Emanuela.Carey Публикувано на Юли 1 Report Share Публикувано на Юли 1 Музика: Теди Александрова Текст: Теди Александрова Аранжимент: Мартин Биолчев 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Добро е, харесва ми. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 На мен ми напомня за старите й песни. Това се искаше! Браво! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Само с тоя Праси ти липсваше дует... Машка пашка ко каза ко дебела гушо? Качеството е потрес и откъм вокално и откъм музика, демо ли е това? Ако този не беше вътре щеше да ми хареса повече. Теда ми харесва когато пее припева. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 XumoB xum преди 13 минути, FolkEmpire каза: Само с тоя Праси ти липсваше дует... Машка пашка ко каза ко дебела гушо? Качеството е потрес и откъм вокално и откъм музика, демо ли е това? Ако този не беше вътре щеше да ми хареса повече. Теда ми харесва когато пее припева. Tq u npegu e nq/\a c moq 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 2 минути, asylum каза: XumoB xum Tq u npegu e nq/\a c moq Абе въртеше ми се в главата, ама не бях сигурен Много противно мазно гласче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Пълно клише. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Не ми харесва , нито песента, нито Теди като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Ти йе ма бейбееее, ти йе ма лейдеееее, ти йе най--шулиииии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Супер е песента!Грабна ме от първо слушане!Най-вече вторият куплет. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Звучи като демо. Не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.