DevilWish Публикувано на Юни 10 Report Share Публикувано на Юни 10 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 10 Author Report Share Публикувано Юни 10 Последната и тази песен са й едни и същи като тема. Иначе тази песен не е лоша, но просто няма да я слушам. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 He e 3/\e, Ho 6mo ce nyHe, kam y4acmuq Maū e uMa/\a mo4Ho 0. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 От 10.06.2024 г. от 16:59, asylum каза: He e 3/\e, Ho 6mo ce nyHe, kam y4acmuq Maū e uMa/\a mo4Ho 0. Expand Нали въртеше уж бизнес с парфюмерии, изпотрябва ли са и участия, не че някой държи тя да му вие цяла вечер. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 От 11.06.2024 г. от 6:13, Lelqtian каза: Нали въртеше уж бизнес с парфюмерии, изпотрябва ли са и участия, не че някой държи тя да му вие цяла вечер. Expand Mu mq ka3Ba6e, 4e He noeMa y4acmuq, a nu6e me/\ nog Bceku k/\un. Ako Hqkoū ce MuHe ga 3B1HHe, ko - napfioM /\u 6me My Hamuka? 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 От 11.06.2024 г. от 8:59, asylum каза: Mu mq ka3Ba6e, 4e He noeMa y4acmuq, a nu6e me/\ nog Bceku k/\un. Ako Hqkoū ce MuHe ga 3B1HHe, ko - napfioM /\u 6me My Hamuka? Expand Като нищо Не само си пробутва залежалата стока, че даже ще ти го донесе ала Иванча само по Не бях обръщал внимание, те сичките и линкове за социалки под клипа не работят, та телефона кой знае какъв е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Пак депресарски Лайняж оплюващ бившия и новата му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 От 11.06.2024 г. от 9:09, Lelqtian каза: Като нищо Не само си пробутва залежалата стока, че даже ще ти го донесе ала Иванча само по Не бях обръщал внимание, те сичките и линкове за социалки под клипа не работят, та телефона кой знае какъв е. Expand иронично или не, тая песен е по-голям хит от цялата кариера на Цуцолина неЕкстраНинова. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Пълен леш! Нито може да се изслуша цялата, нито пък да бъде пусната втори път. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.