Sunlight Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 9 часа , asylum каза: Xum! На работа си я пускахме днес. И сега я качиха в канала на Денис: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 От къде пък този Силвър избълва толкова демота на Денис, при положение че той от години работеше само с Пашев? Нещо ми е съмнителна цялата работа, че това всъщност е неговия глас. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: От къде пък този Силвър избълва толкова демота на Денис, при положение че той от години работеше само с Пашев? Нещо ми е съмнителна цялата работа, че това всъщност е неговия глас. Е, това би било голяма гавра с Теофиков. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Недооценена песен. Жалка трябва да я презапише. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 А с каква цел ги пускат тези недовършени дема, случайно да не го забравим ли? Трябваше да му завършат кариерата още след дуетите с Емилия, само Сърцето ми и дуета с Десита стават за слушане. Напълно излишни песни, нито са добри, нито нищо, нека просто го запомним с добрите песни, които издаде, докато си беше жив. Вместо песни, да бяха направили нещо като филм в негова памет. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Най-яката песен на Мери-Сопол! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 21 Author Report Share Публикувано Юли 21 преди 52 минути, Emanuela.Carey каза: От къде пък този Силвър избълва толкова демота на Денис, при положение че той от години работеше само с Пашев? Нещо ми е съмнителна цялата работа, че това всъщност е неговия глас. Не мисля, че не е той. Баща му беше казал, че има доста записани демота и песни и ще ги пускат постепенно в канала в негова памет. Друг е въпроса, че трябва да има подбиране какво да се качи, защото това демо не струва. Излишно беше да го пускат. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 8 часа , DevilWish каза: Тази песен, където не ми беше от любимите нови, ми стана любима за този месец. Най-голямата избухвация са отсвирите накрая! Теа и Нуци пасти да ядът! Delta Force ❤️❤️❤️ Хайдеееееееееееееееееееееееееееееееееее! Между другото, Delta Force оригинално я оцених на позиция ∞, толкова не ми хареса, но като получих албума я чух още няколко пъти и почна да е търпима, че даже да ме грабва. Така беше станало и с opening-а на Attack on Titan The Final Season Part 1, ако някой е запознат. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 19 минути, Crimson каза: Между другото, Delta Force оригинално я оцених на позиция ∞, толкова не ми хареса, но като получих албума я чух още няколко пъти и почна да е търпима, че даже да ме грабва. Така беше станало и с opening-а на Attack on Titan The Final Season Part 1, ако някой е запознат. В самото начало не ми хареса, но сега не я спирам. И на Джена новата песен ми е много любима ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 11 часа , DevilWish каза: Ще помоля - БЕЗ ПАНАИРИ! Никой да не лапне, еклер да не хапне! Прекрасна снимка. От ляво надуваема сeкс кукла, ескпонат от Мадам Тюсо посредата, и Наша Елза отдясно. Добре са ги подредили. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 1 час, Lelqtian каза: Прекрасна снимка. От ляво надуваема сeкс кукла, ескпонат от Мадам Тюсо посредата, и Наша Елза отдясно. Добре са ги подредили. Румина има песни и за този повод! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 "Буря" на Анелия хич не е лоша! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Звучи ми като микс от Лудница и Нямаш Мене @popfolkhitove | “Буря”💙⚡️ @anelia_official #Anelia #Анелия #Буря #Burya | Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 13 likes, 0 comments - popfolkhitove on July 22, 2024: "“Буря”💙⚡️ @anelia_official #Anelia #Анелия #Буря #Burya". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Лоша е номер 1 в Спотифай. Май досега не се е случвало толкова ретро хит да се възроди така? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 36 минути, Гальо каза: Лоша е номер 1 в Спотифай. Май досега не се е случвало толкова ретро хит да се възроди така? Джена - Не е любов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Анелия помита конкуренцията като лятна буря WWW.RADIOVESELINA.BG Анелия представи най-новия си проект „Буря“ предпремиерно във Освен „Буря“, Анелия е подготвила и още две нови песни – кавър версии на гръцки парчета, едното от които е популярна песен на Йоргос Мазонакис. Цялото интервю на Анелия чуйте тук: Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 30 минути, DevilWish каза: Анелия помита конкуренцията като лятна буря WWW.RADIOVESELINA.BG Анелия представи най-новия си проект „Буря“ предпремиерно във Освен „Буря“, Анелия е подготвила и още две нови песни – кавър версии на гръцки парчета, едното от които е популярна песен на Йоргос Мазонакис. Цялото интервю на Анелия чуйте тук: To gucci forema/nikotini? 🤣 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 54 минути, Mr. Greshen каза: Джена - Не е любов Джена не беше стигала мисля че повече от топ 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 34 минути, Гальо каза: Джена не беше стигала мисля че повече от топ 3 Дори да не е била на първо място, песента беше изключително вървежна. И е една от малкото, които наистина се възродиха, вместо да се завърти отново за 1-2 седмици и до там, както се случва в повечето пъти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Да попитам - една фенка на Коцето на име Десани Спасова да не пише тук? Че днес мярнах неин пост, сложен във форума на мамите и масово обсъждан. Така си е написала поста със честитката за рождения му ден, че са решили че му е любовница! Кажете и да не ги пише такива, че онези ще тръгнат да я преследват, мамите в темата за звездните компромати са големи хиени и ровят по фейсбуци и инстаграми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Едно от мненията. И Надя я подхванаха да я обсъждат. Цитат Е той е нон- стоп на черешата, за пред жена му всичко що е от дискотека, минава за “това е част от работата, бебче” нали така ѝ казваше? Иначе, тя неговата жена живее не с глава зарита в пясъка като щраус, ами направо в космоса. То имаше обвинения, че изнасилил непълнолетна ли какво беше, плюеха го всички жълтури… Надето- чадър отваря, мисли, че дъжд вали. За мен най- странно е, че все пак не е някоя бездомна и безхаберна то бива унижение да търпиш, то бива обич, признала съм ги, Коцето и Надето нищо не може да ги раздели. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 1 час, DevilWish каза: Анелия помита конкуренцията като лятна буря WWW.RADIOVESELINA.BG Анелия представи най-новия си проект „Буря“ предпремиерно във Освен „Буря“, Анелия е подготвила и още две нови песни – кавър версии на гръцки парчета, едното от които е популярна песен на Йоргос Мазонакис. Цялото интервю на Анелия чуйте тук: Не знам с какъв акъл ще пуска още 2 гръцки кавъра при положение, че публиката реагира толкова остро на миналия. Токича сигурно ще си удари г*за в тавана от яд след като гордо твърдеше, че 2024 продължават работа с Анелия и тя съвсем го изрита настрани. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Не и първата песен, която реално има шанса да достигне успеха на Лудница за годината да е... Лоша от 2012. Don't poke the bear🤪 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 11 минути, SG каза: Не и първата песен, която реално има шанса да достигне успеха на Лудница за годината да е... Лоша от 2012. Don't poke the bear🤪 Окадар, Mi Amor и Зигзаг са били на първо място повече време от Лоша и определено са по-големи конкуренти на Лудница. Да не говорим за Мой си Мерак с успеха извън граници. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 29 минути, Emanuela.Carey каза: Окадар, Mi Amor и Зигзаг са били на първо място повече време от Лоша и определено са по-големи конкуренти на Лудница. Да не говорим за Мой си Мерак с успеха извън граници. Истерията по Лоша в Тикток alone >>> Наистина са популярни и другите песнички (при Галена според мен хита е Делта форс), но онзи инфлуенсър направи супер реклама на Дори. Вчера беше някаква лудница в София. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари