Just_Me Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Оправиха заглавието 😂 но с грешното z.... Ź вместо Ž 🤣 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 12 часа , DarkChild каза: Какво унижение за Кичка да я сравняваш с този нафталин. Кичка има дашна пичка, за да зарадва всеки чичка! Гюрулту кво има? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 музика: Деян Асенов и на част от рефрена - Глория Само това ме впечатли в проекта 🤣 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 13 минути, Grinch каза: музика: Деян Асенов и на част от рефрена - Глория Само това ме впечатли в проекта 🤣 BepoqmHo Haū-cMomaHama 4acm 🤣 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Трябваше да о напишат музика: Деян Асенов с жокери от Глория 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 От 19.06.2024 г. от 14:04, Just_Me каза: Толкова ли не можаха да й кажат, че на сръбски се пише Zivot, a не Jivot 🙄 Сега сложиха полското Ź, не мога. Като винаги пишат на кирилица, що не напишат и сръбската част на кирилица? По-трудно ще им е да объркат Ж и Ј... Така излиза че музиката била йивота им. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 10 часа , Just_Me каза: Оправиха заглавието 😂 но с грешното z.... Ź вместо Ž 🤣 Айде яша Варшава 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Тази песен е всичко друго,но не и лековита. Отделно,всяка поява на Мона З. ми действа натоварващо на нервната система. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 разболях се, само за да може глори да ме излекува с този хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 Звучи много яко в клуб. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 1 час , Роско каза: Звучи много яко в клуб. Пенсионерски ли? 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 C1HyBa u/\u kuxHa 500 /\B ga ce HaBuqm ga q nycHam go cpegama 🤣 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 преди 1 час , plambata каза: Пенсионерски ли? Много смешно ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 28 минути, Роско каза: Много смешно ... Е, кой би пуснал Гюрулту и точно пък тая боза в клуб, освен, ако не е пенсионерски???? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Всъщност мелодията е доста хитова. Всичко останало обаче за съжаление не става. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 17 часа , Andrew Cunanan. каза: Е, кой би пуснал Гюрулту и точно пък тая боза в клуб, освен, ако не е пенсионерски???? Опитвали са се да ги раздвижат малко, и 100% са успели. Дори трудно подвижните некролози са скочили да спрат радиоточката, облъчваща ги с Гюрулту. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.