DevilWish Публикувано на Юни 20 Report Share Публикувано на Юни 20 music: Costi Ionita arrangement: Costi Ionita rec | mix | master: Costi Ionita lyrics: Anastasia Mavrodieva, Galena 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Радва! Costi forzaa! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Стара каравана 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, fengergana каза: Стара каравана 2 Но по-провлачена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Свежичка,лятна. Припевът ми идва слаб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Клипа е жесток! Песента й трябва ремикс спешно, като на забавен каданс ми е! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, fengergana каза: Стара каравана 2 Не е лошо, “стара каравана” е добра песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 От първите три ми харесва най-много, защото напомня на "Стара каравана" ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Кости БОООЗZzАА!! Галоош кво е това бе?! Искаш нощно шибанйеее Голямо блеене: "АаАеЕаеаЕаЕае...." Тоя се мъчи да й се из---зни в сурата май и тая готова преди 6 минути, fengergana каза: Стара каравана 2 Даже още по-зле от нея боза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 He. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Звучи ми като ""Драскай клечката". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Лятна песен, успешна за един сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 След няколко слушания ми харесва повече, но можеше да е една идея по-бърза. Видеото е свежо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 слаба е, в албума има в пъти по-яки. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 След няколко слушания ми се наби в главата. Свежа е и със сигурност ще се оцени от хората. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.