Jump to content

Деси Слава - Такъв е животът

Препоръчани коментари

Аз не съм по баладите, но Деси Слава е един от малкото изпълнители които успява да ми въздейства...
Разчувства ме.... Уникално силно за балада..... Текста..... Въздействаща е точната дума!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Emanuela.Carey каза:

@SG реално не е на нивото на "В друг живот" но познах че ще е в тази стилистика

Нещо по средата между двете ни мнения.

Хубава балада посред лято, доволен съм. И клипът е приятен. Не мисля, че ще се забележи tho.

Сподели в други сайтове

Дано се оцени, приятно ме изненада.  Можело значи. С такива песни има много по-голям шанс да си върне статута, отколкото с елементаристики като Дилър на любов

Сподели в други сайтове

Първите напеви мязат яко на тези

И после като Ана - Продължавам..

Поредното бледо копие от Тенекията... С тоя бууст в басите направоооо всичко потъва..

Иначе очаквах нещо ударно и бързо, а не копи-пейст балади.

преди 3 часа , PHILIPP PLEIN каза:

Какво се случва с тази жена?? 

Тодорка 2

Галош изкупи инсулина, няма вече за Деса.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Трябва да сте луди да не харесвате песента/.Уникалната балада и толкова въздействаш текст. Кара те да усетиш болката й, кара те да плачеш. Безчувствени хора сте тука повечето. 

Сподели в други сайтове

Така се прави. Балада посред лято трябва да е честа практика, както преди години, когато такива песни ставаха мегахитове, напр. “В друг живот”, “Студ”, “Загуби всичко”, “За мен забрави” и др. Радвам се, че Деса не е заложила на кючек, но сигурно има и още нещо за лятото. Уникална балада! 

Сподели в други сайтове

Изобщо не е лоша, но не трябваше да я пуска лятото. Най-вероятно няма да се забележи по тази  причина. Трябваше да пусне нещо свежо и лятно, а тази балада да я остави за есента/зимата. 

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Sunlight каза:

Трябва да сте луди да не харесвате песента/.Уникалната балада и толкова въздействаш текст. Кара те да усетиш болката й, кара те да плачеш. Безчувствени хора сте тука повечето. 

Мило, теб тази песен трябва да те кара да плачеш, да усетиш болката и да те удари фсърцетУ, защото е правена специално за теб:

п.с. Уникална балада, но шанса да не се забележи е огромен.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DarkChild каза:

До такава степен сте се сраснали с ч**иите на чалгарките, че не можете вече една балада да възприемете.

Това че нещо е балада не означава директно, че е по-добро като песен.

Масовата практика за баладите последните години е: по-бавна музика с един чаршаф текст.  
Трудно смилаемо е независимо какъв жанр слушаш.

А все пак е песен и трябва да има някаква кукичка, която да те зариби да си я пускаш по няколко пъти. 
Баладите от миналото бяха далеч по-мелодични и затова се приемаха по-лесно от публиката.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, pechenko каза:

Мило, теб тази песен трябва да те кара да плачеш, да усетиш болката и да те удари фсърцетУ, защото е правена специално за теб:

п.с. Уникална балада, но шанса да не се забележи е огромен.

Знам я. Много е яка. И на нея съм плакала. И си чакам албума да пристигне.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...