FolkEmpire Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Значи Неговата Жена е заменила Цак Цак, а не Мъко Моя Ремикс „Неговата жена - това е песента, която се появи буквално няколко седмици преди да завършим албума, но когато я чух, бях убедена, че трябва да бъде част от него.” Въобще не си каза, че мяза яко на друга песен на твой колега ама убедена ръъйш ли 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 29 минути, Willy каза: Доста дълго и интересно интервю с Галена, по случай албума. Сподели че е имала друго заглавие за албума, както и това че трябвало да са 20 чисто нови песни, но когато са решили всяка песен да има клип, физически и психически не е можело да се постигне. Галена превърна Ибиза в Слънчака (СНИМКИ) - Светски - Телеграф TELEGRAPH.BG Галена превърна култовия парти курорт Ибиза в нашия Слънчев бряг за снимките на видеоклипа по песента „Зигзаг“. Тя е част от новия й албум... За мен най-интересното интервю в последните години! До сега никой не е говорил толкова подробно за всяка една от новите песни в албума си. Напомня ми на предишни интервюта за Нов Фолк където разказваха за нови албуми. 20 клипа е невероятно добра идея, но наистина нещата са щяли много да се бавят. Добре е направила. Значи сигурно има още към 10 нови песни на които тепърва мисли да залага..... Едната сигурно е дуета с Преслава (или е с Азис трио, понеже някой говореше) където вероятно ще го видим в канала на Преслава до ноември месец, а защо не и малко по-рано? Много съм доволен от Галена тази година. Имах очаквания и ги оправда с новите песни, клиповете и албума! 4 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Като видях тези вчера го приех като лично предизвикателство да напиша 20 текста с тези имена, вдъхновени от GalenaXX. 😂😂 Дано да мога да се справя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 5 минути, Crimson каза: Като видях тези вчера го приех като лично предизвикателство да напиша 20 текста с тези имена, вдъхновени от GalenaXX. 😂😂 Дано да мога да се справя. Бих ти препоръчал да смениш еуфория с еОфория, а ток по тялото - ток по дупето. Жалко го смени с "Малко".... и се сети на каква тематика може да е. Мъко моя за да има рима "Пико моя". Неговата жена - "Неговата сарма". Другото е добре. Само 17 са? Липсва.... Сто пилота Фиброменален Момче ли беше ти? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 4 минути, DevilWish каза: Бих ти препоръчал да смениш еуфория с еОфория, а ток по тялото - ток по дупето. Жалко го смени с "Малко".... и се сети на каква тематика може да е. Мъко моя за да има рима "Пико моя". Неговата жена - "Неговата сарма". Другото е добре. Само 17 са? Липсва.... Сто пилота Фиброменален Момче ли беше ти? Просто на екранната снимка има 17. Аз ги почнах преди, така че първите 6 са готиви хаха просто сега писах във форума. Ама като гледам всички се очертава да са еднодневки и случни, ама нищо де, поне да се позабавлявам със смешни имена хаха. Ако го завърша албума, мисля да го споделя тук 😳😳 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 19 минути, FolkEmpire каза: Въобще не си каза, че мяза яко на друга песен на твой колега ама убедена ръъйш ли Не бих казал че прилича на “Живей Мило Мое” - цялостната музика на песента е доста различна. Просто духовите инструменти в песента на Галена умишлено са изпълнени от сръбски музикант и затова придава подобен вайб в интрото. Но ако тръгнем да сравняваме има доста песни които имат подобен звук - най-вече ми напомня на нещо по-старо от Куку Бенд. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 6 минути, Crimson каза: Просто на екранната снимка има 17. Аз ги почнах преди, така че първите 6 са готиви хаха просто сега писах във форума. Ама като гледам всички се очертава да са еднодневки и случни, ама нищо де, поне да се позабавлявам със смешни имена хаха. Ако го завърша албума, мисля да го споделя тук 😳😳 И аз обичам да пиша иронични текстове. По това си приличаме! Ха ха. Между другото си пуснах албума на Галена и то целия. Слушам си го с удоволствие! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 24 минути, Emanuela.Carey каза: Не бих казал че прилича на “Живей Мило Мое” - цялостната музика на песента е доста различна. Просто духовите инструменти в песента на Галена умишлено са изпълнени от сръбски музикант и затова придава подобен вайб в интрото. Но ако тръгнем да сравняваме има доста песни които имат подобен звук - най-вече ми напомня на нещо по-старо от Куку Бенд. 90% от времето се чува същия инструмент и отсвир... Как да не е същото... Изсвирени са няколко такта, които се повтарят и са същите като при Мъдьо/Емир. Само не знам сърбите къде спят. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 "Песента на Меди" дори не е на Меди. Неговата жена си звучи като типична сръбска песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 10 минути, FolkEmpire каза: 90% от времето се чува същия инструмент и отсвир... Как да не е същото... Изсвирени са няколко такта, които се повтарят и са същите като при Мъдьо/Емир. Само не знам сърбите къде спят. Е той да няма патент на използваните инструменти? Да кажем тогава че всеки който ползва Зурна копира Пашев, а всеки който ползва Цигулка копира Оцко? Както казах не е измислена топлата вода с песента на Емир. Ако тръгне някой да се рови ще изнамери още бая сръбски и български песни със същите инструменти в аранжимента. Припевите и куплетите на двете песни нямат нищо общо като мелодия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 траклист: 01. Г-зарка 02. Няма драма 03. Цял живот (дует с Илиян Бойд) 04. Котка 05. Към вратата (дует с Емануела) 06. Шампион (дует с DJ Живко Микс) 07. Не можеш да ме замениш 08. Loca, Loca 09. Нямаш мене (дует с Константин) 10. Просяци 11. Наранихме се 12. Милион (дует с Денис Теофиков) 13. Заради теб 14. Бръммм (дует с Джулия) 15. Копакабана (дует с Дамян Попов) 16. Влез, влез (дует с Палома) 17. Пие ми се 18. Двама 19. Съжалявам Само познатите песни? Имаше място за още 1 нова поне. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 33 минути, FolkEmpire каза: 90% от времето се чува същия инструмент и отсвир... Как да не е същото... Изсвирени са няколко такта, които се повтарят и са същите като при Мъдьо/Емир. Само не знам сърбите къде спят. То буквално си е същия инструментал, единствено е бутнал отсвирите но не виждам нещо лошо, добре се е получило Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 48 минути, Willy каза: "Песента на Меди" дори не е на Меди. Неговата жена си звучи като типична сръбска песен. We know ... Madi is just copy/paste.. преди 41 минути, Emanuela.Carey каза: Е той да няма патент на използваните инструменти? Да кажем тогава че всеки който ползва Зурна копира Пашев, а всеки който ползва Цигулка копира Оцко? Както казах не е измислена топлата вода с песента на Емир. Ако тръгне някой да се рови ще изнамери още бая сръбски и български песни със същите инструменти в аранжимента. Припевите и куплетите на двете песни нямат нищо общо като мелодия. Не патент, поне да бяха изсвирили с него по-различен такт не същия Сигурен съм, че ако сложим инструментала на Емир с вокала на Галя ще е все едно слушаш Неговата к-рва Както стана с Започваме на чисто и Феноменален с Ла-надар и Пръскалката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 57 минути, DevilWish каза: траклист: 01. Г-зарка 02. Няма драма 03. Цял живот (дует с Илиян Бойд) 04. Котка 05. Към вратата (дует с Емануела) 06. Шампион (дует с DJ Живко Микс) 07. Не можеш да ме замениш 08. Loca, Loca 09. Нямаш мене (дует с Константин) 10. Просяци 11. Наранихме се 12. Милион (дует с Денис Теофиков) 13. Заради теб 14. Бръммм (дует с Джулия) 15. Копакабана (дует с Дамян Попов) 16. Влез, влез (дует с Палома) 17. Пие ми се 18. Двама 19. Съжалявам Само познатите песни? Имаше място за още 1 нова поне. 90% съм сигурен че това е fan made видео, а не истински албум. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: 90% съм сигурен че това е fan made видео, а не истински албум. Аз си мислех същото. Липсват "Любов" (разбираемо), "Сърцето ми" и другата версия на "Не можеш да ме замениш". Всъщност не е фен албум, поразрових се в гугъл. Наистина вчера за рождения й ден, Пайнер са й направили подарък - нов албум "Няма драма". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 1 минута, DevilWish каза: Аз си мислех същото. Липсват "Любов" (разбираемо), "Сърцето ми" и другата версия на "Не можеш да ме замениш". Всъщност не е фен албум, поразрових се в гугъл. Наистина вчера за рождения й ден, Пайнер са й направили подарък - нов албум "Няма драма". Ами не е обявено нито в официалните профили на Пайнер, нито на Анелия. Единствения ресурс е този съмнителен профил. Самата обработка на видеото също е доста аматьорска дори и за стандартите на Пайнер. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Продукциите на Ивана и Глория на 20 годишнината им. Вече са били отдавна бити карти. Докато Галена 20 години след старта си изглежда така и още държи фронта. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Ами не е обявено нито в официалните профили на Пайнер, нито на Анелия. Единствения ресурс е този съмнителен профил. Самата обработка на видеото също е доста аматьорска дори и за стандартите на Пайнер. Ами, аз мисля, че ако е вярно, до няколко дни ще разберем. Няма да се учудя...... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Не бих казал че прилича на “Живей Мило Мое” - цялостната музика на песента е доста различна. Просто духовите инструменти в песента на Галена умишлено са изпълнени от сръбски музикант и затова придава подобен вайб в интрото. Но ако тръгнем да сравняваме има доста песни които имат подобен звук - най-вече ми напомня на нещо по-старо от Куку Бенд. To u moBa e B cmu/\ Bregovich, Ma He e 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Влизаме във втората половина на годината. 2023 най-големите хитове излезнаха през втората половина - Къв съм як, Улицата, По по по. Засега имаме Лудница, Мой си мерак, Окадар, попадения от албума на Галена и други. Да видим дали някой ще успее да надскочи с мега хит до края на лятото. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Аз лично хич не харесвам такива сръбски плексавици като Неговата жена, Живей, мило мое и т.н. Сърбите много се кефят на такива песен с “трубачи”, аз не ги усещам. Даже примерно на Цеца албумите от 90-те, където няма слабо и вече 10 години ги слушам постоянно, винаги прескачам Кад би био раньен, Доказ и подобни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 15 минути, Emanuela.Carey каза: Влизаме във втората половина на годината. 2023 най-големите хитове излезнаха през втората половина - Къв съм як, Улицата, По по по. Засега имаме Лудница, Мой си мерак, Окадар, попадения от албума на Галена и други. Да видим дали някой ще успее да надскочи с мега хит до края на лятото. Русата амбиция когато се сети че има да качва дует с Флорин Салам 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 41 минути, xroflx9 каза: Русата амбиция когато се сети че има да качва дует с Флорин Салам Ще е заета да пее в Луковит. Няма да има време за качване на песни! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Какво се случи, докато ме нямаше? "Шмекерия" е направила първия си милион и задържа стабилни гледания около 60-70К дневно. Дотук с химерата за "мега флоп" на тая песен. Шайка неориентирани индивиди са плащали 20 лв. за напълно ненужна флашка със стари песни на Галена и с новите, които ги има в youtube. Тотална неадекватщина, такова зомбиране няма. Разбирам да с CD с достойна обложка и книжка вътре, за да има някаква колекционерска стойност, а то няколко татуировки, които само луди ще си сложат, и пластмасова флашка. Толкова им е акъла. Галена от цялото бълване, което направи на нови песни, май ще остане с два по-големи хита и това са дуета с Цанка Урагану и "Зиг-заг". Добрите попадения "Запалката", "Убий ме" и "Играй" са в дъното на новите песни. Като гледам и еуфорията по албума вече стихва, щом "Окадар" е отново в топ 5. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 3 часа , lucellent каза: То буквално си е същия инструментал, единствено е бутнал отсвирите но не виждам нещо лошо, добре се е получило Лично на мен повтарящите неща особено пък на такива топ имена не ми вървят. Но щом на теб и други им харесват нека се слуша. Галош бифор Upgrade преди 27 минути, Emanuela.Carey каза: Ще е заета да пее в Луковит. Няма да има време за качване на песни! И да пуска лайфчета от кафенето на центъра 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари