DevilWish Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 22 минути, Stela каза: И на мен първите четири са ми бетон. Обичам ги всички и дори ми е странно да ги подредя в класация, защото примерно 2,3 и 4 са ми на едно ниво по любимост. Запалката е брутална и адски те вдига особено на живо като я чуеш. Жалко пък те кара да настръхнеш, Неговата жена също. Играй е много дива и дискотечна, създава настроение. За Докторе умирам... 😁 ❤️ Делта форс надъхва много с тоя текст и изпяване, едно такова нахаконо готино. То реално в момента слушам най-много Запалката и Играй.... Всяка песен ми харесва, щом и ремикса на Мъко моя ми хареса.... и то повече от последните 3 песни, смятай. Ми хубав си е албума, но безспорния фаворит си ми е "Ти не си за мен"! Златна песен! ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 преди 22 минути, DevilWish каза: То реално в момента слушам най-много Запалката и Играй.... Всяка песен ми харесва, щом и ремикса на Мъко моя ми хареса.... и то повече от последните 3 песни, смятай. Ми хубав си е албума, но безспорния фаворит си ми е "Ти не си за мен"! Златна песен! ❤️ Ти не си за мен си е класа! Един от любимите ми клипове на Галена. И като песен си е топ. Още малко и ще направи 30 милиона в ютуб. Барби хит! 💓 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Новата лидерка и транс икона! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 2 часа , Stela каза: Ти не си за мен си е класа! Един от любимите ми клипове на Галена. И като песен си е топ. Още малко и ще направи 30 милиона в ютуб. Барби хит! 💓 Обожавам кукли Барби, но не само това е причината. Песента си е просто жестока! ❤️ На мен това ми е един от любимите поп-фолк клипове, даже ми е най-любимият на Галена ❤️ Като чуя песента и наистина изпадам в еуфория и в истерия. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 “Окадар” и “Мой си мерак” да си гледат работата, мисля че имам нов фаворит😁 Преславке, стягай се и пускай хита на лятото, че твоята любимка става и моя, а това не ми харесва🤭 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 На мен фаворитите от албума на Галена са вече така 1.Жалко 2.Ток по тялото 3.Докторе 4.Играй 5.Запалката 6.Неговата жена Останалите съм ги чул по веднъж когато излезе албума и не ме изкефиха. Може би някой ден ще ги преоткрия. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 1. Ток по тялото 2. Delta force 3. Убий ме 4. Жалко 5. Докторе 6. Запалката 7. Играй 8. Зиг заг 9. Неговата жена 10. ММР Това е моят топ 10 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 9 часа , Willy каза: Като спомена Лорена, вече има хит с над 20м! Помним ли я?! 🎶🥰💖 Лорийн имаше такова светло бъдеще в чалгата и всичко се срина с "Като теб такава". А в последните няколко години никой хептен не я бръсне за слива. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 8 часа , Balkandji1 каза: Не. За догодина плановете са за концерт в зала Арена София. Преди това има операция на гласните струни, за да си вкара в ред врещялския глас, иначе ще проглуши ушите на феновете си на концерта, то крякане, то дране ли е. Която операция е много рискова и под въпрос какви резулатите ще даде. Може да я орезилят още повече. Тогава по темата за концерта Галена деликатно ще си замълчи и ще се направи, че не е съществувала, като ще продължи с плейбек и врещене по дискотеките. Ти би ли отишъл на концерт на Арлекино дьо Смяд? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 1. Убий ме 2. Играй 3. Ток по тялото 4. Делта форс 5. Запалката 6. Докторе --------- останалите не съм ги слушал. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Галена без проблем би могла да напише "Под игото", но Иван Вазов текст на тази песен?! Силно се съмнявам! 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 9 часа , asylum каза: nucax B4epa-oHq geH, 6me HaMepq Горе писаха, че била в Култ и й пуснали стар клип и Галош гледала втрещено. преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Галена без проблем би могла да напише "Под игото", но Иван Вазов текст на тази песен?! Силно се съмнявам! Иван Вазов щеше да й бие шута към анадола. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 1 МИЛИОН 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Форумът имал Dark Theme. Чак сега го забелязах. 😲😲 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 14 часа , FolkEmpire каза: Ооо Гюра имаше едно интервю в MSAT преди 20 години където се държеше като долна кифла със самочувствие на Лили Иванова от село долно У*но Тоест разлика никаква, освен 20те години отгоре на ЕГНто? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 13 часа , FolkEmpire каза: Според Шреки Янаки явно е е било хит Я гледай каква к-ра е Мда, виждаме. Явно още от малка иска да е с близалка, Дончо съвсем се е метнал на чичо си Гален ... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 13 часа , Andrew Cunanan. каза: обичам този мъж, обичам всичко в него >>>>>>> Това е его, хем пееш за мъж, хем - посветена на себе си. Това е иситнския травестит, а не като тия сегашните уонабита Дончо, Дион, Лорен, Гален и остатъка. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 13 часа , Willy каза: С тоя автор, шокиращата новина е вероятно "Извънземни са бременни от Гален", а че извънземното е вероятно оново горчикото Биляниш ... ще е плот туист за някой от следващите броеве. Не че някой се интересува нали, какво пише във вестник за бога, такива се харчат най-добре навити на руло и от по-мекичка хартия. Татянова история. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Лорийн имаше такова светло бъдеще в чалгата и всичко се срина с "Като теб такава". А в последните няколко години никой хептен не я бръсне за слива. ????? Както точно да и бръснат нещо, което няма? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 44 минути, Lelqtian каза: Тоест разлика никаква, освен 20те години отгоре на ЕГНто? Има разлика, но няма естетика нито без нито с ъпгрейда. Преди е приличала на баба Яга сега прилича на Костенурка нинджа. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Убий мееееееееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееее, Люби мЕЕЕЕЕЕЕЕЕеееееееееееееееееееееее!!! GalenaXX ❤️ Давайте Галеналгинаааааааааа ! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Доника вече ще качва в самостоятелен канал и ще се самопродуцира. Няма да ходи в друг лейбъл. https://youtube.com/@donikamusic1?si=rAiyFnrT3yJaq6BM 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 33 минути, Emanuela.Carey каза: Доника вече ще качва в самостоятелен канал и ще се самопродуцира. Няма да ходи в друг лейбъл. https://youtube.com/@donikamusic1?si=rAiyFnrT3yJaq6BM Изключително жалко същество. Не се отказа, дано това е последният й напън. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Боже, това съвсем бях забравил, че съществува, как има 7.6М, от частта на Галена ли са дошли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Бях направил една класация за хитовете до момента от 2024г. Забравил съм тази песен, нареждам я в горните позиции, защото си беше стабилен хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари