Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 хит: лято 2003 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 22 минути, meleto каза: Превъртях Къщата на инфлуенсърите ЕП4. Тоя Антонио е направо потресаващ екземпляр и категорично латентен хомосексуалист. Някаква там се съблече гола, докато вечерят и тоя като почна - било грях, как можело. А тя беше гола до кръста! Антончо, а ти никога не си се хранил гол до кръста. Отдалече личи, че е женомразец. Тъпако, а като се натиска с Азис какво беше, не беше ли грях? Като заплашваш, че ще чупиш зъби, не е ли грях? Много набожни станахте всички, а сте като извратеняците в църквата. Баба Гуси = Баба Тони. Той си мисли, че като се появи в някакъв формат ще стане известен (макар че според него имал топ кариера), а се очертава да завърши като Кали. Демек по-зле отколкото е бил преди да влезе. Може да е набожно момчето Иначе да, ако се правиш на набожна бабичка пред момиче, което ти показва малко плът, вместо да й направиш комплимент или да си зяпаш тихо и да ти се надуе дюкяна ти правиш забележки "Мийен ни мъ бърка, чи ядйеш гуола, ну на хуората няма да им е приятено дукат са хранят да та гледат гола". На него му пречи, но според него на хората ще им пречи. "АуЕ каква е тая коят ми са разхожда чисто гола долу" Ми набий й го бе кво мрънкаш? Тоя така реагира все едно го е обидила на майка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 20 часа , Bunn каза: За концерта на Преслава има останали 38 свободни места от цялата зала, продаде почти всички места в залата от края на Януари до Юли без почти никаква реклама. Да пуска втора дата 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 9 минути, FolkEmpire каза: Може да е набожно момчето Иначе да, ако се правиш на набожна бабичка пред момиче, което ти показва малко плът, вместо да й направиш комплимент или да си зяпаш тихо и да ти се надуе дюкяна ти правиш забележки "Мийен ни мъ бърка, чи ядйеш гуола, ну на хуората няма да им е приятено дукат са хранят да та гледат гола". На него му пречи, но според него на хората ще им пречи. "АуЕ каква е тая коят ми са разхожда чисто гола долу" Ми набий й го бе кво мрънкаш? Да не извади Азис неговите 21 сантиметра и да му го набие на него в устата? Ъм? 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 13 минути, DevilWish каза: Да не извади Азис неговите 21 сантиметра и да му го набие на него в устата? Ъм? И това е вариант. Поне ще млъкне Вярващ бил. Набожните не признават ли за грях пе-алите и да правиш провокации пред камера? Да ходи да става монах. Хем ще лапа попски дърти пишки. Щял да счупи зъбите на гол човек на масата. Едно време Адам и Ева как са се хранили с пуловери до дърветата ли? Бахти малоумника. СЕКТАНТОНИО! На тоя яко му е промит мозъка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 От 23.07.2024 г. от 14:10, xroflx9 каза: Аз нямам спомен за песен,която е излязла през август да е станала по-голям хит от вече наложените летни хитове. Каквото се забележи през юни-юли това е. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 5 часа , meleto каза: Да де, говорим за едно и също. Реално повтаряш същото, което написах. Няма защо да се занимават за сумарно 1 месец, когато могат да отдадат същото рекламно време на бранд за цяла година. При дълги договори има и отстъпки. Впрочем те си имат тарифа, според която раздават отстъпките. Отделно рекламата на концерти защо я разбираш само като част от 10 минутните блокове? Понякога уговорките са с конкретни продукции като На кафе, например. При тях рекламата е около 20-30 хиляди еднократно и тн. Съответно се пазарят допълнително - за да им гостува ексклузивно и тн. Зависи от ситуацията. А тези неща, да. преди 5 часа , Gerganafen каза: Когато си бил на зъболекар и още те държи упойката, но трябва да пееш Виж как знаеш, че и тя е в концерта - истински фен! Бях голям фен на Гергана, всичко знам. Дори когато направиха гаф и трябваше да пее на плейбек, а пуснаха синбек на "Раздялата не боли" и тя шокирана я изпя на живо и после е е плакала зад кулисите.. :Д на нея между другото правеха страхотни технически гафове. На "Губя те бавно" 2010 концерта имаше проблем с микрофона, изобщо не я и обръщаха внимание. преди 4 часа , Just_Me каза: Еее жалко 😄 Баба ама с 30 годишен :Д Иначе евала, че най-накрая прие, че е остаряла. Че Малина и Камелия още си мислят, че са какички на 60. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Само дето бясно всеки ден има реклама за концерта на Преслвва по Планета. Как няма да продаде цялата зала. То с такава реклама всеки ще продаде. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 27 минути, FolkEmpire каза: И това е вариант. Поне ще млъкне Вярващ бил. Набожните не признават ли за грях пе-алите и да правиш провокации пред камера? Да ходи да става монах. Хем ще лапа попски дърти пишки. Щял да счупи зъбите на гол човек на масата. Едно време Адам и Ева как са се хранили с пуловери до дърветата ли? Бахти малоумника. СЕКТАНТОНИО! На тоя яко му е промит мозъка. Много хора са вярващи, но не парадират с това. Не съм гледал предаването, нито имам наблюдения над Антонио освен, че знам няколко негови песни, харесва ми онази "Идвам да те взема" и не се сещам още какво... Между другото защо си мисли, че има хитове? Не, че нещо ама.... не мисля! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 9 минути, Sunlight каза: Само дето бясно всеки ден има реклама за концерта на Преслвва по Планета. Как няма да продаде цялата зала. То с такава реклама всеки ще продаде. Под реклама имам предвид реклама по каналите на "Нова" или на "бТВ". В днешно време кой гледа Планета и кой въобще би се повлиял от реклама по тази телевизия? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 4 минути, Bunn каза: Под реклама имам предвид реклама по каналите на "Нова" или на "бТВ". В днешно време кой гледа Планета и кой въобще би се повлиял от реклама по тази телевизия? Това, че ти не гледаш, не означаеа, че други не гледат. Предпотам да гледам даден клип на ТВ, отколкото на таблет, телефон или лаптоп. Предпочитам големя екран на смарт телевизора, не да си кьоря очите на лаптоп и т.н. Новият клип на Камелия е на ХОТ даже по ПЛанета сега като превъртях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 19 минути, DevilWish каза: Много хора са вярващи, но не парадират с това. Не съм гледал предаването, нито имам наблюдения над Антонио освен, че знам няколко негови песни, харесва ми онази "Идвам да те взема" и не се сещам още какво... Между другото защо си мисли, че има хитове? Не, че нещо ама.... не мисля! И аз не го гледам, пуснах си частта с Сектантонио След дуета му с Азис и Галя май много му се е вдигнало самочувствието. Вика на някакъв в групичката ще ти дам номера на Василка да се разберете. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 7 минути, FolkEmpire каза: И аз не го гледам, пуснах си частта с Сектантонио След дуета му с Азис и Галя май много му се е вдигнало самочувствието. Вика на някакъв в групичката ще ти дам номера на Василка да се разберете. Та тая песен не е ли най-големия флоп за Галена и Азис в последно време? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 5 часа , Just_Me каза: Еее жалко 😄 Поне не каза "Намери си майстора на майка ти".. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 2 часа , FolkEmpire каза: Йосмата пак кибичи в 78ТВ "Налии..." И при Тото и тука през няколко изречение с това Налии Даже на няколко думи почна вече Налии... И тоя изказ шопския... Уж продуцент, пък с мозък на 10 годишно. Явно повече го интересуват парите да се перат. Пайнера го бие този в интервютата. Този може да играе кравата в Cow and Chicken Решила е да им плати за ротация. BG Терминатор Теодора си е лягала с тоя? То по-зле от Ани Хоанг... Аз се чудя как са успели да са преди Пайнер в края на миналия век и после как са допуснали да западнат.. По-едно време се говореше, че Ара са спомогнали за упадъка на Милена рекърдс. Някой знае ли дали е така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 10 минути, DevilWish каза: Та тая песен не е ли най-големия флоп за Галена и Азис в последно време? За тях да, но за него е голяма душевна чекия. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 От 18.07.2024 г. от 22:56, Balkandji1 каза: Скочубрата не си крие годините - точно обратното, сигурен съм, че парадира с тялото си предвид 46-те си години. Тя още ли е с бащата на сина си или се оглежда за млади лъвчета да й пълнят дъртата вулва? Нали бащата на сина на Тоти я заряза заради магазинерка преди 7-8 години?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Някой знае ли кои са тацьорите в този клипБ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 30 минути, Karma93 каза: Теодора си е лягала с тоя? То по-зле от Ани Хоанг... Аз се чудя как са успели да са преди Пайнер в края на миналия век и после как са допуснали да западнат.. По-едно време се говореше, че Ара са спомогнали за упадъка на Милена рекърдс. Някой знае ли дали е така? И според мен имаше нещо такова, то имаше и едни други - Емералд Рекърдс дето изчезнаха и си въртяха певачките там. Този не е никакъв продуцент, имаха преднина пред Пайнер по времето, в което Галена свиреше във ваната , Преслава още си мечтаеше за пералня и Малина друсаше кючеци с Азис. Оцко им направи бруталните хитове, вижте на наградите им , на които беше излязъл Крум - цял албум от Оцко, "Имаме ли връзка" и останалите хитове - пак от Оцко, Дебора и Кристиана - пак от Оцко, Джина Стоева и Ивена им правеше също аранжименти, макар, че им пишеше Теньо Гогов, Румина и тя с Оцко, Джордан с цял албум 9/10 и там Оцко, и тук-таме някой хит на концерта от Биолчев. Като им пуснеш концерта, 9/10 са на Оцко. Махни неговите и то репертоар нямат. Това им беше преднината. Вече по-назад във времето 2002-2007 повечето неща в ефира на Фен бяха външна продукция - Деса сама, Боева беше на ротация, тия Милена, Емерланд, Съни Мюзик също силни тогава. Бони и тя къде сама, къде в Съни. Реално като собственици на телевизия се справиха но като продуценти - не. Собствените им изпълнители в пост-ерата на Оцко с Андреа в Пайнер вече се бяха ориентирали към Пайнер или към самостоятелно издаване. Емануела избяга, Алисия в последните години и тя само е на ротация, Ерик се махна, Джордан в Пайнер (сега май не е?) и т.н. Така, че Касъмови - телевизионери - да, продуценти - категорично не. А Камелия по Планета какво си учудва? Пари - даваш и те ротират. И аз да си платя и мен ще дават. Just Business. Като продуценти - Пепа го е казвала - те си изгубиха най-пеещите и можещите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 час, Sunlight каза: Това, че ти не гледаш, не означаеа, че други не гледат. Предпотам да гледам даден клип на ТВ, отколкото на таблет, телефон или лаптоп. Предпочитам големя екран на смарт телевизора, не да си кьоря очите на лаптоп и т.н. Новият клип на Камелия е на ХОТ даже по ПЛанета сега като превъртях. На смарт Тв-то можеш да си пуснеш Ютюб. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 час, FolkEmpire каза: За тях да, но за него е голяма душевна чекия. Май само с това трио ще си остане 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Planeta4K WWW.FACEBOOK.COM "Топа на Европа" и Камелия - тази вечер в 20.00 часа в програмата на телевизия "Планета" и Planeta 4K Kamelia Planeta4K #planetahd #planetatv #newsong #musicvideo 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Тонио наистина изплиска легена в тоя формат. Нямам думи. А в първия епизод как пищеше на умряло, че не бил хомо и да не го сбъркали. Той направил всичко за ПР с Азис. Сякаш хората не знаят. Претоплена манжда с Китаеца. Само дето Тонио няма харизма, даже е мааалко антипатичен. Странно е как всички в обкръжението на Теофиков са някакви неадекватници. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 час, DarkChild каза: Единственият учебник, по който съм учил, в живота си! 💅 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари