Роско Публикувано на Юли 4 Report Share Публикувано на Юли 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Тъп текст от Гурманов,а Малинаж трябваше, вместо да дефилира, да изкърти с едни пендари Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Бабичката е решила да прави завръщане явно. Мислех си че по-скоро върви към пенсиониране. Това не го виждам като голям хит. Само частите на Азо са поносими (изненадващо за мен, обикновено го скипвам). От циганиите тази година най-силно си остава Окадар. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 E/ \eMeHmapHo u 3/\e u3nqmo 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 И аз очаквах повече. А Василка с тия очила прилича на богомолка. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 1 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Като чуя думата пари и се възбуждам. Харесва ми! Секси кючек!!! Само любов да се прави на него и да ти се мятат пачките! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Еее как познах кой ще е по абривиатурите на @ANGEL Малина да не е решила да се възражда? Яша бейби! Хитов хит! Припева кърти! Само бих махнал DJ Посран. Но ще се изтърпи. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Хубава е идеята за нещо мазничко, но не ми е уау. Малинаж да се беше разтанцувала мощно в клипа, очаквах да се раздаде 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Имам един въпрос. Дамян какво прави във всяка песен? Ама че досадник. Точно в тази песен не допринася с нищо. Много хора в коментарите са писали че я разваля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 6 часа , Fast каза: Имам един въпрос. Дамян какво прави във всяка песен? Ама че досадник. Точно в тази песен не допринася с нищо. Много хора в коментарите са писали че я разваля. To4Ho HeGoBama u 4acmma Ha Ca/\u Okka npaBqm neceHma c/\y6aeMa 😛 nokaHu/\a Go e 3a rating, 6momo e cpeg Haū-akmya/\Hume B MoMeHma 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 CMeHux cu MHeHuemo! xum Ha ce3oHa! cympuH gpycaM göbeka 3a omckok! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Все по противен Азис и много тъпа и елементарна песен! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.