pechenko Публикувано на Юни 20 Report Share Публикувано на Юни 20 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Не е моето, но пак е по-добро от "Шмекерията" 😁 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Най - големия хииит ❤🤩 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Най-добрата песен в албума! МамаУраган и Не пред хората 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Оф.... НЕ харесвам тази песен. Не! Запалката, Зиг-заг и Убий ме най-много ми харесаха. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Тая па... решила да възпява игра която я играехме преди 20 години... Иначе Счета ако гледа това сигурно пикае газ И Садам възпява тая болната. Клипа пак ми е дежавю Тука пак изглежда дебилно 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Единствената песен, която няма да слушам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Не е най-доброто на което и двамата са способни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 gopge nee6e Romenge-mo, Me gpa3He6e, Ho noc/\e Galena q npaBu qka u 3apubqBa. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 клипът на места е ужасен. Песента е супер яката! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Песента и този и стил не са моите. Не бих си я пуснал втори път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Нещо не ми допадна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Това ми беше фаворитът от албума през първите часове. Ако я беше пуснала преди 1 месец като лийд сингъл, щеше вече да е мегахит. Много яки фрази има, а музиката е един път. Точно на най-големите летни хитове на Галена ми напомня, но конкуренцията от другите песни пречи в момента. Да се замисли да пусне реклама след няколко дни на някои песни, които вървят по-слабо, а имат потенциала да са страшни хитове. Клипът и тук е топ. Много ме кефи, когато вкарва и хореография. Ако на концерта догодина направят на някои парчета такава сценография, ще смаже! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.