Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2024)

Препоръчани коментари

преди 46 минути, Stela каза:

Емилия с "Прощавам ти" доказа, че и сама може отново да постигне успех. Сега тя сама си каза, че търси повторение на успеха с румънеца, но не винаги тази формула печели. Просто песента е слаба.

Ами като търси повторение на успеха, трябваше повече да се постарае - мелодията е ок реално, не е нещо избухващо, но е ок. Текста е абсолютен оцет - няма мелодичност, няма запомняща се фраза, няма и особен смисъл. Клипа, колкото и да е скъп и да е замислен като пародия е пълен леш - само бързи кадри, липса на фокус, целия този декор не може да го види човек. Изобщо аматьорщина. Отделно, можеше да направи дуета с някой по-свеж и актуален, който да се довлече да се снима в клипа, този път поне.

Очаквах нещо подобно, но уви

• Like 3
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 22 минути, DevilWish каза:

Така е. Тогава даже клипове имаха 3-4 до 5 песни от албум с от 10 до 12 песни (примерно казано)
Но разликата беше, че ВСЯКА година се пускаха албуми. Ако пуснеш през година даже хората бяха недоволни.

То тогава имаше продажби, сега е онлайн стрийминг. Днешното е по-трудно, защото тогава рекламираш албум с 10 песни, а сега всяко парче трябва отделно да налагаш.

преди 19 минути, DevilWish каза:

И Влак за нещастници беше, а нямаше клип. Животът продължава се хареса. За Полужива даже нямах наблюдения някога да е била хит. Много тъпа песен. 

Ванча си я буташе навсякъде като любимата й песен. Никакъв хит не е била. Калудова пускаше по 3 клипа наведнъж, за да има за всеки вкус и като цяло беше добра стратегия - дори някоя да флопнеше, другите поддържаха огъня. Но при другата Ваня това не сработи. Явно трябва да си топ име. Естествено и да не си изтъркан. Когато Калудова стана банална и този модел рязко се провали.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, meleto каза:

То тогава имаше продажби, сега е онлайн стрийминг. Днешното е по-трудно, защото тогава рекламираш албум с 10 песни, а сега всяко парче трябва отделно да налагаш.

Ванча си я буташе навсякъде като любимата й песен. Никакъв хит не е била. Калудова пускаше по 3 клипа наведнъж, за да има за всеки вкус и като цяло беше добра стратегия - дори някоя да флопнеше, другите поддържаха огъня. Но при другата Ваня това не сработи. Явно трябва да си топ име. Естествено и да не си изтъркан. Когато Калудова стана банална и този модел рязко се провали.

Така е, сега се залага на всяка песен и накрая се събират в един албум ако такъв изобщо се пусне.
И аз не помня да стана хит, то беше любима на Ивана, но аз не виждам защо изобщо направи клип на тази песен. А подобна стратегия имаше и Андреа през 2008-2009 когато пускаше по няколко клипа наведнъж или буквално почти всеки месец.
Според мен най-хитовия албум на Ивана е "Няма спиране". Там са големи хитове като Нещо нетипично, Като на 17 които са и едни от най-големите хитове за нея. Песни като Стриптийз, Ах, тези пари, Освободете дансинга, Не е Ваша работа....... че даже и Албански валс и Не си ми първият които нямаха клипове се харесваха и знаеха от хората...

• Like 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час , DevilWish каза:

Много зависи какъв текст и как я е изпяла. С този вариант в който е пусната за Галена в тик-ток е много яка и хитова. Ами да я пуска вече, няма смисъл от чакане. Отваря сейфа и започва да бълва песни.

Много се надявам да е с текста от тикток версията. Хората вече я заобичаха по този начин. Някак не си я представям в нейно изпълнение, но се надявам да се е получила добре. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Албумите на дИваня и Калория бяха пълни с хитове.
Ето например Доза любов има:
- Ние сме номер 1
- Доза любов
- Парфюм
- Полужива
- 7 дни

Са последно "Калория" има ли хитове,  или няма? Че не мога да ти проследя тезите във времето 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Изненада е за мен, че Джена успя толкова дълго време да е в топа. И то не за друго, а защото ми се струваше, че ще си забие в някаква нейна посока(както беше започнала по едно време) и трудно ще види хит. А тя не спира да нацелва по някой друг голям хит. Истинска султанка! 

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Grinch каза:

Изненада е за мен, че Джена успя толкова дълго време да е в топа. И то не за друго, а защото ми се струваше, че ще си забие в някаква нейна посока(както беше започнала по едно време) и трудно ще види хит. А тя не спира да нацелва по някой друг голям хит. Истинска султанка! 

Не е до ХИТ, тя е като Преслава. Хората я харесват и обичат🙂

• disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , HIStory каза:

Са последно "Калория" има ли хитове,  или няма? Че не мога да ти проследя тезите във времето 

Зависи каква е посоката на разговора - ако ще я хейтим - бленува за дебютния си хит; ако ще хейтим друга - Глори е топ и другата спържа мое само да й яде напуканите пети!.💅

преди 28 минути, Grinch каза:

Между яко ми е и пияни нощи не е имала хит?! Това са около 5 години!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DanielPiliov каза:

Поздравявам форума😘

не виждам какво толкова се надъхваш с тая песньовка. Ако мислиш, че ще накривиш на някого нещо, поздравявайки го - успех. Буквално всички й се присмяхме на огромното самочувствие без покритие. И забравихме, че е пускала тази песен.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Много минорни коментари. Ако беше българка щяха да я пръснат. Изобщо не запомних името, нито песента, но прашколяка е топ.

• Love 1
Сподели в други сайтове

Кости просто вече не е тоталния хитмейкър, който беше преди. Реално погледнато с всяка следваща песен показва, че е напълно изчерпан и не може да измисли нищо различно. 
Едни и същи отсвири, мелодии, включвания от преди 15 години.

Песни като Турбуленция са му някакви единични попадения.

Очаквам и точно той да прекъсне инерцията на Джордан с нещо изтъркано и досадно.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, meleto каза:

Много минорни коментари. Ако беше българка щяха да я пръснат. Изобщо не запомних името, нито песента, но прашколяка е топ.

това е песента!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, meleto каза:

Не е пяла гола, с боди с телесен цвят е, виж тук:

448636922_18435597568016221_5384249251919551868_n.jpg

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, meleto каза:

В сръбските таблоидни профили коментарите ги ядат повече от колкото ние ядем нашите тук.

И пишат почти същите неща които ние казваме за нашите и за музикалния ни бизнес.
Така че цялото мислене на българина “те там са по-добре, тачат си тяхното, ние сме дъното” си е някакво едностранно мислене.

IMG-5372.jpg

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, meleto каза:

Оригинал:

Българска версия:

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Emanuela.Carey каза:

В сръбските таблоидни профили коментарите ги ядат повече от колкото ние ядем нашите тук.

И пишат почти същите неща които ние казваме за нашите и за музикалния ни бизнес.
Така че цялото мислене на българина “те там са по-добре, тачат си тяхното, ние сме дъното” си е някакво едностранно мислене.

IMG-5372.jpg

Аз по-скоро се възмущавам, че българинът хули нашите, а иначе ако са чужденци - много мек тон. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...