xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 41 минути, fengergana каза: Андра мачка с приеми на Лоша,Пробвай се и Повече от думи. Държи се и по-адекватно на сцената. А иначе, с @xroflx9 довечера сме в Робов да го приключим под масата,докато той е на лайв в тикток Готова съм 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 28 минути, Fast каза: Тя в онези години май не е била свързана с Божков или бъркам? Не си ли завря при него след като си приключи муз. кариера? Май е от богато семейство като Андреа. Не можем да сме сигурни за точната година, но се говори за тях още след фотосесията й за Плейбой някъде през 2000те. А и дует със Снуп дог точно по онова време не се урежда само с парите на тати, затова и Андреа никога не е имала колаборация с някой, който към момента на излизането на песента да е бил на върха в световната музика. Лилана има и нереализиран дует с Ники Минаж, между другото. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Не се натрапвай бе дечкооо... Спонсорирано било 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Хей, по-добре не се базикайте с мен! С арабския ми фен! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 9 минути, DevilWish каза: Хей, по-добре не се базикайте с мен! С арабския ми фен! Балканско за разкош имаше повече гледания за първият месец. 😭 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Балканско за разкош имаше повече гледания за първият месец. 😭 Ми тя е много по-добра Нормално 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 21 минути, DevilWish каза: Хей, по-добре не се базикайте с мен! С арабския ми фен! Аз съм от счетоводствотооо!!! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Аз съм от счетоводствотооо!!! Гърбушкото от НАП-ърдам. А тя мислеше, че ще стане хит като Турбуленция. НА ! 5 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 201% сигурна информация: Кмет на китно българско селце желаел да покани любимата си изпълнителка Рени на местния панаир, като за целта бил подготвил 4-цифрен хонорар, който с радост щял да й връчи в аванс. За нещастие обаче, прочел в някакъв сайт: "Рени заяви: Без панаири!". Натъжил се, но като възпитан човек решил в такъв случай изобщо да не притеснява пищната певица с офертата си. На нейно място поканил Малина - поне да потуши мъката с кючеци, помислил си. Инструктирал всички местни жители да развалят пенсиите си на петолевки, с които да пълнят шепите и деколтето на Малина, тъй като такова било условието на звездата. 8 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 3 часа , Stela каза: И още едно.... TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Мда, това ли е великият прием? Съвсем сигурно е най-доброто от всички клипчета до момента. Най-вече заради плейбека. Може след 1 месец пък да ги научи да паткат като хората, не толкова измъчено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Неделя вечер е време за транс хитове! 1 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Добре, "Жалко" я слагаме в графа някакъв хит. Е, на старите й тупалки се дерат в пъти повече, а са на по няколко години. Нали все пак си давате сметка, че за Галена това е слабо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 5 минути, xroflx9 каза: Неделя вечер е време за транс хитове! да те разкопчая ли😝 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 12 минути, fengergana каза: да те разкопчая ли😝 Ще е мръсно и ще те боли,после ще ме търсиш запомни😛 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 преди 25 минути, meleto каза: Мда, това ли е великият прием? Съвсем сигурно е най-доброто от всички клипчета до момента. Най-вече заради плейбека. Може след 1 месец пък да ги научи да паткат като хората, не толкова измъчено. Пратихме ти 3-4 клипчета и ти пак си знаеш твойта. Искаше, получи ги. Имат ли прием песните? Имат. Точка. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 7 минути, xroflx9 каза: Ще е мръсно и ще те боли,после ще ме търсиш запомни😛 Bue uMame 1 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Абе сините съобщения не са ли скрийншотнати от този, дето уж досажда? Демек сам се е скрийншотнал, пратил е на Лорена и тя е качила? 💩 Екипът й явно измисля някви неща, ама... Нейното съобщение трябваше да е синьо 💀 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 44 минути, Just_Me каза: Абе сините съобщения не са ли скрийншотнати от този, дето уж досажда? Демек сам се е скрийншотнал, пратил е на Лорена и тя е качила? 💩 Екипът й явно измисля някви неща, ама... Нейното съобщение трябваше да е синьо 💀 по-скоро изглежда като заглавие на песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Горан показа майката на детето си 5 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 час , Stela каза: Пратихме ти 3-4 клипчета и ти пак си знаеш твойта. Искаше, получи ги. Имат ли прием песните? Имат. Точка. Добре. Хитове са всичките. Сега чакаме и плакета за многотиражния албум. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Аз,в чата ми с Робов,отчаяна 1 2 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 51 минути, xroflx9 каза: Аз,в чата ми с Робов,отчаяна аз за това пускам на манафи като Стораро,Антонио и Гогови,защото те не се правят на недостъпни😜 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 преди 2 часа , meleto каза: Добре. Хитове са всичките. Сега чакаме и плакета за многотиражния албум. Вече има трети тираж. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 2 часа , fengergana каза: Горан показа майката на детето си Мислех че си ти. Само аз ли съм милфка тук?🥺 преди 1 час, fengergana каза: аз за това пускам на манафи като Стораро,Антонио и Гогови,защото те не се правят на недостъпни😜 От снимките,които ми е показвала приятелка,която се занимаваше с Антонио разбирам какво харесваш в него - големия му ху…талант,Гогови са лъвчета,само за Стругаро недоумявам😭 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 това вчера вечерта имаше 93 хиляди, сега е на 128 хиляди, а предният ден направи по-малко от 30К за целия ден. СПРЕТЕ ДА КУПУВАТЕ ГЛЕДАНИЯ! Иначе песента е яка! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари