xroflx9 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 15 минути, Emanuela.Carey каза: Данна и Алекс Робов - “И още мога” - Coming soon @fengergana мокри ли сме вече? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 45 минути, Emanuela.Carey каза: Новата стратегия за пускане на песни. Най-запомнящата част излиза в Тикток 2 седмици по-рано и после на хората вече им е омръзнало да я слушат. Данна и Алекс Робов - “И още мога” - Coming soon "И него ч*кала си.. И още могааа". Айде и Робата да изрече някоя нецензурна дума в Даймънд Явно след интервюто му при Дриска Бейбе, Пашката е решил да му сменя образа от добро на лошо момче. Ама трябаше да е е-ала си, още по-ефектно щеше да е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 58 минути, z_o_ каза: @asylum Прилича на труп в интервюто. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 час, z_o_ каза: @asylum Можеше и сама да си води интервюто. Сельото трбява да го махат вече. Че само грухти докато говори. "Уоот мОАкХХХарУонн" "Пруому КХХХод" Голямо КХХ-кане, тлъсти храчки бате. И отново първите в жанра блестят с интелект в сравнение със сегашните. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 34 минути, xroflx9 каза: @fengergana мокри ли сме вече? прилича на наш разговор като говорим кои са ни общите бройки😗 аз ли? пак съм скрита под масата от страната на Робов 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, fengergana каза: прилича на наш разговор като говорим кои са ни общите бройки😗 аз ли? пак съм скрита под масата от страната на Робов Какво му харесваш на това паленце? Страх го е да се съблече в клип, все е с дрехи на сцените в легло, има комплекс от тялото си. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 4 минути, Balkandji1 каза: Какво му харесваш на това паленце? Страх го е да се съблече в клип, все е с дрехи на сцените в легло, има комплекс от тялото си. И в Инстаграм само той няма разголени снимки от певците. 🤔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 4 минути, Balkandji1 каза: Какво му харесваш на това паленце? Страх го е да се съблече в клип, все е с дрехи на сцените в легло, има комплекс от тялото си. Да и аз не разбирам през лятото да е с дълги дрехи и якета. Просто е много слаб,от малкото снимки с тениски и къси панталони,които съм виждал,но не ми пречи да л*пам🤪 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 8 минути, fengergana каза: прилича на наш разговор като говорим кои са ни общите бройки😗 аз ли? пак съм скрита под масата от страната на Робов Интересно как не сме се засекли! Аз всъщност съм Данна и отдавна ми обръща хастара зад кадър.🫠 Ние ги харесваме точно такива-комплексирани. Да ни бият,унижават и да ни правят на гъба в леглото. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 5 минути, fengergana каза: Да и аз не разбирам през лятото да е с дълги дрехи и якета. Просто е много слаб,от малкото снимки с тениски и къси панталони,които съм виждал,но не ми пречи да л*пам🤪 Кон бегач и мъж е.ач корем-НЯМАТ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 минута, xroflx9 каза: Ние ги харесваме точно такива-комплексирани. Да ни бият,унижават и да ни правят на гъба в леглото. обичам да ме бият и унижават навсякъде вкъщи и после да ми купуват нови матраци и декорации от Пепко 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 3 минути, xroflx9 каза: Кон бегач и мъж е.ач корем-НЯМАТ! такива мечета са ме плющяли,мила,не говори така 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 минута, fengergana каза: обичам да ме бият и унижават навсякъде вкъщи и после да ми купуват нови матраци и декорации от Пепко Евтина си! Аз за подобни унижения изкупих колекциите на Гучи,Шанел,Версаче и тн. Пък нека всяка вечер да ме блъскат като врата на външен кенеф по време на буря. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, xroflx9 каза: Евтина си! Аз за подобни унижения изкупих колекциите на Гучи,Шанел,Версаче и тн. Пък нека всяка вечер да ме блъскат като врата на външен кенеф по време на буря. знам,засичала съм те редовно на пазара в Одрин 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 2 минути, fengergana каза: знам,засичала съм те редовно на пазара в Одрин Това беше удар под кръста! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 10 минути, fengergana каза: обичам да ме бият и унижават навсякъде вкъщи и после да ми купуват нови матраци и декорации от Пепко преди 16 минути, xroflx9 каза: Интересно как не сме се засекли! Аз всъщност съм Данна и отдавна ми обръща хастара зад кадър.🫠 Ние ги харесваме точно такива-комплексирани. Да ни бият,унижават и да ни правят на гъба в леглото. She's like that 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 час , z_o_ каза: @asylum Галена и Янева бледнеят пред клиповете на Екстра 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 20 минути, FolkEmpire каза: Това не е ли мъжа на Глория??? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 37 минути, Mr. Greshen каза: И в Инстаграм само той няма разголени снимки от певците. 🤔 Като малък е бил дебел и има стрии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: Това не е ли мъжа на Глория??? Пише, че е на Мара и се казва Мирослав Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, xroflx9 каза: Бош бош ън тън тън тън тън търърн тън тън тън тън тъъън тън тън тън тън търърърътън тън тън. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 21 минути, Emanuela.Carey каза: Като малък е бил дебел и има стрии сега пак е С дебел 🤪 @xroflx9 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 2 минути, fengergana каза: сега пак е С дебел 🤪 @xroflx9 Потвърждавам! Все пак съм монопола в спалнята му 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Супер пратката от мечтите 😍😍 Албумът на Галена богинята 🤩🤩 Сега и ако доживея кралица Емануела да пусне албум ми е готов живота хаха 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари