Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 10 часа , xroflx9 каза:

Не съм особено запознат с творчеството на Райна🥺

Можем да сме бфф само ако симпатизираш на : Андреа,Емануела,Симона,Габриела и Селина

Обичам те,не ща приятели да сме,от тази дума втриса ме..🥲

А от изброените, само Мангоселина не харесвам все още. 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, fengergana каза:

Обичам те,не ща приятели да сме,от тази дума втриса ме..🥲

А от изброените, само Мангоселина не харесвам все още. 

Коя друга може да танцува така като мами? Топ проект, въпреки че Туп-туп се харесва повече…

• Love 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, GSA каза:

Коя друга може да танцува така като мами? Топ проект, въпреки че Туп-туп се харесва повече…

Туп туп гръмна в тикток,за дето е кавър,а тази не.Иначе е точно нейния стил,в който е най-добра.

Много напомня и на Една на милион,която най-малко се наложи през 2018 от Зле те чувам и Бразилка.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, fengergana каза:

Туп туп гръмна в тикток,за дето е кавър,а тази не.Иначе е точно нейния стил,в който е най-добра.

Много напомня и на Една на милион,която най-малко се наложи през 2018 от Зле те чувам и Бразилка.

Летните хитове на мами всяко лято са ми толкова любими. В последните години припадам на “Сафари”, “Бразилка”, “Направо ми заспа”. 
Мислиш ли, че мами ще пусне албум тази година? Време е. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, Willy каза:

Стара каравана вчера се е завърнала в дневния топ 100. Това се случва всяко лято. Наложи се като вечен летен хит тази песен.

Hac/\egu

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

За контекст, така се появяват световните сингли и албуми един ден по-рано, чрез извъртане на регионите. Голяма част от тях (не всички) стават налични в полунощ на датата, за която са зададени да излязат, а Нова Зеландия е сред първите държави, където удря 00:00.  Мисля че и преди съм говорил за това.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Fast каза:

За контекст, така се появяват световните сингли и албуми един ден по-рано, чрез извъртане на регионите. Голяма част от тях (не всички) стават налични в полунощ на датата, за която са зададени да излязат, а Нова Зеландия е сред първите държави, където удря 00:00.  Мисля че и преди съм говорил за това.

He 3agaBam /\u MecmHo BpeMe?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Fast каза:

В платформите ще го има другата седмица сигурно.

В Ютуб дали има скрити видеа?

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, asylum каза:

He 3agaBam /\u MecmHo BpeMe?

Рядкост е. Обикновено заобикалят тази дупка, като просто задават по-късна дата, а в случая с Галена проблема е в KVZ, защото са дистрибутор на на друг дистрибутор, и всичко трябва да минава през хиляда ръце преди да достигне до крайните потребители.

• Like 2
Сподели в други сайтове

По-по-по, Абракадабра, Горчиво - се появиха в платформите доста след Ютуб. За Мъко Моя не помня, но не вярвам албума да е изключение.

Тук се коментираха доста спекулации от както се появи анонса за албума, но факт че Галена явно ще успее до последната минута да запази всичко в тайна. 
И дори може накрая всички спекулации и клюки да се окажат напълно грешни.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Не ми е особено приятен, но евала на Меди че е показал уважение към Мавродиева да я покани на празника си.

Доста от жанра са ѝ длъжници са хитовете си, а показват признания само на композиторите.

IMG-5457.jpg

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Balkandji1 каза:

Интересен обрат в трафика. +32% в сравнение с предния ден. Май няма да е флоп.

image.png.944a448604b1fd534733b2130fe54ab1.png

В тик ток избухва брутално…Днес дебютира на 38 място и в топ 50 в Спотифай.

• Like 2
Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...