asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 39 минути, Emanuela.Carey каза: Никой не коментира че песента ѝ се казва “Топа на Европа” 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 колко ли струва ротацията 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 48 минути, DarkChild каза: Значи много си е хубава песента на Деса. Още веднъж се убеждавам колко инвалидизиран е музикалният вкус тук. Ама че то никой не е твърдял че песента е лоша. Просто не е нещо уау,а и като прибавим неподходящия период за издаване съвсем заслужено флопна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Следващият претендент за късен летен хит MEGA STAR (@megastar_bg) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1,275 likes, 16 comments - megastar_bg on July 25, 2024: "Очаквайте скоро! 🎶🤩🔜 #medi #comingsoon". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 4 часа , DanielPiliov каза: 88 дни от премиерата на “МОЙ СИ МЕРАК” YouTube - 10.1M Spotify - 1.3M Topic & remix - 400K Сборно около и над 12 МИЛИОНА За сега това е Хита на Годината 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Изпий до дъно греха с мене ти, на екс изпий го, друг изход няма! Изпий до дъно греха с мене ти, безгрешни няма - погрешни само! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 25 минути, montil каза: колко ли струва ротацията 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Преслава ще има 3 песни от Сандрито! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 8 минути, DevilWish каза: Преслава ще има 3 песни от Сандрито! ❤️ Ужас 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Ужас Може да ни изненадат. На Мария - Давай, газ например ме кефи. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 https://www.instagram.com/aktualnite_novini/live/17938545992760707?igsh=enYwM3p1M3JuaGh6 Гледайте на живо от 21:00 часа концерта на Глория в Пловдив! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 ХИТ! ХИТ! ХИТ! ХИТ! ШОУ ШОУ ШОУ ШОУ!!! Лелелелелеелелеелеле лелелелелелелелеелелеле алелелелелелелелелелеле 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 @Sunlight Ако ми падниш ти само на мьен За Ники ше забраиш само за дьен Ша гониш рейса за да дойдеш при мьен Ша та вкарам в ред Ша та превъзпитам! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Чете ни 🙈 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 39:20, Антонио твърди, че няма човек в България който да не знае песните му, били тотални хитове 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Роско Публикувано Юли 25 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 25 Още един страхотен концерт на Глория в Пловдив. Пяла е Дар от Бога , 100% жена. И като гледам е имало повече хора от следващите 3 концерта на Скандау ... а жената 30 години и "нито един хит". Нали така казаха. Да е жива и здрава Глория и да ни радва още дълго време. 🥰 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 6 часа , Gerganafen каза: Пълен член left the chat. После наборите й плюят младото поколение, че били неграмотни. В поезията и изкуството е позволено. Но пък е добра захранка за интелектуалците. Не че на някого му пука за новата песен на Кама. Дори Фокса няма интерес. хахах 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 часа , Danger. каза: 39:20, Антонио твърди, че няма човек в България който да не знае песните му, били тотални хитове Е, поне може да пее, не може да му се отрече. Макар че е досаден, когато във всеки кадър опява с някоя чалгия. И е адски двуличен. Уважавал хомотата, направил си ПР с Азис, ама иначе не искал той да го свързват с тях. Е, как да стане като сам си си го търсил? Пък това с хитовете... да не разсмива. За 4 години има точно 0. Това че му уреждат по 5 участия на месец - не го прави успешен. Даже е смешно. Има изпълнители без нова продукция и правят същата бройка. Да речем, че това "самочувствие" го е взел от Азия. Тя така се изхвърляше, но поне с някакво покритие. Тук е направо разкритие, такова таман да се роди, ама нещо е станала констипация и с напъни не става. Да видим кой ще бръкне. Онзи Коци е първи на опашката, сигурно ще тества Антонио. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 5 часа , Danger. каза: 39:20, Антонио твърди, че няма човек в България който да не знае песните му, били тотални хитове Това не със сигурност е в повече, може да имаш проблеми с интернеда. Рестартирай си рутера 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Буря вече и по Фен Тв Вече ми е любима. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 За разлика от Адам, Лидия е получила доста негативни коментари за участието си в Черешката защото била “лигава”. Да видим другата седмица дали ще участва Десита или Симона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: За разлика от Адам, Лидия е получила доста негативни коментари за участието си в Черешката защото била “лигава”. Да видим другата седмица дали ще участва Десита или Симона. Ганьовците нямат угодия! Ако беше мега сериозна щяха да я оплюят че се е държала като лелка, а сега е проблем че се е държала като 20 годишна (каквато е) и хоп - лигава е Превъртях набързо епизода, поне всичко си е приготвила сама и е включила риба, нали е от морето. Мисля че е окей. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 58 минути, Sunlight каза: Буря вече и по Фен Тв Вече ми е любима. И на мен! ❤️ От летните най-много слушам Мой си мерак - която си ми остава най, нищо, че излезе пролетта.... Делта форс на Галена и Урагану, Ми амор - Десита, Мале, мале - Селин НеДион и Габа не битата от Ивена , Буря на Анелия и Откачено влюбени ту хев а Джена ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 54 минути, Just_Me каза: Ганьовците нямат угодия! Ако беше мега сериозна щяха да я оплюят че се е държала като лелка, а сега е проблем че се е държала като 20 годишна (каквато е) и хоп - лигава е Превъртях набързо епизода, поне всичко си е приготвила сама и е включила риба, нали е от морето. Мисля че е окей. И аз не мисля че чак се е лигавила, но българина не харесва хора с приповдигнато настроение. Повечето хейт коментари бяха от лелки над 40. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 ФЕН ТВ · KONSTANTIN подаде ръка на младия изпълнител Томас и двамата представиха дуетния сингъл „Моята принцеса“. Ебаси колко са прости.... дуетен сингъл само по себе си е взаимно изключващо се понятие.... Трагични сме.... Лидия си личи, че се притеснява супер много в Черешката. Първата вечер особено не е казала и дума. Личи си ,че няма опит с готвеното, но ми се струва че с всичко в ежедневието си е адски мудна и бавна, в което няма лошо. Просто има и такива хора. Но пък е супер интелигентна и възпитана. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари