Jump to content

Рени - Без панаири

Препоръчани коментари

Ами това е като старите песни на Калин Димитров. Изненадах се, че музиката и текста са на Весоу. Не е моето. Предните й две бяха по-добри.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Айде и тука вокала на Рена звучи супер гадно, все едно е мината на супер нисък битрейт....

Рена май е имала среща с Гюра? Че нали Калинчо работи за нея в нейното студио отдавна.

И да, тоя човек никога не прави яки песни за шефката си, а за конкуренцията :D 

преди 12 минути, fengergana каза:

Драгана Миркович

Dragana Eklerovic

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Мисля, че нацели добро попадение. Много по-добър проект от последния с Деси Слава. Музикантско парче е, игриво, и става и за млади, и за по-улегнали хора - точно в златната среда е. Визиите този път нямат грешка. А бавната част в края на песента ми е любима. Браво - свежо и лятно, точно каквото трябваше.

Сподели в други сайтове

Можеше и добре да е, ама баш Рени да пее "в леглото газ, газ"? То като млада не биха и отивали подобни текстове,  камо ли на почти 60. Да поработи за твърдата си аудитория.  С подобни текстове нито ще хване младите,  което се мъчи да направи,  нито ще очарова хората,  които я харесваха заради съвсем друг тип песни.

Сподели в други сайтове

Не е зле, ама тая фраза с леглото малко не й лежи.

Яко е опъвана на някои кадри, ръцете са й станали "ебаси ръките човек" на места. :D

Калин и с Глория има попадения, ама вие не ги оценихте.

Сподели в други сайтове

В банята ли я е записвала тази песен, или от гласово в месинджър са й напасвали гласа? 

Пее без панари, а така афишира песента си, пълен панаир. :D 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, ANGEL каза:

В банята ли я е записвала тази песен, или от гласово в месинджър са й напасвали гласа? 

Пее без панари, а така афишира песента си, пълен панаир. :D 

Била е с газова маска заради пръдните на Гюрюлту :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

Тази защо не се откаже. Егати бизона е, а на снимки се прави слаба и загладена ... А в лице на живо е шупар....

Жена на 60 години пее че в леглото газ газ газ...

Долна, безлична и смешна!!!

Редактирано от presi_presi
Сподели в други сайтове

Когато не си мастерираш мушама дори със ан**л ... И еклеРени, как без панаири бе жена, ти къде другаде да те поканят, та да се събереш и ти, и публика? Пък и там са най-хубавите скари, хем парата ша заработиш, хем гладна няма да останеш ... 

Сподели в други сайтове

Ох, тая мазна физиономия, арогантно нахилена! И как я отваря тая паст като пираня! Отвратена съм.
Иначе не се съмнявам, че яко газ изпуска тоя плондер ненаял се.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Kristi каза:

Ох, тая мазна физиономия, арогантно нахилена! И как я отваря тая паст като пираня! Отвратена съм.
Иначе не се съмнявам, че яко газ изпуска тоя плондер ненаял се.

526653055_2_19.22NCRAretha_AP.thumb.jpg.

Сподели в други сайтове

Комерсиална и с потенциал за хит и хващащи моменти, но просто... не знам, нещо липсва да стигне до масите. Не е толкова дори заради текста и дали ѝ отива на годините.

За мен Рени е с друга самоличност, откакто се набуха с ботокс. Не разбраха такива като нея и Десислава, че не беше ок да се пипат и те, ама... случи се.

Можеше клип на открито.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...