DevilWish Публикувано на Юни 11 Report Share Публикувано на Юни 11 музика: Doli & Pen текст: Теньо Гогов аранжимент: Ленко Драганов 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 Кой е оригинала? Песента звучи хитово, но в канала на Планета...... не знам. Дано й се получи на Сончето! Харесва ми! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Има някаква вълна това лято на песни звучащи като от преди 10 години. Това между другото хич не е зле. Ако Планета го промотират може да стане някакъв малък сезонен хит. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Има някаква вълна това лято на песни звучащи като от преди 10 години. И аз го забелязах. Едно време например през лятото бяха много на почит песни като "Лято е" на Весела и "Жадни за любов" на Полина. И аз мисля, че това даже е добре. Песента е доста денс. И аз я виждам като сезонен летен хит, но заради канала ако получи по-малко гледания, не знам.... Забравих да добавя, че и видеото не е толкова лошо. Соня може да се появява рядко, но поне е с приятни и слушаеми песни. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Нее моето тази песен може много повече Соня... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Хит! Лидерка! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Мирис на пенсия е тук. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Готина и свежа Соня Немска, но песента е неслушаема. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Приятна песничка, последните бози не могат да се мерят с нея. Това "ааАаааа аааАа..." ми бие на това от Имаш ден на Каля. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Соня Немска е стринката, която всички имаме, която е вечно позитивна, обича цветя, кученца и народни танци, има си любима шапка за слънце, прави по 15 снимки на едно и също нещо и се киска с часове на вицовете във вестниците. 4 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 3 часа , meleto каза: Мирис на пенсия е тук. внимавай, че е заточила бръснарските ножчета! иначе нещо си е пипала по лицето и изглежда доста подпухнало. А песента е инфантилна на н-та степен. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 На мен ми харесва как изглежда Соня за 43-годишна жена. Песента е наивна, звучи ретро, не ми се вярвам да стане хит, но е приятна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 12 часа , Thecranfan каза: Соня Немска е стринката, която всички имаме, която е вечно позитивна, обича цветя, кученца и народни танци, има си любима шапка за слънце, прави по 15 снимки на едно и също нещо и се киска с часове на вицовете във вестниците. Стринката, която ни заплашва с бръснарски ножчета ако сме гъкнали, по-скоро. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 19 часа , Balkandji1 каза: На мен ми харесва как изглежда Соня за 43-годишна жена. Песента е наивна, звучи ретро, не ми се вярвам да стане хит, но е приятна. Има нещо психопатично в погледа ѝ. Все едно е на косъм да ни пререже гърлото с бръснарско ножче. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Турбо хитачка, браво на Сончето! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.