pechenko Публикувано на Юни 11 Report Share Публикувано на Юни 11 Оригинал: 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 🎶 Музика: Giannis Fraseris 🎶 Аранжимент: Brothers Stoyanovi 🎶 Текст: Мариета Ангелова 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Ми не е зле, тъкмо си помислих че ще е поредната детска песен. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Аман от ежемесечното бълване на тая горила. Какво ли не избълва тая година-комерс дует с Азис,кръчмарско-народен втори дует с Азис,кючек,сега и кавър. Да приеме че времето му отдавна мина и да спре да ни тормози. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Adrenalina777 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 41 минути, pechenko каза: Оригинал: Как ги намираш толкова бързо чий кавър са хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 А кавър на Кравата Лола кога? 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 10 минути, Blueberry каза: А кавър на Кравата Лола кога? Прекрасно е да виждам, че във форума имам такава конкуренция по хейт Аз пък се чудя защо Фикелин се занимава да снима нови клипове, като всичко е едно и също. По-евтино ще му излезе да опъне един зелен фон. Песента... става, ама е изтъркано. Не го виждам като хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Cynep xum (noc/\e 6me 4yq)! ❤️ Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 4 часа , Blueberry каза: А кавър на Кравата Лола кога? Четвъртък, в 16:00 часа в канала на Планета Малена - Кравата Лола кючек TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Хит! Браво на Фики. Виждам я като новия номер 1 в нейбъл за известно време. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Фики изглежда и звучи жестоко! Идол! Принц! Монарх! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Фики изглежда и звучи жестоко! Идол! Принц! Монарх! gocma obpabomka, aMa… 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Положението е трагично! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Срам ме е да го пусна даже! Отврат! Няма да стигне хита на баща му "Топ, топ, топ" даже и да стане някакъв хит, но се надявам да не.... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Нека погледнем позитивно - има текст, не е чипи чапа, щибири доб и подобни 😃 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 час , DevilWish каза: Срам ме е да го пусна даже! Отврат! Няма да стигне хита на баща му "Топ, топ, топ" даже и да стане някакъв хит, но се надявам да не.... Ho e no-qka om oHaq npocmomuq u npumon/\eHa MaHja 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 20 минути, asylum каза: Ho e no-qka om oHaq npocmomuq u npumon/\eHa MaHja Чипи, чипи ли? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 След като бях цензуриран. Ще кажа само ПОВЪРНЯЯЯЯЯЯ! Поредната осакатена песен от Кикито.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Очаквах поредния безсмислен гюбек от рода на "Чипи, чипи", но се оказа нелоша песен. Браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 2 часа , DevilWish каза: Чипи, чипи ли? na/\u>mon Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Brothers Stoyanovi. Тъпаци, обратното се пише. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 36 минути, DarkChild каза: Brothers Stoyanovi. Тъпаци, обратното се пише. Te ca Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 3 часа , asylum каза: na/\u>mon Ама песента на Стораро стана голям хит..... Даже не знам откога не е имал такъв хит той.... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Време беше за нещо различно от цигания и простотия - браво, харесва ми! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Toma/\eH xum! 3apubu Me u cu q neq, a q c/\y6ax 1 nam 🤣 u om k/\un4ema B uHcma. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.