SantaCloud Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 - Здравейте, аз съм Камелия. Секси символът на 2002 година, Мис Секси, Мис Бомби, Мис ... и така изглеждах преди фасетите и отсечения нос. Ами, сега изглежда по-добре. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Новата песен на Джулия Помните ли преди 10-на години я гласяхте за новата лидерка? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Това ще е много голям ХИТ, помнете ми думата! Дори и да не искам да го кажа, в предвид факта колко ми е противен Галин. Тази година явно им е дошла музата, два от най-големите хитове за годината са при Симона и Мирела и Азис и Лидия, Десита удари също летен хит, а дуета им с Галин дори и той е много добър… 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 5 часа , meleto каза: Очаквах повече, ти винаги знаеш всичко. 🤩 Коце е казвал в интервю, че не си пада по тези работи. Така, че сигурно са имали проблеми в това отношение. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 3 минути, DarkChild каза: Помните ли преди 10-на години я гласяхте за новата лидерка? Винаги съм казвал, че е безлична и няма харизма. Времето го доказа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 4 минути, meleto каза: - Здравейте, аз съм Камелия. Секси символът на 2002 година, Мис Секси, Мис Бомби, Мис ... и така изглеждах преди фасетите и отсечения нос. Ами, сега изглежда по-добре. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 минути, DarkChild каза: Помните ли преди 10-на години я гласяхте за новата лидерка? Че тя първите години си беше най-надеждното ново име и вадеше хит след хит. Кой да предположи че ще се зарине сама с онзи бабаит. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, DarkChild каза: Помните ли преди 10-на години я гласяхте за новата лидерка? Преди 10 години вече се беше нагласила като вечния отговор. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Че тя първите години си беше най-надеждното ново име и вадеше хит след хит. Кой да предположи че ще се зарине сама с онзи бабаит. Пусна няколко успешни песни, но изобщо не са били някакъв тотален връх или "хит". Можеш ли да ги сложиш до ултра хитовете на Жалка, Преса, Маноля и другите в същия период. С днешна дата пък никой не ги помни. То се вижда и по трафика. Не е виновен бабаита, толкова й е дадено. Но да, от 1 ново име, естествено че ще изпъкне Жули я, особено след като изгря от кревата на Фики. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Май най-накрая ще гледаме Биг Брадър със истински ВИПове! Нов продуцент превръща „Биг Брадър“ в подобие на „Игри на волята“ LIFEONLINE.BG Готвят по-различно предаване от това, което сме гледали досега 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Модна икона на нощта (МОЛЯ ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ са били в сутрешен блок!!!!). Моля гласувайте - лайк за съществото вляво - сърце за съществото вдясно - за хора без мнение - каспър 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Това как бие На това не е истина 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 5 минути, meleto каза: Пусна няколко успешни песни, но изобщо не са били някакъв тотален връх или "хит". Можеш ли да ги сложиш до ултра хитовете на Жалка, Преса, Маноля и другите в същия период. С днешна дата пък никой не ги помни. То се вижда и по трафика. Не е виновен бабаита, толкова й е дадено. Но да, от 1 ново име, естествено че ще изпъкне Жули я, особено след като изгря от кревата на Фики. А защо я сравняваме с Галена, Преслава и Емануела които тогава бяха Топ 3? Сравнявайки я с тогавашните дебютанти и нови имена беше на върха. И от там идва цялата мисъл “защо сме я гласяли за голямо име”. Към днешна дата не я помнят защото не е имала успешна песен от Чужда 2020. При свръхконсумация на музика, ако някой не напомня за себе си своевременно ще “изчезне”. Щом певици с десетки години кариери и огромни дискографии не могат да направят някакво завръщане след творческа пауза, какво остава за една Джулия? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Author Report Share Публикувано Юли 5 преди 22 часа , DevilWish каза: Ох, тая песен на Глория ми е толкова смешна, а музиката е толкова яка.... Тая песен трябваше да има съвсем друг текст и не на такава тематика. Тя вече има песен посветена на феновете и сега беше излишно. Съсипаха хубавата музика. И аз не я слушам по тази причина. 😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 4 минути, Stela каза: Тая песен трябваше да има съвсем друг текст и не на такава тематика. Тя вече има песен посветена на феновете и сега беше излишно. Съсипаха хубавата музика. И аз не я слушам по тази причина. 😁 А мелодията е много яка. Яд ме е, че трябваше да се повтаря старата песен на нов глас. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Има звукови настройки😂 | DImo Tenev | DImo Tenev · Оригинално аудио WWW.FACEBOOK.COM Има звукови настройки😂. DImo Tenev · Оригинално аудио Ето така се пее и свири едновременно. Жалка да го приложи по участия, повече ще паткат на Докторе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Author Report Share Публикувано Юли 5 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Това ми беше любимата песен на Емануела. Страхотна е. Липсват ми такива песни от нея. 💙 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Когато всички ги напъва едновременно 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Внимавайте какви ги пишете за Джулия,че ми е братовчедка и да не полудявам!! Иначе Джулия,Лорена и Цветина с дебюта си показаха че чалгата все още може да създава успешни имена след години на неуспешни и неадекватни дебюти. И трите имаха шансове за по-дълготрайни и успешни кариери,но появата на Алфите и Даймънд,които грабнаха детския таргет и техни кариерни грешки ги пратиха в архива. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Че тя първите години си беше най-надеждното ново име и вадеше хит след хит. Кой да предположи че ще се зарине сама с онзи бабаит. Cpeg ob6mo 1 HoBo uMe 😉 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 7 часа , Lelqtian каза: Май най-накрая ще гледаме Биг Брадър със истински ВИПове! Нов продуцент превръща „Биг Брадър“ в подобие на „Игри на волята“ LIFEONLINE.BG Готвят по-различно предаване от това, което сме гледали досега Според източник на LifeOnline.bg близък приятел на поп-фолк дивата Камелия също е подписал договор и вече е събрал багажа си за най-наблюдаваната Къща в България. foxy? 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Andrea е в Kyrenia, North Cyprus. 1 дни · “Нямам сърце” coming soon 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 27 минути, asylum каза: Cpeg ob6mo 1 HoBo uMe 😉 Е как, тогава започваха Теофиков, Емрах, Меди, Десита… Ако съпоставим началната дискография на Джулия с тези на Алфите, Мегастарките и Даймъндите ги бие с много точки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 7 минути, DevilWish каза: Andrea е в Kyrenia, North Cyprus. Намери си мястото... Сигурно в Курения има много куренове. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 12 минути, Emanuela.Carey каза: Е как, тогава започваха Теофиков, Емрах, Меди, Десита… Ако съпоставим началната дискография на Джулия с тези на Алфите, Мегастарките и Даймъндите ги бие с много точки. Tq e omnpegu moBa @Andrew Cunanan. преди 6 минути, pacho каза: Намери си мястото... Сигурно в Курения има много куренове. Tyū ce 4eme KupeHuq. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари