DevilWish Публикувано на Юни 6 Report Share Публикувано на Юни 6 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Тея са баси тройниците, коя - коя е? Песента е манджа с грозде. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Ех... имаше потенциал, но с тоя скопосан аранжимент (и клип) отиде на вятъра 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Обаче тия двете как си приличат външно Песента е готина и закачлива, втората най-добра за Селина след "Откачила" и втората която ми харесва на Габриела след "Мина ми". 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 На Габриела все такива компромисни песни ѝ дават след дебюта 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Оригинал: Ако беше я барнал Ганев, щеше да е топ хитачка 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Двете стоят толкова изкуствено една до друга,че все едно не могат да се понасят,усеща се супер напрежение и надмощие от страна на Селина към Габриела. Ако вземете изпълнителите на Алфа, мужду всички тях има супер химия и всичко им се получава с лекота,докато при тези двете,все едно не могат да се гледат ( знам какъв е замисъла и каква е песента,но пак ..... ) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Меди и Сашка въобще слушат ли песните,които им дават? На Селина след “Откачила” всяка следваща песен й е по-слаба. Да спре да бълва и да поработят над нещо хитово и качествено. Не очаквах че толкова бързо след “Окадар” ще излезе друг дует,в който изпълнителите грам не си подхождат.Дори песента на Райна е по хитова от това. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Аз какво казах още при дебюта на Селина? Първо, няма нужда при толкова добра песен да се бълва. Второ - казах ли аз, че следват дуети с Габриела, Меди и Саби? Първите два са налице, сега следва и Саби в следващата. Още тогава написах - бягай от тая фирма, щото ще си поредния дуетен изпълнител там. На Тая Габриела не мога да и назова 1 песен, не хит, много ми е безлична, дори леля Донка (на Галена прехвалена) направи там нещо с първата си песен, ест. с леля си. Да кажат на коя дата ще е и дуета със саби. Баси фирмата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Текстът е голяма боза.. не е на Николай Гурманов, та тогава естествено става ясно че Костадин Милев има намеса 🙄 Песента е с умрял бийт, а ако не гледам клипа сигурно няма да разбера че пеят две жени, а не една.. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Muse Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Едно и също всеки текст 2 думи на кръст - потрес. Не ми харесва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Жалка катринка са тези двечките на едно място ужас нестава тази песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Мале, мале, малее б@хти гадния мангасарски гласец извади тии веее! БЛЯЯЯЯ. Аз не чух два гласа, а само един?!? Къде е фийта arrangement: Aleksandar Asenov rec | mix | master: Reptilla SRP STUDIO Тоя да не е братчед на Тенекията, че са с еднакви фамилии Мъдьо фьфльото май е стегнал кесията за Ганев и е решил да мине към тънката лайсна. И тоя си повярва циглето мазно. Роската пак мастерирал бозата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshame4os Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Аранжимента на моменти особено в отсвирите ми прилича на този. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 1 час , Qshame4os каза: Аранжимента на моменти особено в отсвирите ми прилича на този. Мдам, тоя явно обича стила на Кишката, той прави такива аранжименти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Тия мегастарки от витрините на Амстердам ли ги събират? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Мале, мале - в коша, моля! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Селина от новите изглежда най-адекватно и най-добре, и звучи супер ппц. Не знам защо са я забили с тази безличната Габриела, малко разваля песента тя, скована е. Но ако продължат с хитачките за Селина ще я наложат според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 13 минути, Гальо каза: Селина от новите изглежда най-адекватно и най-добре, и звучи супер ппц. Не знам защо са я забили с тази безличната Габриела, малко разваля песента тя, скована е. Но ако продължат с хитачките за Селина ще я наложат според мен. Тя и Габриела стартира с 2 хита, единият от които самостоятелен, но къде е днес? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.