DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, DanielPiliov каза: Не омръзва, даже последните дни в слушам още по-често, жалко че не се забеляза ама каквото такова, ще си събере доста милиони във времето! На мен започна да ми харесва в последната седмица и да я слушам по логични за мен причини. Кефи ме как са взели и отсвира от Неблагодарен 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, DevilWish каза: На мен започна да ми харесва в последната седмица и да я слушам по логични за мен причини. Кефи ме как са взели и отсвира от Неблагодарен Моята компания в началото казаха, че въобще не им харесва, днес всички я слушат😁 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, DanielPiliov каза: Моята компания в началото казаха, че въобще не им харесва, днес всички я слушат😁 И при мен беше така първите седмици, но и "Делта форс" не ми харесваше колкото някои от песните на Галена в албума, а днес и нея я слушам... сигурно най-много. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, DevilWish каза: И при мен беше така първите седмици, но и "Делта форс" не ми харесваше колкото някои от песните на Галена в албума, а днес и нея я слушам... сигурно най-много. Делта форса е страшна песен, не очаквах толкова много да ме зариби. Иначе “Запалката” също не им харесваше на тия моите, ама сега постоянно я тананикат😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, DanielPiliov каза: Делта форса е страшна песен, не очаквах толкова много да ме зариби. Иначе “Запалката” също не им харесваше на тия моите, ама сега постоянно я тананикат😁 Запалката ми хареса още при първо слушане, най-много. Нея, Делта форс, Зиг-заг и Играй в момента ги слушам най-много от новите песни. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Мнението ми е, че това са песни, които хващат малко след като излязат, има страшно много такива примери. Аз първият ден в който чух “Делта Форс” я спрях по средата, в момента я пускам постоянно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 @DevilWishето, ако не си видял, онзи ден бях качил. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, DanielPiliov каза: Мнението ми е, че това са песни, които хващат малко след като излязат, има страшно много такива примери. Аз първият ден в който чух “Делта Форс” я спрях по средата, в момента я пускам постоянно. Има такива песни. И при мен "Делта Форс" е точно така.... Аз понеже и версията на Теа не я харесах и се чудех защо е най-хитова и от нейния албум. Нашата вече ми харесва повече. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, DanielPiliov каза: @DevilWishето, ако не си видял, онзи ден бях качил. Това твоите слушания ли са? Аз си ги слушам на winampa когато съм на лаптопа. Но и той отчита. Песента на Фики ти е много напред? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, DevilWish каза: Има такива песни. И при мен "Делта Форс" е точно така.... Аз понеже и версията на Теа не я харесах и се чудех защо е най-хитова и от нейния албум. Нашата вече ми харесва повече. Песента на Теа и Нучи БУКВАЛНО НЕ Я СПИРАХ, молих се Галена да я пусне, понеже знаех че я има и тя. Но като излезе казах греда, обаче сега и двете на repeat яко! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, DevilWish каза: Това твоите слушания ли са? Аз си ги слушам на winampa когато съм на лаптопа. Но и той отчита. Песента на Фики ти е много напред? “С друг ме бъркаш” ми е една от любимите песни, почти винаги ми е в топ 10. Нелепо е, че 7-те най-слушани песни са на Галена, а съм фен на Преслава, а нея дори я няма в класацията😆 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, DanielPiliov каза: Песента на Теа и Нучи БУКВАЛНО НЕ Я СПИРАХ, молих се Галена да я пусне, понеже знаех че я има и тя. Но като излезе казах греда, обаче сега и двете на repeat яко! Аз на Теа си харесах други песни. И при Галена беше така, но сега мога да кажа, че даже я слушам най-много. Като ми писне една и минавам на друга. Запалката и Играй минаха, дойде реда на Делта форс Целия албум го слушаме вкъщи даже. Майка ми хареса много песните. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, DanielPiliov каза: “С друг ме бъркаш” ми е една от любимите песни, почти винаги ми е в топ 10. Нелепо е, че 7-те най-слушани песни са на Галена, а съм фен на Преслава, а нея дори я няма в класацията😆 Като пусне нещо ново и ако е добро, ще си я слушаме... Аз на няколко пъти чух на скоро "Улицата" и "Спомени" (отново) 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, DevilWish каза: Аз на Теа си харесах други песни. И при Галена беше така, но сега мога да кажа, че даже я слушам най-много. Като ми писне една и минавам на друга. Запалката и Играй минаха, дойде реда на Делта форс Целия албум го слушаме вкъщи даже. Майка ми хареса много песните. Малко по-малко обаче започнаха да си ми омръзват (освен “Делта Форс” ) единствената песен, която не ми писва за момента е “Окадар” 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, DanielPiliov каза: Малко по-малко обаче започнаха да си ми омръзват (освен “Делта Форс” ) единствената песен, която не ми писва за момента е “Окадар” Има песни, които бързо омръзват. И "Окадар" я слушам много. "Мой си мерак" още не ми е омръзнала.... наред с "Делта форс" и отскоро Счетоводителския хит. Ама освен тия песни това лято нямаме много избор. Хареса ми новата песен на Джена. Да я качват вече. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, DevilWish каза: Като пусне нещо ново и ако е добро, ще си я слушаме... Аз на няколко пъти чух на скоро "Улицата" и "Спомени" (отново) Уж нали качи клип в инста, тя по принцип бързо след това пуска и премиери, ама много се бави нещо. Дано се е стегнала, защото здраво си пропилява възможностите… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 4 години МЕГА ХИТ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, DanielPiliov каза: Уж нали качи клип в инста, тя по принцип бързо след това пуска и премиери, ама много се бави нещо. Дано се е стегнала, защото здраво си пропилява възможностите… Дали ще пусне този месец песен освен народните? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, DevilWish каза: Дали ще пусне този месец песен освен народните? Стискам палци, предполагам ще, няма за кога иначе… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 минути, DanielPiliov каза: Стискам палци, предполагам ще, няма за кога иначе… Може да проспи този месец. А , и на Тита новата песен е супер яка. ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Official: Циганчето Томас слага край на царуването на Галена в класацията за най-слушани песни в България други ден. Песента ще направи близо 200К в първия си пълен ден. Go, papi, с двеста, чупи интереса, няма, няма конкуренция. Гадно гласче и излъчване има това дете, да я беше записал пак със Софка, щяха да избият рибата за втори път. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 3 часа , fengergana каза: @xroflx9 Антонио е влезнал в Къщата на инфлуенсърите Ще я посетим ли,за да влезе и в нас😘 Мила,изтървахме го с няколко години. Преди като беше боксьор и се боцкаше с тестостерон по си струваше да ни пръсне саксиите,а сега откакто се изживява на Меди уонаби ми е противен и дори големия … му талант не е в състояние да ме накара да направя компромис. Иначе всички останали мъже са пълен леш там,отделно Коцето Бенедикшън ми е доста анти и е възможно да се хванем за косите,тъй като съм Елза Парини team🤗. Днес или утре почва футболния сезон и ще имам доста работа с разни отбори в съблекалните,така че ще трябва да пестя сили,ти ако искаш влизай😘 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 8 часа , DevilWish каза: Водещия ми прилича на Галин. По-скоро на James Charles. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 7 часа , DanielPiliov каза: Уж нали качи клип в инста, тя по принцип бързо след това пуска и премиери, ама много се бави нещо. Дано се е стегнала, защото здраво си пропилява възможностите… Наистина защо се бави толкова с песента? Да не е решила да пуска нещо друго? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 1 минута, BaGaBoNtIn каза: Наистина защо се бави толкова с песента? Да не е решила да пуска нещо друго? Тя нали има два снимани клипа? Да не ги пази за преди концерта? По-скоро дуетите със сестра й ще пусне първо. Имат и други песни. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари