DevilWish Публикувано на Юни 6 Report Share Публикувано на Юни 6 музика: Мартин Биолчев текст: Георги Нинов аранжимент: Мартин Биолчев 1 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Яша сестро 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Брута-та-талия. ❤️ Туп-туп-туп ❤️ Толкова готина и танцувална не беше от това, което пусна. Кефи ме , както винаги! Много яки танци. ❤️ 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshame4os Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Танцувална приятна песен, като “Един за друг” ще си я слушам. Очаквах да смаже с “Турски фолклор” ама и с парче от Биолката ме спечели. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Малко ми напомня на Отсвира напомня от тук Иначе това е едно от малкото слушаеми неща от последните бози. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Надмина очакванията ми. Това и е най-доброто попадение в последните години. Каква е тази брутална музика от Биолчев? Абсолютно смаза. По-добра от “Една на милион” например. А клипът също е уау. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Не е лоша песента. Запеваема е. Въпреки това не мисля, че ще направи повече 1.5 млн. в дългосрочен план. Райна е изгубила връзката си с публиката, щом "Туп, туп" не може да достигне 700К близо три месеца след старта си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Абсолютно излишен проект от-до! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 На фона на последните й неслушаеми песни, тази си е направо добра. Харесва ми,че поне се опитва да прави различни неща. Клипът определено е доста ефектен и се е получил интересно. Успех й пожелавам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 1 час, Balkandji1 каза: Не е лоша песента. Запеваема е. Въпреки това не мисля, че ще направи повече 1.5 млн. в дългосрочен план. Райна е изгубила връзката си с публиката, щом "Туп, туп" не може да достигне 700К близо три месеца след старта си. 700k за мами са си супер 2024г. а като се сетя Зле те чувам правеше по 100к на ден🥲 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Днес е оргазмичен ден за @-A. - двете му любимки пуснаха песни. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Xum PaūHa! cynep My3uka, mo3u nam u neeHemo e ok 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 От трте песни тази е най. ❤️ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 И на мен напомня на по-бърза версия на Excuse me. И клипа танцувален, кефи ме. Не е лоша. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Добре е, само танцьорчето да спре да пише текстове и всичко ще е 6. А за Райна времето е спряло - същата си е на външн вид! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 С тази песен Райна ни напомня за хитовете който се правихя преди години Когато DJ Simos пускаше такива песени и нямаше конкуренция. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Райна е в топ форма и може да служи за пример на останалите и като визия, и като човешко развитие без пропадане в една покварена чалга индустрия. Но тези песни, колкото и да отиват на танцувалното ѝ Аз... не че са лоши - мисля, че може да избаца нещо по-добро и конвертируемо. Като го пусне, ще се усети, както беше със "Зле те чувам", "Големи думи", "Мога и сама", Рихтера, "По-добре" и подобни. Можеше да реализира и още песни от последния албум, там имаше попадения. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 много дразнеща музика Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 2 часа , FikLena каза: много дразнеща музика Mepu cu npuka3kume, nuk/\o! 2 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Напълно безлична Райна и поредната и тъпа песен! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 9 часа , Сцената обичам лудо каза: Напълно безлична Райна и поредната и тъпа песен! Как певица била в топа години наред е безлична, без дори да си е правила някакви фрапантни корекции? Тотален секси хит отвсякъде! Без никакъв майтап, проектът е топ. Пак сте критикували текста, не го знам кой е тоя текстописец, но за мен текстът си е много добър: "тихо ти", "тая в мене не мога да позная"... Най-хубавото е, че наистина е в стила на Райна, а не рандъм чалга текст. "Тихо ти, тихо там" е софт версията на "Мери си приказките, пикло!" Браво! Успех! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 9 минути, Gerganafen каза: Как певица била в топа години наред е безлична Това какво общо има с Райна? 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 сингълът бележи невиждани до сега "върхове" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 41 минути, Andrew Cunanan. каза: сингълът бележи невиждани до сега "върхове" Прекалено много “голота” за някои доброжелатели… Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.