Thecranfan Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 От 22.06.2024 г. от 1:57, petya1 каза: Не ми допадна много. Анелия е най-точния пример, че когато правиш супер яки и различни неща, които не се оценяват, вече не се и опитваш. За съжаление 90% от жанра върви натам и публиката има голям принос. При Алисия също вече не се оценява нищо и се сля с масовката. Деси Слава също. А и трите са предлагали супер разнообразна продукция, но пък и сами ли да си я слушат?! Те също имат вина, че залитнаха прекалено и в другата крайност, но публиката вече почти нищо не цени. Анелия е една мързелана, която от вече близо 10 години просто иска да поддържа стандарта си и нищо повече. За тия 10 години да беше събрала 10к за хубава песен-подарък за феновете. А не първата й песен от Токича след 17 години пауза да е с клип с микрофон насред бул. "Витоша". Че различното често не се оценява - факт, но и че "Хавана-Тропикана" беше тотален хит - също. Оправданията "В тая държава вървят само кючеци" са точно оправдания. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 45 минути, Thecranfan каза: Анелия е една мързелана, която от вече близо 10 години просто иска да поддържа стандарта си и нищо повече. За тия 10 години да беше събрала 10к за хубава песен-подарък за феновете. А не първата й песен от Токича след 17 години пауза да е с клип с микрофон насред бул. "Витоша". Че различното често не се оценява - факт, но и че "Хавана-Тропикана" беше тотален хит - също. Оправданията "В тая държава вървят само кючеци" са точно оправдания. гръцките covers не са евтини. с нов аранжимент и видеоклип надхвърляm gocma 10k. просто няма нюх наследък Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 От 22.06.2024 г. от 13:22, fearless` каза: Кое точно да и се оцени? Г*зарка и другите и топ произведения? Когато правеше различни и интересни неща си беше оценявана. Да не говорим колкоме тъпо да пуснеш нова песен в дните в които Галена издава нов албум. Ами провала е доста различни парчета - любимата ми "Пие ми се" , Двама, Не можеш да ме замениш, Българи-Юнаци, Любов . За тези се сещам сега. Съгласна съм, че тя залитна прекалено много в циганските ритми, но е опитвала през годините и други неща без успех. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Xum! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.