DevilWish Публикувано на Юни 20 Report Share Публикувано на Юни 20 music: Daniel Ganev, Galena arrangement: Daniel Ganev rec | mix | master: DG Production 3 1 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 ОБОЖАВАМ Я ТАЗИ ЖЕНА ❤ !! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Ех Галена…Еми какво ще е, ХИТ ще е😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Първа песен, първи хит! Има някакви елементи на "Мотел" в музиката. Клип, текст, музика, всичко е на ниво. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Егати якия клип! ❤️ Първата песен е меланхолична от типът на "Сто живота". Е.... ще се хареса! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Клип на световно ниво! Страхотно изпяване от Галена. Тук минуса е музиката на Ганев, и препратката към "Мотел" - за мен това е голям и единствения минус в целия проект, но аз не мога да понасям на Азис песните. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Не е моето като песен. Но определено като продукция е силен старт на албума. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 16 минути, ANGEL каза: Клип на световно ниво! Страхотно изпяване от Галена. Тук минуса е музиката на Ганев, и препратката към "Мотел" - за мен това е голям и единствения минус в целия проект, но аз не мога да понасям на Азис песните. Това е идеята явно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Дайте оргинала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 00:15 "Чъъъъ" мучиш кът теле в железница Миглено, к'во дириш в чалга клип ма? Майко... това е копие на Мотел на ГАзо + малко от на дуета на Счета с Деньо с тая китара. 2:10 Тия двете колко са криндж не е истина И Галош как се прави на умряла като препарирана котка от Али Експрес Вампиряса ли ма? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Не ми харесва песента е скучна и музиката ми идва много мудна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Трепач! ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Cynep u3nunaH apaHjuMeHm. B mon 3 Mu e. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Е, брутална е. ХИТ !!! За момента ми е любимата! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Първата песен от албума и тотална зарибявка. Този текст и музика ти бъркат в сърцето. Точно в мой стил е. Обожавам я точно заради такива проекти. Според мен това е песен способна да остане дълго във времето. Не мога да я спра. Клипа е уникален и в пълен синхрон с песента. Кралица! ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Това е любичата ми песен от албума й. Няма такава!!! Така ме докосна и разтърси,че ..... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.