asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Xum 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 35 минути, alisali1234 каза: Фаза 1: Фаза 2: Фаза 3: Фаза 4: Последна фаза: А има поне още една фаза - 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 40 минути, Lelqtian каза: А има поне още една фаза - Y bg forOm cMe! u goH4o ce e u3ka3a/\: 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Най-яката! ❤️ 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Най-якият❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Трансджендър хит! Дали е прозвучал на откриването на Олимпиадата? 2 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ти >>>> кариерата на Графа 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Xum 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 18 минути, xroflx9 каза: Ти >>>> кариерата на Графа "Ти" беше топ хит за цяла година, но към днешна дата е забравена. Вижда се, за 8 години има под 200к гледания в Ютюб. А Графиньо има далеч по-епични и ЗАПОМНЕНИ мегахитове. Да не сравняваме селските събори, на които се изявява госпожата и стадионите и арените на Графин. Така че както винаги неадекватно изказване. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 19 минути, asylum каза: Xum Ако на запис звучи фалшиво как ли звучи на живо? По-добре да пробва с чалга, там са нужни минимални вокални умения, може и с прави тонове. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 час, Gerganafen каза: Трансджендър хит! Дали е прозвучал на откриването на Олимпиадата? Мен ме изненадва колко яка е тая песен! От "Мръсен топ" не съм слушал толкова песен на Лорен. Току що, meleto каза: как ли звучи на живо? СЕКСИ ! 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, DevilWish каза: Мен ме изненадва колко яка е тая песен! От "Мръсен топ" не съм слушал толкова песен на Лорен. Какво пее? Искам да го бръсна или пръсна? Какво ще му пръсне? Халката ли? Заради теб я пуснах. Припевът бива, но няма да я пусна пак. Скучна е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, meleto каза: Какво пее? Искам да го бръсна или пръсна? Какво ще му пръсне? Халката ли? Заради теб я пуснах. Припевът бива, но няма да я пусна пак. Скучна е. Пръсна, пръсна. Да го изтощи. Много ме кефи, защото ми напомня на старите й песни. Оцко вайб? А Андреа кога ще пуска новата си песен или се наслаждава на успехът на ЛОША? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 4 минути, DevilWish каза: Пръсна, пръсна. Да го изтощи. Много ме кефи, защото ми напомня на старите й песни. Оцко вайб? А Андреа кога ще пуска новата си песен или се наслаждава на успехът на ЛОША? Повече себе си ще изтощи със страпона. Не ми беше препратка към Оцко. Често мелодиите не й пасват на гласа. Според мен нейният стил е Грешка и Нищо. Въобще Лорена има няколко песни, останалото е за коша, особено след 2018. Това и Нищо са последните песни, които са ми направили добро впечатление. Може би и Аморална ставаше за слушане. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, meleto каза: Повече себе си ще изтощи със страпона. Не ми беше препратка към Оцко. Често мелодиите не й пасват на гласа. Според мен нейният стил е Грешка и Нищо. Въобще Лорена има няколко песни, останалото е за коша, особено след 2018. Това и Нищо са последните песни, които са ми направили добро впечатление. Може би и Аморална ставаше за слушане. На мен любимата ми нейна песен е Все ми е тая, следвани от Нищо, Вредна, Жена за лудницата, Грешка и Аморална. Ако можеш също е добра и Мръсен топ.... Като цяло тези ги харесвам много. Сега и новата ми допада много. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 32 минути, meleto каза: "Ти" беше топ хит за цяла година, но към днешна дата е забравена. Вижда се, за 8 години има под 200к гледания в Ютюб. А Графиньо има далеч по-епични и ЗАПОМНЕНИ мегахитове. Да не сравняваме селските събори, на които се изявява госпожата и стадионите и арените на Графин. Така че както винаги неадекватно изказване. 200к друг път. Ето ти едно с почти 800к. Почти милион за поп песен не е толкова зле като гледам останали поп ретро хитове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Лорена няма нито една песен по-добра от "Грация" и това говори много! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Реално след Черна орхидея кариерата на Лорена пропадна. Дали заради двамата пИдала,които й я ръководят или на Лорена идеите й свършиха не знам,но е факт. Ето сега новата й не е зле,но хората вече нямат очаквания към Лорен. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 17 минути, xroflx9 каза: Реално след Черна орхидея кариерата на Лорена пропадна. Дали заради двамата пИдала,които й я ръководят или на Лорена идеите й свършиха не знам,но е факт. Ето сега новата й не е зле,но хората вече нямат очаквания към Лорен. Плюс това, че стана прекалено банална, самата й тематика се изтърка… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 22 минути, xroflx9 каза: Реално след Черна орхидея кариерата на Лорена пропадна. Дали заради двамата пИдала,които й я ръководят или на Лорена идеите й свършиха не знам,но е факт. Ето сега новата й не е зле,но хората вече нямат очаквания към Лорен. Това ми е топ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Аз Лорена никога не съм я виждал като някаква лидерка. Имаше някакви добри песни, но винаги е била нелицеприятна и не е имала стабилна фен база, която да я поддържа. Малко като Джордан: или имат много добра песен или флопват и са забравени до следващото случайно попадение. Но Джордан поне има по-дълга кариера и вече е отвърдено име. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 И това е добро. Въобще песните на Лорена хем имаха комерсиална нотка,хем и бяха бутикови донякъде 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 42 минути, xroflx9 каза: 200к друг път. Ето ти едно с почти 800к. Почти милион за поп песен не е толкова зле като гледам останали поп ретро хитове. Графа има поне 5 песни по над милион от същите години, в които Николина беше топ. Твърдението ти както и да го гледаме е несъстоятелно. Ако има рай > Ти Жалко, че клипът на Искам те не е качен, беше голям хит през 2003, въпреки че е качена преди 5 години някаква лайв версия и има половин милион. Въобще твърдението, че песента Ти, била повече от кариерата на Графиньо е нелепо. Николина имаше интересен похват - 1 песен на година и издаваше албуми като макси сингъл с няколко версии. Както Кама беше направила с Къде си ти. Затова Николина си остана с 2-3 песни общо. Да ти имам кариерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Аз Лорена никога не съм я виждал като някаква лидерка. Имаше някакви добри песни, но винаги е била нелицеприятна и не е имала стабилна фен база, която да я поддържа. Малко като Джордан: или имат много добра песен или флопват и са забравени до следващото случайно попадение. Но Джордан поне има по-дълга кариера и вече е отвърдено име. Ох, един път да напишеш адекватно мнение. Много добре ги сравни! Джорджо разчита и на махалите. Истината е, че масово го научиха с Къв съм як. И за 15 годишна кариера се появи за първи път в популярни подкасти и медии. Смятай каква анонимка е бил! Лорена се знае от върлите чалга фенове. Не знам имала ли е интервю тази госпожа в някоя сериозна медия за 10 години кариера. Но и гласът й е твърде особен, за да направи национален бум, докато Жоржи е топ за ромската общност, която сама по себе си е инструментариум да го избута напред. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 час, xroflx9 каза: 200к друг път. Ето ти едно с почти 800к. Почти милион за поп песен не е толкова зле като гледам останали поп ретро хитове. От същата година 1.6 млн гледания. Il Ritmo Del Mio Cuore е с почти милион и се разви през 2003. Лъжи ме има 1.6 млн също. Въобще Николина не е някакъв връх, нито ТИ е повече от други топ хитове от същия период. Дори не говорим само за Графа, а генерално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари