Emanuela.Carey Публикувано на Юни 17 Report Share Публикувано на Юни 17 Original Music: Tamar Yahalomy, Yonatan Kalimi, Odaya Azulay Original Lyrics: Tamar Yahalomy, Yonatan Kalimi Bulgarian Lyrics by: Antoaneta Linkova (Roksana) & Anastasia Mavrodieva Arranger of Bulgarian Version: Spas Lazarov Music Director: Люси Иларионов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Хит, спонсориран от Европейския парламент! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 He me Muc/\q, ga. Ako He gocajga6 4am-nam, He ce u ce6maM, 4e c16mecmByBa6. преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Хит, спонсориран от Европейския парламент! u u3pae/\cku BoeHeH xum 🤣 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Бизона пак вие на умряло тоя път с евро средства. Кики както винаги конско пеене противно.... ЪЪъъъъъЪъЪъъъЗЗсССС Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Това е по-яко 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Айде, разкарай се вече, бе. Никой не те мисли. Егати скучната песен.... клипът сме го гледали стократно.... 3 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Припевът като текст е малко...I can buy myself floweeers 😂 3 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Невероятно е, че тоя муфлон се жени три пъти. 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 преди 17 часа , Just_Me каза: Припевът като текст е малко...I can buy myself floweeers 😂 Мавродиева и тя от край време “интерпретира” чуждоезични текстове 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Мавродиева и тя от край време “интерпретира” чуждоезични текстове A Гурманов директно си превежда гръцки текстове и после се пише автор. Като нямат муза тия хора да не пишат 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 19 минути, Just_Me каза: A Гурманов директно си превежда гръцки текстове и после се пише автор. Като нямат муза тия хора да не пишат u muq npocmu 4an/\u uM n/\a6mam 🤦🏻♂️ 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Преди 30 години това щеше да мине за "творчество", а днес е някаква безлична баладична консомолско изтерзана евроромска песна от жена без меч. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 22 часа , Willy каза: Това е по-яко Биолката е топ! преди 2 часа , Just_Me каза: A Гурманов директно си превежда гръцки текстове и после се пише автор. Като нямат муза тия хора да не пишат Когато си гладен преписваш Явно и тоя не може да прави нищо друго освен да "пише текстове". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 От толкова бълване вече и теми за писане на текстове нямат. Песента я бива горе доле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Само един МЕЧ трябваше да се забие в рояла и да се свършва! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.