FolkEmpire Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 7 минути, swiftiebe каза: Нека ги питаме тогава, моля всеки на който информацията му е била нужна (която си публикувал не един път) да каже сега. А за факта че тези глупости се публикуват в тема за поп фолк да не си отварям устата даже . Като станеш модератор душко, тогава ще се правиш на герой. Тук не ти е дебат трибуна и референдум да правиш все тая. Та, като не ти изнася, знаеш какво да правиш 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 44 минути, Emanuela.Carey каза: Сигурно е Оцковото Сега от турски сериали ли почнаха да крадат? 💀 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 5 минути, FolkEmpire каза: Като станеш модератор душко, тогава ще се правиш на герой. Тук не ти е дебат трибуна и референдум да правиш все тая. Та, като не ти изнася, знаеш какво да правиш Гора от ръце обаче. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Ахахахах какво е това? Бившият мъж на Райна: Изтезаваше ме в леглото! Имаше странни искания и се цупеше, ако ѝ откажа INFORMATIVNO.EU Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА боеца Валери Тюлеков, пише “Уикенд”. Мускулестият мачо се оплакал пред приятели, че Пилето на фолка има доста странни фетиши в секса. Брюнетката обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да си сервира по тялото плодове и храна, което никак не допадало на Тюлеков. Той се чудел как да отклонява мераците ѝ за интимност. “Това с храната ми идва в повече. Обичам по-простички и класически неща, но тя имаше интересни искания в леглото и се цупеше, ако не ги изпълнявам”, разкрил пред аверите си 26-годишният мачо, който бил страшно щастлив, че се е разделил с невротичната санданчанка. Преди време Райна призна, че е страстна, но не и романтична натура. „При мен сексът трябва да е спонтанен. Обичам нови изживявания, харесва ми да разнообразявам, да сменям места, имам въображение“, изтъкна певицата. Фолк певецът Константин, който бе гадже на Райна преди доста години, също е споменавал за странните искания в леглото на бившата му. Тогава зевзекът подхвърли, че със съпругата му Надя обичат класическите ласки, а бившата му си падала по шантави креватни изпълнения. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 14 минути, DevilWish каза: Ахахахах какво е това? Бившият мъж на Райна: Изтезаваше ме в леглото! Имаше странни искания и се цупеше, ако ѝ откажа INFORMATIVNO.EU Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА боеца Валери Тюлеков, пише “Уикенд”. Мускулестият мачо се оплакал пред приятели, че Пилето на фолка има доста странни фетиши в секса. Брюнетката обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да си сервира по тялото плодове и храна, което никак не допадало на Тюлеков. Той се чудел как да отклонява мераците ѝ за интимност. “Това с храната ми идва в повече. Обичам по-простички и класически неща, но тя имаше интересни искания в леглото и се цупеше, ако не ги изпълнявам”, разкрил пред аверите си 26-годишният мачо, който бил страшно щастлив, че се е разделил с невротичната санданчанка. Преди време Райна призна, че е страстна, но не и романтична натура. „При мен сексът трябва да е спонтанен. Обичам нови изживявания, харесва ми да разнообразявам, да сменям места, имам въображение“, изтъкна певицата. Фолк певецът Константин, който бе гадже на Райна преди доста години, също е споменавал за странните искания в леглото на бившата му. Тогава зевзекът подхвърли, че със съпругата му Надя обичат класическите ласки, а бившата му си падала по шантави креватни изпълнения. Сутринта го видях и се сетих за Амбър Хърт преди 18 минути, swiftiebe каза: Гора от ръце обаче. Знаем, че обичаш да се разхождаш гол в гората, няма нужда да ни го натрисаш тук. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 27 минути, Jouey каза: Сега от турски сериали ли почнаха да крадат? 💀 Ocko is back ♥️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 38 минути, DevilWish каза: Ахахахах какво е това? Бившият мъж на Райна: Изтезаваше ме в леглото! Имаше странни искания и се цупеше, ако ѝ откажа INFORMATIVNO.EU Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА боеца Валери Тюлеков, пише “Уикенд”. Мускулестият мачо се оплакал пред приятели, че Пилето на фолка има доста странни фетиши в секса. Брюнетката обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да си сервира по тялото плодове и храна, което никак не допадало на Тюлеков. Той се чудел как да отклонява мераците ѝ за интимност. “Това с храната ми идва в повече. Обичам по-простички и класически неща, но тя имаше интересни искания в леглото и се цупеше, ако не ги изпълнявам”, разкрил пред аверите си 26-годишният мачо, който бил страшно щастлив, че се е разделил с невротичната санданчанка. Преди време Райна призна, че е страстна, но не и романтична натура. „При мен сексът трябва да е спонтанен. Обичам нови изживявания, харесва ми да разнообразявам, да сменям места, имам въображение“, изтъкна певицата. Фолк певецът Константин, който бе гадже на Райна преди доста години, също е споменавал за странните искания в леглото на бившата му. Тогава зевзекът подхвърли, че със съпругата му Надя обичат класическите ласки, а бившата му си падала по шантави креватни изпълнения. Така се прави. Аман от мъжки пеперудки, които се оплакват от секс. Затова отиде Валери сега в Дубай да е ескорт. Сигурно го правят на гъба, ама Райна му била проблема. Сектир. 1 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 4 часа , Willy каза: 400 гледания за час 💀 андреа покорява нови рекорди по гледаемост на 18-тата година от кариерата си! kween tingz, 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Това събори ли НДК миналата седмица питам? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 22 минути, GSA каза: Така се прави. Аман от мъжки пеперудки, които се оплакват от секс. Затова отиде Валери сега в Дубай да е ескорт. Сигурно го правят на гъба, ама Райна му била проблема. Сектир. Айде, айде, всичко би дал Валери да те гъбяса. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 16 часа , Jouey каза: Това защо не е било хит? Много добра! Ето откъде Гло се е вдъхновила за фризурата си в тази тв версия: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Андреа - “Нямам сърце” - Coming soon Andrea (@andreabulgaria) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 425 likes, 25 comments - andreabulgaria on July 4, 2024: "“Нямам сърце” coming soon". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Айде, айде, всичко би дал Валери да те гъбяса. А от къде знаеш, че вече не е? 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Не разбрахте ли, че Райна е заченала непорочно! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Едиииииииииииииииииин, дваааааааааааааааааааааааааа, СТООООООООО пъти!!! Че без мен животааааааааааа ти горчиииииииииииииииииииииииииииии!!! ❤️ Айдееееееееееееееееееееееееееееее!!! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 🦟 (@selokravino) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,240 likes, 17 comments - selokravino on July 2, 2024: "ikona". емануела в лекарския кабинет преди последното слагане на силикона ѝ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Ето за какво феновете на Галена са дали 20лв. @meleto @Balkandji1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 3 часа , DevilWish каза: Ахахахах какво е това? Бившият мъж на Райна: Изтезаваше ме в леглото! Имаше странни искания и се цупеше, ако ѝ откажа INFORMATIVNO.EU Я па тоя. Аз стискам палци денонощно Лиди да ме избере за новата си с*кс играчка. Може да ядеме в леглото, да ме изтезава - каквото пожелае! преди 5 часа , xroflx9 каза: @Gerganafen кога да очакваме сватбата ви с Лидия щом е необвързана вече? Спя с телефон в ръка чакайки да ми съобщи, че е зарязала Дрисита Телетъбиса и аз съм новата й мишена за унижения. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 честита нова 1998-ма година, приатели! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 4 часа , swiftiebe каза: Гора от ръце обаче. Цветелина Янева по време на едно от турнетата: "Къде са Ви ръцете????" Публиката: 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 4 часа , DevilWish каза: Ахахахах какво е това? Бившият мъж на Райна: Изтезаваше ме в леглото! Имаше странни искания и се цупеше, ако ѝ откажа INFORMATIVNO.EU Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА боеца Валери Тюлеков, пише “Уикенд”. Мускулестият мачо се оплакал пред приятели, че Пилето на фолка има доста странни фетиши в секса. Брюнетката обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да си сервира по тялото плодове и храна, което никак не допадало на Тюлеков. Той се чудел как да отклонява мераците ѝ за интимност. “Това с храната ми идва в повече. Обичам по-простички и класически неща, но тя имаше интересни искания в леглото и се цупеше, ако не ги изпълнявам”, разкрил пред аверите си 26-годишният мачо, който бил страшно щастлив, че се е разделил с невротичната санданчанка. Преди време Райна призна, че е страстна, но не и романтична натура. „При мен сексът трябва да е спонтанен. Обичам нови изживявания, харесва ми да разнообразявам, да сменям места, имам въображение“, изтъкна певицата. Фолк певецът Константин, който бе гадже на Райна преди доста години, също е споменавал за странните искания в леглото на бившата му. Тогава зевзекът подхвърли, че със съпругата му Надя обичат класическите ласки, а бившата му си падала по шантави креватни изпълнения. Бившия мъж и Райна в заглавието, а на снимката - Гюрулту и нейното шимпанзе? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 4 часа , DevilWish каза: Ахахахах какво е това? Бившият мъж на Райна: Изтезаваше ме в леглото! Имаше странни искания и се цупеше, ако ѝ откажа INFORMATIVNO.EU Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА боеца Валери Тюлеков, пише “Уикенд”. Мускулестият мачо се оплакал пред приятели, че Пилето на фолка има доста странни фетиши в секса. Брюнетката обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да си сервира по тялото плодове и храна, което никак не допадало на Тюлеков. Той се чудел как да отклонява мераците ѝ за интимност. “Това с храната ми идва в повече. Обичам по-простички и класически неща, но тя имаше интересни искания в леглото и се цупеше, ако не ги изпълнявам”, разкрил пред аверите си 26-годишният мачо, който бил страшно щастлив, че се е разделил с невротичната санданчанка. Преди време Райна призна, че е страстна, но не и романтична натура. „При мен сексът трябва да е спонтанен. Обичам нови изживявания, харесва ми да разнообразявам, да сменям места, имам въображение“, изтъкна певицата. Фолк певецът Константин, който бе гадже на Райна преди доста години, също е споменавал за странните искания в леглото на бившата му. Тогава зевзекът подхвърли, че със съпругата му Надя обичат класическите ласки, а бившата му си падала по шантави креватни изпълнения. Тази двойка перфектно олицетворява поговорката, че хубавите ябълки ги ядат прасетата, видно от снимката кой е ябълката, независимо, че е по сини шорти, и КОЙ е прасето. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Ballads time 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 @Emanuela.Carey злато мое,облечи си новия Шанел 🫦 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари