Роско Публикувано на Юни 19 Report Share Публикувано на Юни 19 текст: Глория и Мариета Ангелова музика: Деян Асенов и на част от рефрена - Глория аранжимент: Деян Асенов запис: Калин Димитров мастеринг: Ленко Драганов Studio: GS STUDIO 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Текста бие на тази. Глория си обича клишетата 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Jace,Jace е по-запеваема,тази не става 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Симона ми е супер излишна. Не е зле песента, но не е и нещо особено. Не знам дали ще я пусна пак. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Толкова ли не можаха да й кажат, че на сръбски се пише Zivot, a не Jivot 🙄 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 6 минути, Just_Me каза: Толкова ли не можаха да й кажат, че на сръбски се пише Zivot, a не Jivot 🙄 Защо спориш със знанията на духовна сръбкиня? 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Клише или не, харесва ми посланието. То не може всяка песен да е за любов и раздяла. За разлика от най-големите клишета на Глория - "Най-добрите" и "Звезда на вечерта" това ми хареса! Щеше да ме изкефи да е самостоятелна песен. И Кеба и Симона са ми излишни, но става за фон. Да започва да работи с Асенов, за нея поне ще е нещо ново, да видим дали ще им се получи, че аман от Калин Димитров и Глория... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 В началото започна като Aca Lukas & Maya Berovic - Problem, после като някаква бозица. Тоя Кеба пак си прави гаргара с вода пред микрофона ААа-$А-$А$ЪЪАЪАъ-... Оооо Тенекийка бийтс.. Ясно... БОЗАААА Аз се чудя що отсвирите звучат изкуствено тенекиено, а то що било... И типично Асеновите семпли познати до втръсване. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Ckyka u no/\oBuHa 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Все едно слушам боза от 96-та година... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Хем има хитово звучене, хем мирише на нафталин. Няма да е хит на нивото на Jace, Jace. Тук оцелихме на трудно пробиваща песен. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Всички ще се изцелим! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 И къде ги водят тези коне с тези рокли и токчета? На водопой ли? Толкова неадекватно видео на иначе готина песен.... Глория взе да се превръща в нещо като Кичка Бодурова. Не й трябваше втора песен с Кеба. 4 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 7 минути, pacho каза: И къде ги водят тези коне с тези рокли и токчета? На водопой ли? Толкова неадекватно видео на иначе готина песен.... Глория взе да се превръща в нещо като Кичка Бодурова. Не й трябваше втора песен с Кеба. Да, но нали в близкото десетилетие не е виждала нейна песен, че ще направи 10 млн. и упоена от успеха на първото парче, се опитва да го повтори. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 дует между Глория и Симона - колко неочаквано, непредвидимо и невъобразимо. 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 По принцип "Не искам да живея в сянката на майка ми" се губи като послание при 45-тия естраден дует "Павлово пее". 1 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Нищо общо с първия им дует. Ячето беше 300 пъти по-хитова. И тази не е лоша, но нещо липсва. Не знам дали ще си я пусна пак, скучновата е. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Евтинджос отвсякъде. И не говоря за пари - може да е евтино и пак да е ефектно и идейно. Тука смо чупки, стойки и мятане на коси. Аман вече. Симона е абсолютно излишна и убива и малкото потенциал на песента. Не й ли е време да пусне полата на мама, гони трийсетака? 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Офффф....... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 11 часа , Just_Me каза: Толкова ли не можаха да й кажат, че на сръбски се пише Zivot, a не Jivot 🙄 Ž, ne z. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 11 часа , pacho каза: И къде ги водят тези коне с тези рокли и токчета? На водопой ли? Толкова неадекватно видео на иначе готина песен.... Глория взе да се превръща в нещо като Кичка Бодурова. Не й трябваше втора песен с Кеба. Какво унижение за Кичка да я сравняваш с този нафталин. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 35 минути, DarkChild каза: Какво унижение за Кичка да я сравняваш с този нафталин. И двете са в графата "мижав интерес" що се отнася до творчество. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 7 часа , DarkChild каза: Ž, ne z. Това го знам, идеята е поне да бяха сложили правилната буква. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Бях се настроил да ги оплюя, но всъщност ми хареса. Даже и Симона не дразни колкото очаквах. Добро продължение на Ячето, но все още смятам, че трябваше да си е дует. Комбинацията е странна откъдето и да го погледнеш. Той нито е баща на Симона, че да кажеш, че е семеен проект, нито нищо. Все едно е "отметнал" майка и дъщеря - голям шлем ли, как му се викаше.Така че макар и пак да кажа, песента е добра, самата колаборация според мен е в ущърб и на двете: 1. Глория след първи хит с Кеба набутала неуместно и щерката в новия, вместо да смажат като дует за втори път 2. Симона при пресен комерс със Солтарийски, с който се опитва да е вървежна, пак пее заедно с мама Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 на Гюрулту шЪмарите са лек срещу остеопороза. Тая боза е вредна за слуха, клипа ослепителен за зрението, замина всичкото бюджет на здравната каца за нови пътеки ... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.