DrAkO Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 От 28.06.2024 г. от 17:46, pacho каза: Изпяла я е досущ като Брена, която бай дъ уей твърди, че й е авторска. , А аз се чудех защо ми е позната песента, без да съм чувал гръцката версия... Тоя вариант да беше взела, по-логично звучи мелодията. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Xum 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 час , asylum каза: Xum у вас ли ? 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 2 минути, FikLena каза: у вас ли ? B k/\o3ema Mu 3a гocmu 😍 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 33 минути, asylum каза: B k/\o3ema Mu 3a гocmu 😍 ??? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Страхотна е песента!Много ще я слушам това лято!❤️ 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 @Leonardsycle@ScottMurne 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Много кофти мастер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 От 28.06.2024 г. от 10:46, pacho каза: Изпяла я е досущ като Брена, която бай дъ уей твърди, че й е авторска. , Тая прегракналата пък. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Как така Глория се съгласи да прави кавъри? Едно време все обясняваше как имала само авторска музика и т.н? Аз съм ЗА, в крайна сметка те са изпълните и е важно да има добра музика, просто нямаме добри автори вече... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Единственият минус, който не е никак малък за име като Глория е, че песента е кавър. Иначе е толкова яка, че от дни не я спирам. Във видеото е мнооого красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.