Gerganafen Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: Цяла България реве! Когато искаш да се върнеш в играта, но синът ти се е заел да те излага вместо да гледа Истинската Нова Десислава 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 11 минути, FikLena каза: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Цял ден в главата ми се върти "На панаири, с кебапчета и бири, всеки да завиди, все така да ни е зле, какво сме хапвали, остава между нас, само двама ни, боб чорба и газ газ газ....." 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Защо Жалена лъже, че сега прави 20 години при положение, че дебютира през 2003. През 2004 беше номинирана за дебют редом с Гера, Магда и Даниела... Също така, защо се изкарва 85-ти набор? В дневниците от лятното турне от 2000-те Преса беше казала, че са 84-ти набор и двете? 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Новата песен на Деси Слава е брутална, браво на жената, кралица на баладите! На Галин и Мирела песента също е добра, гледам номер 1 в попнейбъл, като не личи да има купени. По принцип Галин, като купува, за да е негова песен номер 1 гледанията клонят към 300К, а тези са около 200К, което се доближава до силните реални дебюти на Алфа. Паралелно с това новите песни на Галена затъват. Ще остане само с два хита от високопарния си албум, а няколко от парчетата са извън дневния топ 20. Май само "Делта форс" и "Зиг-заг" ще направят 10 милиона, другото угасва. И това ли е то от певицата, за която не беше проблем да вади по 2-3 песни с 20 млн. на година и от певицата, която има най-много песни с над 30 млн. Осра си положението с това бълване. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Слушаме ли флопове?! Не разбира се! 1 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 3М за един истински хит, който днес е покорил и върха на Spotify! 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 2 минути, Willy каза: Слушаме ли флопове?! Не разбира се! Ми защо ги постваш тогава? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Дебора (пияницата) няма да качи новата си песен в канала на Пайнер, а в собствения си. Явно не ѝ е достигнал минет ресурс за курника. Debora Ivanova (@debora.official1) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 604 likes, 14 comments - debora.official1 on July 9, 2024: "Петък 12.07 в 17 ч очаквайте новата ми песен “Мръсен топ” само в официалният ми канал @deboraofficial13 ! Нямам търпение... 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 6 минути, Balkandji1 каза: Новата песен на Деси Слава е брутална, браво на жената, кралица на баладите! На Галин и Мирела песента също е добра, гледам номер 1 в попнейбъл, като не личи да има купени. По принцип Галин, като купува, за да е негова песен номер 1 гледанията клонят към 300К, а тези са около 200К, което се доближава до силните реални дебюти на Алфа. Паралелно с това новите песни на Галена затъват. Ще остане само с два хита от високопарния си албум, а няколко от парчетата са извън дневния топ 20. Май само "Делта форс" и "Зиг-заг" ще направят 10 милиона, другото угасва. И това ли е то от певицата, за която не беше проблем да вади по 2-3 песни с 20 млн. на година и от певицата, която има най-много песни с над 30 млн. Осра си положението с това бълване. и това не гръмна с гледания, но сега гони 10 милиона. Според мен е рано за прогнози. Но ако Галош беше пускала по 1 песен с клип всяка седмица - щеше да направи повече хитове. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: и това не гръмна с гледания, но сега гони 10 милиона. Според мен е рано за прогнози. Но ако Галош беше пускала по 1 песен с клип всяка седмица - щеше да направи повече хитове. Мумията остава с два хита - толкова, колкото щеше да има, ако беше пуснала само тях. Всичко друго - грандиозна набутка със средства за клипове и песни. Чудя се на тия 3000 идиота, които са си закупили тази гола флашка. Да дадеш близо 30 лв. за флашка, която ще захвърлиш с шкафа с непотребни вещи след 2 дни. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 43 минути, Gerganafen каза: Когато искаш да се върнеш в играта, но синът ти се е заел да те излага вместо да гледа Истинската Нова Десислава Тя и без това не се очертава да се върне в играта по други причини, като например тази, че играта вече не е съвсем за нея. Но баладата поне е втората й добра стъпка за годината след народната песен. Позволяваме й следващия кючек. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Прогнозите на @meleto не се сбъднаха. От новите песни само Запалката,Убий ме и Играй не станаха хитове. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, FikLena каза: Прогнозите на @meleto не се сбъднаха. От новите песни само Запалката,Убий ме и Играй не станаха хитове. 3-те ми най-любими + Ток по тялото. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 час, Karma93 каза: Защо Жалена лъже, че сега прави 20 години при положение, че дебютира през 2003. През 2004 беше номинирана за дебют редом с Гера, Магда и Даниела... Също така, защо се изкарва 85-ти набор? В дневниците от лятното турне от 2000-те Преса беше казала, че са 84-ти набор и двете? Преса е 84, а Галена 85 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 това ще е по-голям флоп и от "Да ти омекне", дано добута до 1 милион. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 27 минути, FikLena каза: Прогнозите на @meleto не се сбъднаха. От новите песни само Запалката,Убий ме и Играй не станаха хитове. Да, още чакам брутални приеми на участията й. Милата, каза че хората не можели да си изберат фаворит. Демек никой от пълнежите не е хит. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Новата песен на Рени и по Планета, интересно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 4 минути, Sunlight каза: Новата песен на Рени и по Планета, интересно. хахаха къде ги плю плю 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 32 минути, meleto каза: Да, още чакам брутални приеми на участията й. Милата, каза че хората не можели да си изберат фаворит. Демек никой от пълнежите не е хит. Ние печелим битката. Галош инвестира купища средства в тези 10 песни, а само две от тях са хитове. В дългосорчен план те имат шанса да направят 10 млн. и при всички фанфари, които бяха бити при издаването на албума, и цялата начална еуфория, дори това ще е слабо, имайки предвид, че изпълнителката преди безпроблемно е правила 30-милионни хитове. Тия, които броят за средни хитове "Неговата жена" и "Жалко" са с по 60К гледания две седмици след премиерата, тотален погром, а са вложени толкова средства за клипове и продукция. Единствено губим по параграф "продадени албуми". За една нищо и никаква флашка, на която дори няма клиповете, се намериха 3000 луди да дадат пари. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Ютуб за български клип плаща около $5 на 1000 гледания. Албума има вече около 20М само от новите песни, което е равно на над $100,000. Спотифай плаща повече, там тепърва се развиват. След време ще си избие парите от стрийминг и продажби. Да не говорим колко големи спонсори има в лицето на Самсунг, казина и агенции. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Това беше голям хит. Като цяло имат доста хитове 4те пантери. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 4 минути, Роско каза: Това беше голям хит. Като цяло имат доста хитове 4те пантери. Това без да съм слушал поп-фолк съм го знаел едно време! От коя година е? Браво! Вярно, че голям хит е било! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Току що, DevilWish каза: Това без да съм слушал поп-фолк съм го знаел едно време! От коя година е? Браво! Вярно, че голям хит е било! Ми по спомен 99-2000 година. Сега ще намеря касетките им 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 27 минути, Balkandji1 каза: Единствено губим по параграф "продадени албуми". За една нищо и никаква флашка, на която дори няма клиповете, се намериха 3000 луди да дадат пари. доказателства, че е продала 3 000 копия от албума? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари