Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2024)

Препоръчани коментари

преди 31 минути, DanielPiliov каза:

Както и си знаех. “Шмекерия” скоростно започва да се превръща в ХИТ! Над 200 клипа в тик ток за последните няколко часа. В ютуб вдига гледанията също и на третият ден ще има повече от вторият🤭

Сериозно ли ти харесва тази простотия? като някакво бот демо е. Клипа не знам дали е наляла пари, но е много зле. Яко кич, текста тъпотия, визиите леш, няма едно нещо дето да се хванеш за него.

• Like 5
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 10 минути, Гальо каза:

Сериозно ли ти харесва тази простотия? като някакво бот демо е. Клипа не знам дали е наляла пари, но е много зле. Яко кич, текста тъпотия, визиите леш, няма едно нещо дето да се хванеш за него.

Освен припева другото не става. Просто се бъзикам с форума, иначе предчувствието ми е, че наистина ще се превърне в хит, но да видим.

• Like 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Emanuela.Carey каза:

Кой саунд гледаш? Официалния има 12 клипа

12 клипа от официалния,

92 клипа от planeta_.payner,

150 клипа от emilia_music1.

Преди час бяха доста по-малко…явно бързо набира скорост🤭

• Like 2
Сподели в други сайтове

Засега, тази година, почти само "Топ, топ, топ", "Окадар", "Лудница" и "Майко" ми допадат.

Цветелина Янева с три поредни проекти, качество Татяна (че даже и тя има по-прилични песни), на Емилия песента от Кости няма да я коментирам (въпреки че Кости ми е любимият автор)...

В Replay 2024 плейлистата ми в Apple Music, към момента има 5 попфолк песни от тази година (една от които е "Няма да ти дам" на Мария) – не че аз съм критерий за музикалния вкус на българина, но "положението не е хумористично". 🙈

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, DanielPiliov каза:

1 МИЛИОН 

А стоеше на 200К, 10 години…

Защото прави гледания в канала на Кости!

6M

Има и клип в неговия канал с 940к, както и топик с 300к.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Защото прави гледания в канала на Кости!

6M

Има и клип в неговия канал с 940к, както и топик с 300к.

Като гледам тази песен е по-известна извън БГ😮

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Willy каза:

Кристиян Костов, второто място от Евровизия 2017 е коментирал под поста на Галена за албума.

Това е на уроки. Кристиян е лоша поличба. Той е уродвливо шимейл създание. Албумът на Галена няма да се представи подобаващо. Давай, Крис, ти си! :3fdb8960598fa63e:

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, norton737 каза:

Засега, тази година, почти само "Топ, топ, топ", "Окадар", "Лудница" и "Майко" ми допадат.

Цветелина Янева с три поредни проекти, качество Татяна (че даже и тя има по-прилични песни), на Емилия песента от Кости няма да я коментирам (въпреки че Кости ми е любимият автор)...

В Replay 2024 плейлистата ми в Apple Music, към момента има 5 попфолк песни от тази година (една от които е "Няма да ти дам" на Мария) – не че аз съм критерий за музикалния вкус на българина, но "положението не е хумористично". 🙈

Трепнехме в очакване да споделиш какво ти харесва и какво не ти харесва

giphy.gif?cid=9b38fe914gyst4gvgorgl2nkdp

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Диона и Биляниш с дует "Лепа Брена" , а на снимките не можеш да ги различиш! Егати клонингите!

SIGNAL.BG

Диона и Биляниш подготвят голяма изненада за меломаните. Двете фолк диви се събират в общ музикален проект, който се очаква да бъде факт съвсем скоро.Това

• Like 1
  • Ooo 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Галена ще сподели съдбата на Исуса (Алисия). Ще нацвъка нови песни и повечето ще останат в сянката на един-два откроили се хита. Набутала се е жестоко. Никой не купува албуми вече, всичко живо стриймва. Тук се очакват някакви чутовни успехи, но ще остане привкус на разочарование от този проект.

• Haha 4
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

Мария, Алисия и Ваня на DJ Дамян с обща фолклорна песен "Вечерай, Радо"

Мария - "Това е много калории, аз не ям нищо повече от любовта на феновете си, живея на фотосинтеза"
Алисия - "Не вечерям"
Ваня - "Момичета, дайте вечерята на мен с Радо"
Мария: "С тебе диалог няма да водя! Ти си елементарница"
Алисия - "Радо е жена".
Ваня - "Това, че някой е написал този оригинален текст не означава, че сме длъжни да вечеряме. Просто исках среща с Радо"
Алисия - "Ти явно си обърнала резбата! Казахме ти, че Радо е жена"
Мария - "Нищо де, ахахахахахахаха. Айде сИга, може и да шим..... сещате се а хахахахахаахахахаа, но Ваня май ще изневерява на Дамян"
Ваня - "Ти гледай себе си, Миче. Виж само как се нагаждаш за парички, после говори за мен. Води си някъде твоя монолог и се мисли за много скъпа."
Мария: "Ще се видиме в съда! С моя адвокат!"

• Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Balkandji1 каза:

Галена ще сподели съдбата на Исуса (Алисия). Ще нацвъка нови песни и повечето ще останат в сянката на един-два откроили се хита. Набутала се е жестоко. Никой не купува албуми вече, всичко живо стриймва. Тук се очакват някакви чутовни успехи, но ще остане привкус на разочарование от този проект.

Слушай Шита "Шмекерия" и се успокой.:P И да пробваш да ни настроиш отрано, че албума на Галош ще е провал, вече изигра тоя номер с бълвоча на Башурка. Голяма услуга ни направи на нас антифеновете - друго си беше фен да постави предварителната нагласа, че "Шмекерията" ще е боклук.:1000(33):

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Gerganafen каза:

Слушай Шита "Шмекерия" и се успокой.:P И да пробваш да ни настроиш отрано, че албума на Галош ще е провал, вече изигра тоя номер с бълвоча на Башурка. Голяма услуга ни направи на нас антифеновете - друго си беше фен да постави предварителната нагласа, че "Шмекерията" ще е боклук.:1000(33):

Спокоен съм си, а ти не ми казвай какво да правя, ясно ли е? Ти си с реактивната нервна система. Тръгнал да злобее, че Емилия нямала мега хит.

Не съм поставял аз нагласа, че песента ще е тъпа. Споделих какво ми казаха извънземните. Те я бяха чули преди да излезе и знаят кое се котира и какво ми харесва. Факт, че има нещо хитово в припева, но не ми харесва. Поставих си цел за 100К първи ден. Без манипулациите от американците целта беше изпълнена. Като й е толкова акъла на Емилия, да се оправя с песента си.

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Спокоен съм си, а ти не ми казвай какво да правя, ясно ли е? Ти си с реактивната нервна система. Тръгнал да злобее, че Емилия нямала мега хит.

Не съм поставял аз нагласа, че песента ще е тъпа. Споделих какво ми казаха извънземните. Те я бяха чули преди да излезе и знаят кое се котира и какво ми харесва. Факт, че има нещо хитово в припева, но не ми харесва. Поставих си цел за 100К първи ден. Без манипулациите от американците целта беше изпълнена. Като й е толкова акъла на Емилия, да се оправя с песента си.

Личи си кой колко е спокоен. Моят пост беше шеговит, а ти ме питаш "ясно ли ми е" и ми поставяш диагнози. Не съм те карал да си вкарваш автогол като изтърсиш отрано "Могъщо всезнаещо извънземно ми каза, че песента на Емилия няма да е успешна".

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Gerganafen каза:

Личи си кой колко е спокоен. Моят пост беше шеговит, а ти ме питаш "ясно ли ми е" и ми поставяш диагнози. Не съм те карал да си вкарваш автогол като изтърсиш отрано "Могъщо всезнаещо извънземно ми каза, че песента на Емилия няма да е успешна".

Какво се карате за Счетоводителката? :D Да не ви е сестра?

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Gerganafen каза:

Казваш ми "отивай да слушаш Шмекерията на Емилия" снизходително, сякаш съм някой малоумник.

Какъв автогол бе, какво е променило това, че съм го казал? Емилия е направила неуспешна песен, някой я е чул и ми го е казал по-рано. Аз просто го споделих. Това не е поличба, а мнение за продукт, който вече е факт.

Отново казвам, щом на нея й харесват такива песни да си ги слуша. Супер много магическа енергия ми отне да докарам 100К за първия ден.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Казваш ми "отивай да слушаш Шмекерията на Емилия" снизходително, сякаш съм някой малоумник.

Какъв автогол бе, какво е променило това, че съм го казал? Емилия е направила неуспешна песен, някой я е чул и ми го е казал по-рано. Аз просто го споделих. Това не е поличба, а мнение за продукт, който вече е факт.

Отново казвам, щом на нея й харесват такива песни да си ги слуша. Супер много магическа енергия ми отне да докарам 100К за първия ден.

Това беше нормална захапка в Рамания - какви малоумници, какви 5 лв.?

Ами особено като се имат предвид антифеновете на Башурка във форума и че очаквахме Костиева боза отново, да кажеш, че висш разум е потвърдил, че песента няма да е добра, естествено, че повлия на нагласите и беше в услуга на хейтърите.

Както и да е, за мен е достатъчно, че си призна, че песента не ти харесва и че дори този слаб резултат е с твоя помощ.:3fdb8960598fa63e:

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Stela каза:

Айде, лято 2024 идва официално с новия албум на Галена. Ще направи лятото с новите песни. ❤️

Aūge, HqMaM m1pneHue. gaHo ga e qk kamo Ha BaH4emo HeBe/\ukoBa

• Like 3
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...