FolkEmpire Публикувано на Юни 2 Report Share Публикувано на Юни 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Софа, опитвате се да пробутате вашия син като някакъв плейбой-красавец ли? Не, Софа, объркала сте. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 8 минути, Balkandji1 каза: Софа, опитвате се да пробутате вашия син като някакъв плейбой-красавец ли? Не, Софа, объркала сте. Толкова е красив и харизматичен Лорд Лоренцо, че след като го видя имам нужда да си измия очите с белина. 1 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Припева ми идва малко като “Гот ми е”. Такива дженерик чалгии мисля, че не са за нея. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 npuqmHa e 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Припева ми идва малко като “Гот ми е”. Такива дженерик чалгии мисля, че не са за нея. Точно като "Гот ми е" на Анелия. Много ретро ми идва песента, но пък е приятна. Това преди 20 години точно щеше да е хит. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 час, DevilWish каза: Точно като "Гот ми е" на Анелия. Много ретро ми идва песента, но пък е приятна. Това преди 20 години точно щеше да е хит. Не е достатъчно открояваща се, за да е ретро. Просто е твърде боза, приятна, но втори път няма да си я пусна, особено с тоя клипа фючъринг неосъден престъпник и уонаби трафикант на мигранти. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, Lelqtian каза: Не е достатъчно открояваща се, за да е ретро. Просто е твърде боза, приятна, но втори път няма да си я пусна, особено с тоя клипа фючъринг неосъден престъпник и уонаби трафикант на мигранти. Ами тя е имала доста по-добри песни от това. Наистина й липсва нещо за да е и като онези песни. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Много хубава песен, не очаквах. @asylum виж, хваля Софа! Един от два положителни коментара е моят 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 9 минути, Gerganafen каза: Много хубава песен, не очаквах. @asylum виж, хваля Софа! Един от два положителни коментара е моят Kynu cu Bun kapma 3a y4acmuqma ú Ha cmoūHocm 2000 /\B! 😅 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 3 минути, asylum каза: Kynu cu Bun kapma 3a y4acmuqma ú Ha cmoūHocm 2000 /\B! 😅 A, Baй - HE! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Прилича ми на естраден шлагер ... не ми харесва. Не бих я слушал ... Последните и солови песни са .... тип Богдана Карадочева . 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Абсолютно излишен проект от-до. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 За феновете на сочето става тази песен. И за по ефтино е вкарала и синчето си в клипа. Ще се върти по Вероника и Веселина. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 4 Author Report Share Публикувано Юни 4 Тия вежди да не ги е рисувала с маркер? Бляя. Този брадясали не трябваше ли да е зад решетките? Обичайно Спас Лазаров прави добри неща, но това не ми харесва. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Не става !!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.