райна, което виждаме от слабия интерес. И въпреки това, за мен парчето е супер силно като цялостен проект. Да пусне поне една платена реклама.

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, GSA каза:

Песента е некомерсиално, не чалга Денс парче. Вие милиони ли сте очаквали? Да не говорим, че е в канала на планета, липсва каквато и да е маркетингова стратегия от страна на Райна, което виждаме от слабия интерес. И въпреки това, за мен парчето е супер силно като цялостен проект. Да пусне поне една платена реклама.

Съжалявам, но само ти чуваш това. 

Да си направи свой канал. Не е сериозно просто. Но не само каналът е проблем в случая. Някои песни там достигат и милион-два, ако са хитове. Това тук ако завърти 250к общо ще е добре. Даже бургията имаше далеч по-добър потенциал.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

Съжалявам, но само ти чуваш това. 

Да си направи свой канал. Не е сериозно просто. Но не само каналът е проблем в случая. Някои песни там достигат и милион-два, ако са хитове. Това тук ако завърти 250к общо ще е добре. Даже бургията имаше далеч по-добър потенциал.

Тя има свой канал, но качва сбирщайн клипчета и дори там, не мисля, че ще се се получи, но наистина не е сериозно да продължава да си качва клиповете в общия канал. 
Тупурдия си е турски фолклор, но на мен новата ми харесва повече, защото ми напомня Райна от “1.90”, “Сафари”, “Големи думи”. 

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Току що, GSA каза:

Тя има свой канал, но качва сбирщайн клипчета и дори там, не мисля, че ще се се получи, но наистина не е сериозно да продължава да си качва клиповете в общия канал. 
Тупурдия си е турски фолклор, но на мен новата ми харесва повече, защото ми напомня Райна от “1.90”, “Сафари”, “Големи думи”

Тия песни вече са забравени. Като имена ми говорят нещо, бяха известни навремето, но сега са ми като бяло петно, а съм ги слушал. Бургията щеше да е адекватна за лятото, а тая сегашната за зимата (и пак щеше да е зле).

Сега се замислям, че от песните на Райна нищо не се запази във времето. Може би Като летен грип за по-запалените чалгари. Нелоша дискография иначе.

• Like 3
Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...