Emanuela.Carey Публикувано на Юни 11 Report Share Публикувано на Юни 11 Music: Diamond Beat Production Lyrics: Diamond Beat Production, Anastasiya Mavrodieva Arrangement, Mix & Master: Diamond Beat Production 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 Аранжимента ми харесва, но тоя както винаги разваля всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Yes daddy 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Това ще бъде седмицата на бозите. От вчера се почна и сигурно ще продължи. Песента е като всяка друга. Не ми харесва. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Тоя освен стойки и пози нищо друго не му се получава... Надувка! Отсвира не е зле. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Мале мале това е мега зле... И текста е тотал щета като цялата песен... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 На фона на всичко напоследък направо е хит хахах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Гръм, Гръм, Гръм версия 2 "I'm so hot now" Това в клозета ли е записвано? Отвратителна зурна. В на Ванча беквокала пя да й клатят х-я в дупето, тука на х-я му било тясно ... Пашка, Пашкаа.... Много п*рн* гледаш ейй... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 He e 3/\e. Hqko/\ko okpageHu kio4eka u emo mu neceH. Ho He My ogu MHoo moq cmu/\. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Отвратителна история, и с тоя покрив вече Люси може да издаде двойно DVD с негови клипове снимани на тая локация. Сещам се за няколко веднага - на Фари, Ани Хоанг, Теди Александрова, Дени Калинов и пр. Ужасен текст, с тоя тик, върти го, мазно, не знам си какво... Даймънд без Теофиков не струва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Не! Фики взе блясъка на днешния ден, а ти твърде много се напъваш. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Каква е тази дискриминация срещу нас, скъпи, Алекс?! Защо не показваш Зрънчо???? Никой не иска да ти гледа бозавите одежди! Зрънчо трябва да падиша! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Не е ли 1:1 с една мелодия на Сали Окка 🤔 Пашката пак се писал той автор, както като гепи мелодията на "Кемал Сойдере" 😄 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Ми не му се получава на това момче, време е да спре да се напъва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.