DarkChild Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 час, meleto каза: Стига де, отказа ли се от Мой мерак или там както се казва? Иначе да, Коцио уцели хит и то заради вокалите на хлапето. Добре, че са му другите, че да има хитове. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Кралицата идва, затегнете коланите😁 Preslava (@preslava_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 367 likes, 12 comments - preslava_official on July 30, 2024: "Здравейте, приятели!❤️ Имам страхотна новина! Давам ви шанс да изберете коя песен да пусна... 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Preslava (@preslava_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,728 likes, 58 comments - preslava_official on July 30, 2024: "Здравейте, приятели!❤️ Имам страхотна новина! Давам ви шанс да изберете коя песен да пусна този четвъртък! Подготвила съм две песни и искам вие да решите коя да бъде новият ми сингъл. 🤩😝 Ще публикувам откъси от двете песни и която събере най-много гледания и лайкове, ще има... това ми носи "Улицата" - най-големият женски самостоятелен хит за годината vibes 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Xum Kamu! Кати (@kati.mihailova1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 27 likes, 6 comments - kati.mihailova1 on July 30, 2024: "18 години по късно! ❤️". 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Preslava (@preslava_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,234 likes, 47 comments - preslava_official on July 30, 2024: "Здравейте, приятели!❤️ Имам страхотна новина! Давам ви шанс да изберете коя... Ето и другата. Явно е клипирала и двете, но "Старата ни песен" ми харесва повече засега и мисля, че ще е и по-успешната. Много оригинална идея от Прес с тези семпли! 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Preslava (@preslava_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,728 likes, 58 comments - preslava_official on July 30, 2024: "Здравейте, приятели!❤️ Имам страхотна новина! Давам ви шанс да изберете коя песен да пусна този четвъртък! Подготвила съм две песни и искам вие да решите коя да бъде новият ми сингъл. 🤩😝 Ще публикувам откъси от двете песни и която събере най-много гледания и лайкове, ще има... това ми носи "Улицата" - най-големият женски самостоятелен хит за годината vibes Да, да пуска “Старата ни песен”, и двете звучат яко, но тя е по-добрата! 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 За лятото трябваше да заложи на нещо по-свежарско като но "Старата ти снимка" звучи като инстантна Пресова класика, така че да я пуска ❤️ 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Старата ни Песен - Петя Радева и Велислав Драганински Нищо - Анастасия Мавродиева и Явор Йовков Аз гласувах за втората. Първата нещо ми звучи твърде близко до Улицата от този откъс. Втората също звучи като танцувалните Пресови класики от началото на кариерата ѝ. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 час, asylum каза: "70 и 75% бяха Анелия и Гергана, защото имаха ко-продуцент" 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 минута, Fast каза: "70 и 75% бяха Анелия и Гергана, защото имаха ко-продуцент" Т.е. само 25% за певицата? Бедната ми Гери 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Защо не пусне и двете наведнъж просто? Галена пуска 10 песни за час, тя не може ли поне 2 да изпробва? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Някой знае ли каква е била тарифата им тогава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Току що, Fast каза: Някой знае ли каква е била тарифата им тогава? Както самата Мая казва - 400-600 лева на участие. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Току що, Emanuela.Carey каза: Както самата Мая казва - 400-600 лева на участие. Тя говореше за късните 90те години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 5 минути, Danger. каза: Защо не пусне и двете наведнъж просто? Галена пуска 10 песни за час, тя не може ли поне 2 да изпробва? Вярно би трябвало и втората да пусне скоро, защото ако е след 3 месеца примерно, вече ще е "стара" след като чухме семпъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 2 минути, Fast каза: Тя говореше за късните 90те години. Тя е подписала 96, Анелия 2001 - за 5-6 години колко да са се вдигнали хонорарите? Помня че когато Мария е разказвала за първите хонорари е споделяла подобни цифри, така че сумите са били в този диапазон известно време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: И тоя Травел като другите залезли селски пръчки мрънка, че не била успяла защото видиш ли била твърде принципна да проституира. Кажи си че не си имала клиенти и толкова. По-скоро имаше предвид че не е искала дъщеря да спи с този или онзи, за да има кариера тук. Преди да замине за Америка, бяха й издали песни, но тя беше много мъничка тогава, първи-втори клас може би, така че нещо не се връзва. Или си е мислела, че обстановката винаги ще бъде такава, или си търси извинение, че е заминала просто защото в САЩ й харесва повече (за което не я виня) П.С. там беше стриптийзьора за известно време. Не знам дали още е. Май в момента държи заведение във Вегас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Преслава направи най-големият удар за годината без дори да е вадила тотален мегахит. 😘 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 7 минути, Gerganafen каза: Вярно би трябвало и втората да пусне скоро, защото ако е след 3 месеца примерно, вече ще е "стара" след като чухме семпъл. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: Тя е подписала 96, Анелия 2001 - за 5-6 години колко да са се вдигнали хонорарите? Помня че когато Мария е разказвала за първите хонорари е споделяла подобни цифри, така че сумите са били в този диапазон известно време. Гери явно затова е ходила с баща си на първите участия - прав си е бил човекът да не е съгласен да я опипват всякакви за 200 лв.😭 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Мая - консервативната стриптийзьорка. Секси хит! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Мая упрекна негласуващите на избори. Тя винаги ходила. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 56 минути, DanielPiliov каза: Кралицата идва, затегнете коланите😁 Preslava (@preslava_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 367 likes, 12 comments - preslava_official on July 30, 2024: "Здравейте, приятели!❤️ Имам страхотна новина! Давам ви шанс да изберете коя песен да пусна... Това ми харесва повече. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Аз не съм бил зарибен по "Мой си мерак", Даниел Пильов я харесваше и root-ваше за нея. Аз съм тийм "който изкара по-голям хит от Галена". Винаги съм си мислел, че сте един и същ човек преди 1 час , Danger. каза: Всъщност отдавна ходя на дискотека рядко и само ако има повод, но това не ми пречи да имам реална представа за нещата - дискотеките са фактор, но не и единствен, някои песни са големи хитове и извън клубовете. Дадох ти го като пример, песента на Джордан е тъпа и за мен до момента не е хит, но просто те гледам как за всяка песен, която е набедена за хит, пишеш едно и също. Аха, значи, препоръчваш ми да отида на дискотека, за да докажа твоите твърдения, които не са базирани на ходене в дискотеки .... Разбира се, че ще пиша едно и също. Не понасям пропагандата. Който и да влезе тук ще остане с впечатлението, че всяка втора чалга е хит. Което е далеч от реалността. Ти каза, че песента на Джордан си я чул от кола и затова е хит Разбирам, че дискотеките не са единствен критерий, но дай поне по-представителна статистика. Например 100 коли днес дъниха песента на Счети. Така ще има повече тежест. Гледанията се манипулират и в последната година личи ужасно много. Тази година все още няма песен, която да класираме като топ хит от ранга на Улицата, По-по-по и Къв съм як. Окадар, Мой си мерак и... май за сега това са що годе сезонните хитове, които държат някакви позиции. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари