DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 7 часа , Jouey каза: Това защо не е било хит? Много добра! Защото направи огромната грешка да не я снима. Всъщност с "Ако няма" беше може би най-харесваната й песен от новите когато пусна албума ! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 #1 в тренда! 3 различни песни от новите покориха върха. Queen stuff 🥰 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Криско с хит? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Моят топ 10 от албума на Галена си е кажи-речи същият, както при първо слушане. Странно ми е как така изведнъж започвате да харесвате песни, които в началото не са ви кефили или поне не толкова. При мен не се случва. 1. Убий ме - страшно иновативно попадение, което ще последва съдбата на едни от най-любимите ми песни на Галена евър - "Дай ми любов" и "Еуфория", т.е. недооценени. 2. Играй - много готин саунд и клип. Едно от най-различните парчета в албума. 3. Докторе - очаквах да е най-големият хит, но уви. Ударна песен, много добре я е изпяла, клипът е топ! Само текстът можеше да се пипне повече. 4. Жалко - "А аз накъде без теб, а ти накъде без мен" - тази част и куплетите са върхът, мога да ги слушам постоянно. Припевът ми идва леко банален. Играта на Галена в клипа е супер, както и на Миглена. 5. Неговата жена - имаше нужда от такава песен. Леко пиянска, но в същото време модерна. Предполагам ще се позадържи дълго. 6. Зиг-заг - лятна зарибявка. Донякъде напомня други нейни хитове, което ще й попречи да гръмне на макс. 7. Запалката - не е точно моята песен. Много ми е отсечена, не е достатъчно мелодична според мен. 8. Ток по тялото - твърде позната, никога не ми е била любима, рядко си я пускам. 9. Мъко моя - ремикс - пълнеж, оригиналът също е слабичък, не знам какво тя си я харесва толкова. 10. Делта форс - определено се дразня, че тази простотия ще е най-големият хит. Не просто не ме кефи, но ме изнервя слушането й. Гаден ритъм, никакъв текст. Причиних си я 3-4 пъти цялата и дотам. Като цяло първите 6 са много силни попадения. Ще ги слушам дълго време. Албумът изпълнява целта си перфектно - да има за всекиго по нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 400 гледания за час 💀 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 4 минути, plambata каза: ще последва съдбата на едни от най-любимите ми песни на Галена Евър - "Дай ми любов" и "Еуфория", т.е. недооценени. . 17м клип 3м аудио 3м спотифай 23М за две години е далеч от недооценена. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Willy каза: 17м клип 3м аудио 3м спотифай 23М за две години е далеч от недооценена. Заслужаваше много повече. Онази гадория "Абракадабра", че и "Горчиво" имат колкото нея за много по-кратко време. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Нали нарушаваха правилата сега какво стана? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза: Любимата песен на Крис Джендър, майката на Кайли и Клоуи Дженерал, от новият албум на Галена, все пак в клипа е пресъздадена тя Крос Дженър на годините на Галена след 4 деца страх ме е да си представя Маркиза дьо Сад 69г. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 51 минути, FolkEmpire каза: Нали нарушаваха правилата сега какво стана? Нас защо трябва да ни интересува състоянието на профила ти? 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 @Emanuela.Carey Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 3 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 час , swiftiebe каза: Нас защо трябва да ни интересува състоянието на профила ти? Да не съм ти залепил очите с C200 за моя пост? Който трябва ще го прочете. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 @Gerganafen кога да очакваме сватбата ви с Лидия щом е необвързана вече? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 14 годишна гостува на Алпер Чочев 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 7 минути, meleto каза: 14 годишна гостува на Алпер Чочев "От малка знаех, каква исках да стана" Това май всеки го знае, но не на всеки му се отварят вратите Иначе ако не си беше префасонирала фейса щеше да е ок. Но гласа й не е нищо особено, мънкането й се отдава в повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Андреа - “Нямам сърце” - Coming soon Andrea (@andreabulgaria) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 425 likes, 25 comments - andreabulgaria on July 4, 2024: "“Нямам сърце” coming soon". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 5 минути, FolkEmpire каза: "От малка знаех, каква исках да стана" Това май всеки го знае, но не на всеки му се отварят краката Иначе ако не си беше префасонирала фейса щеше да е ок. Но гласа й не е нищо особено, мънкането й се отдава в повече. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Андреа - “Нямам сърце” - Coming soon Andrea (@andreabulgaria) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 425 likes, 25 comments - andreabulgaria on July 4, 2024: "“Нямам сърце” coming soon". Дано не е кавър на и да е нещо читаво най-накрая Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Дано не е кавър на и да е нещо читаво най-накрая Сигурно е Оцковото 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: Сигурно е Оцковото Звучи интересно. И ми напомня на стила на Кости. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 час, FolkEmpire каза: Да не съм ти залепил очите с C200 за моя пост? Който трябва ще го прочете. Там е работата- на никой не му трябва. Айде на хита на лятото 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 14 минути, swiftiebe каза: Там е работата- на никой не му трябва. Айде на хита на лятото Ти да не си собственика на всички профили тук и пишеш поотделно от всеки, че си позволяваш да даваш мнение от всички във форума? Едва ли. Много си се размечтал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 (редактирано) преди 8 минути, FolkEmpire каза: Ти да не си собственика на всички профили тук и пишеш поотделно от всеки, че си позволяваш да даваш мнение от всички във форума? Едва ли. Много си се размечтал. Нека ги питаме тогава, моля всеки на който информацията му е била нужна (която си публикувал не един път) да каже сега. А за факта че тези глупости се публикуват в тема за поп фолк да не си отварям устата даже . Редактирано Юли 4 от swiftiebe 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари