Emanuela.Carey Публикувано на Юли 1 Report Share Публикувано на Юли 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Ооооо, мерси! Песента с Теа е яка! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Тоя проект е много по-як от албума й. "Хайде ти" е песен отхвърлена от Прийовичка, защо не си ги събира не знам, втора вече излиза изпята от друг. Дразни ме само, че пак с циганските номера кавъра са го писали авторски. "Магия" е албански кавър, у нас познат като Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Теа е писала къде-къде по-яки текстове и мелодии, тук нещо слабо ми идва, а за този дует се говори от толкова време.. 🙄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.