DevilWish Публикувано на Юли 4 Report Share Публикувано на Юли 4 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 @asylum ще е на черешата. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: @asylum ще е на черешата. Да, но сега Мария ще ги съди, а пък Андреа ще ги бие: "Vie ste gadnqri, no nie vi priehme" "Stilcho, ti pomnish li kato raboteshe na toplata kuhnq v BILLA, ha ha shte ti schupia glavata" 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 15 минути, DevilWish каза: Да, но сега Мария ще ги съди, а пък Андреа ще ги бие: "Vie ste gadnqri, no nie vi priehme" "Stilcho, ti pomnish li kato raboteshe na toplata kuhnq v BILLA, ha ha shte ti schupia glavata" "takiva kato teb sa me obsluzhavali po 5-tima na kasata v Billa, i oshte me obzluzhvat, dobre se spravyam" 😘 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: "takiva kato teb sa me obsluzhavali po 5-tima na kasata v Billa, i oshte me obzluzhvat, dobre se spravyam" 😘 "Reihana samo moje mene da me vazpiava, ne vie Papagali takiva." 😘 2 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза: @asylum ще е на черешата. gobpe, 4e Bce o6me ce npaBqm cmoūHocmHu ba/\agu 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 "К'во правихте с оная Мария?" По-скоро с Марин (ДжулиН) "МАни сестро, не питАй!" Страшен шит. Носорога Стилиян и Сашо Брокера. Само Щеше да се виждаме (Sinan-negramotnoto) липсва. Музиката не е зле, но тия я развалят. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Author Report Share Публикувано Юли 5 АХАХАХХАХАА Мария и Андреа да му мислят! Всички тарикати завиждат на Стилиян и Сашо Жокера за Мария и Андрея / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Новият музикален проект на купонджийския тандем Стилиян и Сашо Жокера носи заглавието „Тарикати“. Изпълнителят на Diapason Records отново залага на дуетна 1 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.