DevilWish Публикувано на Юли 2 Report Share Публикувано на Юли 2 Изпълнител: Бони Музика: Даниел Димитров Аранжимент: Даниел Димитров Текст: Николай Гурманов 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Много ме радват песните на Бонка! ❤️ Кефи ме! Улучи ми настроението! Мяяяяяяяу! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Клипа го е направила за @fengergana и @xroflx9 1 1 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Софт генг-бенг клип ли ма Бонке? Песента не е зле. Ама много й дращи гласа, да не пафка яко цигари? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Песента не е никак лоша! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Клипа го е направила за @fengergana и @xroflx9 грозновати са,но могат да бъда на пода пред всички,ако съм подпийнала 1 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Клипа го е направила за @fengergana и @xroflx9 Това са любовниците на @fengergana -чичковци изгорели на тениска. 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Тази и като глас, и като визия се е превърнала в робот. Имам чувството, че пее изкуствен интелект. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 OmBpam u n/\acmMacoB 3Byk Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 клипът е за социално слаби. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Току що, Andrew Cunanan. каза: клипът е за социално слаби. И на мен ми прилича на него, само, че стои по-евтино от видеото на Галена..... като пародия на Body Language 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 8 часа , xroflx9 каза: Това са любовниците на @fengergana -чичковци изгорели на тениска. но мен докато ме орат като нива,ти стоиш и само сънуваш Робов 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 6 минути, fengergana каза: но мен докато ме орат като нива,ти стоиш и само сънуваш Робов Не е дамско да се занимавам с такива завистливи провокации затова се оттеглям като класна дама и отивам да празнувам с Робов 4те му години на сцена. Докато той ме разнася като пръскачка из лозе цяла нощ ти отивай да правиш каквото прави вятъра. Овчи 🧠 🔫! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза: клипът е за социално слаби. На Галена английският й пък е за умствено слаби. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 2 часа , DarkChild каза: На Галена английският й пък е за умствено слаби. Бониту името си не може да напише на български, камоли на латиница. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Популярна песен няма от години, за хит да не говорим. И защо трябва да ни го причинява? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.