pechenko Публикувано на Юни 20 Report Share Публикувано на Юни 20 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Къртиии ги направо! ❤❤❤ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Нали и Нина имаше такава песен "па-па-па"? Видеото пак е брутално! 😮 Първата песен повече ми харесва, но и тази е готина. Вижда се, че ретрото си е на мода. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 И видеото и песента ми харесват тук. Засега албума върви силно от към продукция. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Нашето постоянно повтаряне на па-па звучи по-досадно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Какво е това докторе то си е кавър... Нина - Обичам друг 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 И пак си пр---ала тотален ретро хит т--ачка! И за капак Стружката ми стърже зад блеещия глас на Галош... Това е топ кавъра: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Obu4aM u original-a, u Ha HuHa, Ho u maq gocma Mu xapeca! Bece/\ k/\un 😝 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Не е лошо, но с това заглавие съм дисапойнт че не е кавър на Юлия Бикова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Lelqtian каза: Не е лошо, но с това заглавие съм дисапойнт че не е кавър на Юлия Бикова. Hukoū ga He nuna ma3u cBemuHq 😍 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Сега да очакваме ли Касъмови да и свалят клипа, както направиха с този на Мара? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Песента не ми харесва, но определено се е постарала с клипа, както и на всички останали. Евала, че винаги влага и прави интересни неща, а не просто няколко TV версии за да отбие номера. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Сред фаворитите ми е от новите песни. Носи много огнена енергия и звучи като напълно непозната песен в нейно изпълнение, а не като кавър. Клипа е брутален! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.