Jump to content

Габриела х Селина - Мале, мале

Препоръчани коментари

• DevilWish changed the title to Габриела х Селина - Мале, мале

Обаче тия двете как си приличат външно :D 
Песента е готина и закачлива, втората най-добра за Селина след "Откачила" и втората която ми харесва на Габриела след "Мина ми". 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Двете стоят толкова изкуствено една до друга,че все едно не могат да се понасят,усеща се супер напрежение и надмощие от страна на Селина към Габриела. Ако вземете изпълнителите на Алфа, мужду всички тях има супер химия и всичко им се получава с лекота,докато при тези двете,все едно не могат да се гледат ( знам какъв е замисъла и каква е песента,но пак ..... )

Сподели в други сайтове

Меди и Сашка въобще слушат ли песните,които им дават? На Селина след “Откачила” всяка следваща песен й е по-слаба. Да спре да бълва и да поработят над нещо хитово и качествено. Не очаквах че толкова бързо след “Окадар” ще излезе друг дует,в който изпълнителите грам не си подхождат.Дори песента на Райна е по хитова от това.

Сподели в други сайтове

Аз какво казах още при дебюта на Селина? Първо, няма нужда при толкова добра песен да се бълва. 

Второ - казах ли аз, че следват дуети с Габриела, Меди и Саби? Първите два са налице, сега следва и Саби в следващата. Още тогава написах - бягай от тая фирма, щото ще си поредния дуетен изпълнител там. На Тая Габриела не мога да и назова 1 песен, не хит, много ми е безлична, дори леля Донка (на Галена прехвалена) направи там нещо с първата си песен, ест. с леля си. 

Да кажат на коя дата ще е и дуета със саби. Баси фирмата.

Сподели в други сайтове

Текстът е голяма боза.. не е на Николай Гурманов, та тогава естествено става ясно че Костадин Милев има намеса 🙄

Песента е с умрял бийт, а ако не гледам клипа сигурно няма да разбера че пеят две жени, а не една..

Сподели в други сайтове

Мале, мале, малее б@хти гадния мангасарски гласец извади тии веее! БЛЯЯЯЯ.

Аз не чух два гласа, а само един?!? Къде е фийта :D

arrangement: Aleksandar Asenov

rec | mix | master: Reptilla SRP STUDIO

Тоя да не е братчед на Тенекията, че са с еднакви фамилии :D Мъдьо фьфльото май е стегнал кесията за Ганев и е решил да мине към тънката лайсна. И тоя си повярва циглето мазно.

Роската пак мастерирал бозата...

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Qshame4os каза:

Аранжимента на моменти особено в отсвирите ми прилича на този.

Мдам, тоя явно обича стила на Кишката, той прави такива аранжименти.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Селина от новите изглежда най-адекватно и най-добре, и звучи супер ппц. Не знам защо са я забили с тази безличната Габриела, малко разваля песента тя, скована е. Но ако продължат с хитачките за Селина ще я наложат според мен.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Гальо каза:

Селина от новите изглежда най-адекватно и най-добре, и звучи супер ппц. Не знам защо са я забили с тази безличната Габриела, малко разваля песента тя, скована е. Но ако продължат с хитачките за Селина ще я наложат според мен.

Тя и Габриела стартира с 2 хита, единият от които самостоятелен, но къде е днес?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...